Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 2789 | 1698 |
h-endeksi | 28 | 21 |
i10-endeksi | 42 | 37 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle4 makale
3 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Ismail Hakki TavmanProf. Dr. Makina Muh. Dokuz Eylul Universitydeu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Hülya ÇakmakAssoc. Prof. Dr., Hitit University, Department of Food Engineeringhitit.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Alpaslan TurgutDokuz Eylul Universitydeu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Tuncay YilmazPhD, Food Engineering, Manisa Celal Bayar Universitycbu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Gamze YazarUniversity of Idahouidaho.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- özlem çağlar duvarcıIzmir Institute of Technologyiyte.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- M. Azad EminJr. Research Group Leader, Institute of Process Engineering in Life Sciences, Karlsruhe Institute ofkit.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Volker GaukelKarlsruhe Institute of Technologykit.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Olivier FudymUniversité de Toulouse, Mines Albi, RAPSODEE, CNRSmines-albi.fr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Özge SüferPhD in Food Engineering, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesiosmaniye.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- MKI KhanUniversity of Agriculture, Faisalabad-Pakistanuaf.edu.pk üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
sebnem tavman
Professor of Food Engineering, Ege University
ege.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa