Effect of grape (Vitis labrusca L.) pomace dried by different methods on physicochemical, microbiological and bioactive properties of yoghurt M Demirkol, Z Tarakci Lwt 97, 770-777, 2018 | 116 | 2018 |
Kokulu kara üzüm (Vitis labrusca L.) posası katkılı yoğurtların depolama süresince bazı fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi M Demirkol Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016 | 14 | 2016 |
Effects of drying method on the phenolics content and antioxidant activities of cherry laurel (Prunus laurocerasus L.) OF Celik, M Demirkol, Y Durmus, Z Tarakci Journal of Food Measurement and Characterization 14, 48-54, 2020 | 13 | 2020 |
Effect of grape (Vitis labrusca L.) pomace dried by different methods on physicochemical, microbiological and bioactive properties of yoghurt. LWT 97, 770–777 M Demirkol, Z Tarakci | 10 | 2018 |
Gıda katkı maddesi olarak propolis S Mehmetoğlu, Z Tarakçı, M Demirkol, N Çakıcı, F Güney Arıcılık Araştırma Dergisi 9 (1), 32-39, 2017 | 10 | 2017 |
Yoğurdun fizikokimyasal özelliklerine kurutulmuş goji berry meyvesinin (Lycium barbarum) etkisi Z Tarakçı, M Demirkol Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi 6 (2), 136-145, 2016 | 10 | 2016 |
Ordu ilinde yetişen Sakarca (Ornithogalum umbellatum) bitkisinin antibakteriyel aktivitesi ve toplam fenolik madde içeriği M Demirkol, ÖF Çelik, Z Tarakçı Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi 7 (2), 312-318, 2017 | 6 | 2017 |
Effect of Some total phenolic, antioxidants, physico-chemical properties, mineral and heavy metal content of apricots drying types B Dağ, Z Tarakçı, M Demirkol Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi 6 (2/2), 238-250, 2016 | 5 | 2016 |
Macro, trace and toxic elements of 4 different edible wild plants from Karadeniz Region A Şimşek, A Şimşek, M Demirkol, E TURAN International Journal of Secondary Metabolite 4 (3, Special Issue 1), 225-237, 2017 | 3 | 2017 |
Meyve Suyu İşleme Atıklarından Diyet Liflerinin İzolasyonu ve Yoğurt Üretiminde Kullanımı M Demirkol Fen Bilimleri Enstitüsü, 2021 | 1 | 2021 |