Follow
Öğr. Görv. Dr. Kader ÇETİN
Öğr. Görv. Dr. Kader ÇETİN
Bursa Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi
Verified email at uludag.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Cumhuriyet dönemi eğitim stratejileri
K Çetin, HÖ Gülseren
Milli Eğitim Dergisi 160, 1-20, 2003
632003
Toplam kalite yönetimi felsefesi ve temel unsurları
K Çetin
Millî Eğitim Dergisi, 2002
422002
Domatesin organik tarım koşullarında yetiştirilebilirliğinin araştırılması
G Beşirli, N Sürmeli, İ Sönmez, MU Kasım, S Başay, Ü Karık, G Şarlar, ...
Antalya, 2001
34*2001
PİYASADA SATILAN ÇİÇEK BALLARININ KALİTE KRİTERLERİNİN BELİRLENMESİ
K ÇETİN, E ALKIN, H UÇURUM
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 2011
312011
Domatesin Organik Tarım Koşullarında Yetiştirilebilirliğinin Araştırılması,
G Beşirli, N Sürmeli, İ Sönmez, MU Kasım, S Başay, U Karik, G Şarlar, ...
Türkiye İkinci Ekolojik Tarım Sempozyumu, 2001, Antalya, 2001
252001
Determining of the Volatile Oil Content and Drug Herbage Yield of Lemon Balm (Melissa officinalis L.) Applied Different Harvesting Time and Planting Distances Grown in the …
A Tınmaz, GA Bircan, K Çetin, SS Erdoğan
Agricultural Research Organization The Volcani Center Bet-Dagan/ISRAEL …, 2001
202001
Evaluation of Fatty Acid Profile of Trabzon Butter
T Özcan, A Akpinar-Bayizit, L Yilmaz-Ersan, K Çetin, B Delikanli
International Journal of Chemical Engineering and Applications 7 (3), 190-194, 2016
172016
Bursa’da kasap dükkanlarında üretilen kasap köftesinin üretimi, mikrobiyolojik ve kimyasal nitelikleri üzerine araştırma
K Çetin, A Yücel
Gıda 17 (4), 1992
171992
Organik Olarak Yetiştirilen Ispanakta Verim Kalite Özellikleri ve Nitrat İçeriğinin Belirlenmesi,
G Beşirli, N Sürmeli, İ Sönmez, MU Kasım, S Başay, U Karik, G Şarlar, ...
V. Sebze Tarımı Sempozyumu.Çanakkale, 112-116, 2004
122004
Bursa’da kasap dükkanlarında üretilen kasap köftesinin üretimi, kimyasal ve mikrobiyolojik kaliteleri üzerine bir araştırma
K Çetin, A Yücel
Gıda Dergisi 17 (4), 247-253, 1992
51992
Domates ve Ispanağın Organik Tarım Koşullarında Yetiştirilebilirliğinin Araştırılması
G Beşirli, N Sürmeli, İ Sönmez, MU Kasım, S Başay, U Karik, G Şarlar, ...
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, Yalova,, 95, 2003
4*2003
Hamsi ve Orkinos Balıklarının Surimi’ye İşlenmesi Üzerine Teknolojik Araştırmalar. Uludağ Üniversitesi
K Çetin
Fen Bilimleri Enstitüsü, Doktora Tezi, Bursa, 1997
41997
Bursa ilinde satılan hazır kıymalarda, gıda zehirlenmelerine neden olan bazı mikroorganizmaların varlığı üzerine bir çalışma
A Yücel, K Çetin, O Gürbüz
UÜ. Zir. Fak 8, 93-100, 1991
31991
Evaluation of fatty acid composition of raw milk produced in Marmara and West Anatolia areas of Turkey
K Cetin, T Ozcan
3rd International EuroFIR Congress, September, 8-10, 2009
22009
Hamsi ve Orkinos balıklarının Surimi'ye işlenmesi üzerine teknolojik araştırmalar
K Çetin
Uludağ Üniversitesi, 1997
21997
A Research on Microbiologial and Chemical Propeties of Butcher Meatballs (Kasap köftesi) were Made in Butchery’s in Bursa.
K Çetin, A Yücel
Gıda Dergisi, 247-253, 1992
2*1992
Fonksiyonel Nitelikteki Yenilebilir Bazı Çiçeklerin Yağ Asidi Profilinin Gaz Kromatografi-Alev İyonizasyon Dedektörü (GC-FID) ile Belirlenmesi
E BEKAR, AA BAYİZİT, K ÇETİN, Ü Taha, PY ÖMEROĞLU
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 49-59, 2021
12021
Determination of yield and yield characteristics of some hybrid sunflower cultivars
K ÇETİN, Ö ÖZTÜRK
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences 32 (3), 281-288, 2018
12018
Bursa'da kasap dükkanlarında üretilen kasap köftesinin üretimi, raf ömrü, mikrobiyolojik ve kimyasal nitelikleri üzerine araştırma
K Çetin
Uludağ Üniversitesi, 1991
11991
Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
K ÇETİN, AA BAYİZİT, E BEKAR, MA ÇELİK, Ö ÖZOĞLU, N ÇIRAK
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi, 47-60, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20