Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 9039 | 4342 |
h-endeksi | 58 | 38 |
i10-endeksi | 107 | 96 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle1 makale
2 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Kevin Kantono, PhDInternational Flavors & Fragrances Inc.aut.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Chin Ping TanProfessor of Lipid Science and Technology, Universiti Putra Malaysiaputra.upm.edu.my üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Qianli MaAuckland University of Technologyaut.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Hamed MirhosseiniCoca Cola Companycoca-cola.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Indrawati OeyUniversity of Otagootago.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Conor DelahuntyVice President, Global Sensory & Consumer Insights. Taste, Nutrition & Health, Symrisesymrise.com üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Daniel ShepherdAuckland University of Technologyaut.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Tingting LiuTLL Food Technologytllfoodtech.co.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Phil BremerProfessor, Department of Food Science, University of Otagootago.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Cheong Kok WhyeUSCI Universityucsiuniversity.edu.my üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sung-Tong ChinResearch Scientist, Australian National Phenome Centremurdoch.edu.au üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Professor Nazimah Hamid
Department of Food Science and Microbiology, Auckland University of Technology
aut.ac.nz üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa