Follow
Oguz Acar
Oguz Acar
Central Research Institute for Field Crops
Verified email at tarimorman.gov.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
An investigation on the effect of heat-moisture treatment on baking quality of wheat by using response surface methodology
B Cetiner, O Acar, K Kahraman, T Sanal, H Koksel
Journal of Cereal Science 74, 103-111, 2017
302017
Effects of wheat kernel size on hardness and various quality characteristics
O Acar, T Sanal, H Köksel
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods 11 (5), 459 - 464, 2019
132019
Ankara İlinde Ekmekte Tüketici Tercihleri
M Taşcı, R, Karabak, S, Bolat, M, Pehlivan, A, Şanal, T, Acar, O, Külen, S ...
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi 26 (1), 75-85, 2017
112017
Effects of roller and hammer milling on the yield and physicochemical properties of fibre-rich fractions from biofortified and non-biofortified hull-less barley
O Acar, MS Izydorczyk, J Kletke, MA Yazici, B Ozdemir, I Cakmak, ...
Journal of cereal science 92, 102907, 2020
102020
Ankara İlinde Ekmek Fırınlarının Üretim Yapısı ve Ekmek İsrafı
MA Rahmi TAŞCI , Sevinç KARABAK, Merve BOLAT, Aliye PEHLİVAN, Turgay ŞANAL ...
Tarım Ekonomisi Araştırmaları Dergisi 3 (3), 1-16, 2017
82017
Ankara, Sivas ve Yozgat illerinde buğday üreticilerinin pazarlama davranışları. 18
S Karabak, R Taşcı, O Acar, Ç Bozdemir
Ulusal Pazarlama Kongresi Bildiri Kitabı syf, 226-238, 2013
82013
Ankara İlinde Un Fabrikalarının Buğday Alım Kriterleri, Üretim ve Pazarlama Yapıları
MA R TAŞCI, S KARABAK, M BOLAT, A PEHLİVAN, T ŞANAL, O ACAR, S KÜLEN, E GÜNEŞ
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi 27 (2), 82-91, 2018
72018
Ankara ilinde buğday çeşitlerinin un sanayisinde kullanım durumu, ekmek fırınlarının un tercihi ve ekmekte tüketici istekleri Proje Sonuç Raporu
R Taşcı, S Karabak, M Bolat, A Pehlivan, T Şanal, O Acar, S Külen, ...
GTHB TAGEM Ankara, 2016
72016
Comparison of short and long milling flows on yield and physicochemical properties of brans from biofortified and nonbiofortified hull‐less oats
O Acar, MS Izydorczyk, J Kletke, M Atilla Yazici, A Imamoglu, I Cakmak, ...
Cereal Chemistry 97 (4), 859-867, 2020
62020
Consumer preferences in bread in Ankara
R Taşçı, S Karabak, M Bolat, O Acar, T Şanal, A Pehlivan, S Külen, ...
Jornal of Central Research Institute for Field Crops 26 (1), 2017
62017
Baklava kalite karakteristiklerinin ve bazı buğday çeşitlerinden elde edilen unların baklava üretimine uygunluğunun araştırılması
O Acar
Yüksek Lisans Tezi. Hacettepe Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda …, 2012
42012
A research on milling fractions of biofortified and nonbiofortified hull‐less oats in terms of minerals, arabinoxylans, and other chemical properties
O Acar, MS Izydorczyk, T McMillan, MA Yazici, A Imamoglu, I Cakmak, ...
Cereal Chemistry 100 (5), 1192-1202, 2023
22023
An investigation on minerals, arabinoxylans and other fibres of biofortified hull-less barley fractions obtained by two milling systems
O Acar, MS Izydorczyk, T McMillan, MA Yazici, B Ozdemir, I Cakmak, ...
Journal of Cereal Science 96, 103098, 2020
22020
A study on the estimation of dough sheeting behaviour and textural properties of baklava from commercial flour properties
O Acar, H Koksel
Journal of Cereal Science 110, 103647, 2023
12023
An investigation on the suitability of commercial flours for baklava production
O Acar, T Şanal, H Köksel
14th ICC Cereal and Bread Congress and Forum on Fats & Oils, 2012
12012
Determination of the suitability of wheat cultivars for baklava production
O Acar, H Koksel
European Food Research and Technology 249 (12), 3141-3150, 2023
2023
Biyofortifikasyonun arpa, yulaf ve öğütme fraksiyonlarında bazı mineraller ve fonksiyonel bileşenler üzerine etkisinin araştırılması
O Acar
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2020
2020
Wheat purchase criteria, production and marketing structures of flour factories in Ankara province
R Taşcı, S Karabak, M Bolat, A Pehlivan, T Şanal, O Acar, S Külen, ...
Jornal of Central Research Institute for Field Crops 27 (2), 2018
2018
Sanayici, Çiftçi ve Tüketici İstekleri Doğrultusunda Yeni Ekmeklik ve Makarnalık Buğday Hat ve Çeşitlerinin Geliştirilmesi
E DÖNMEZ, H KÖKSEL, M DOĞAN, S İPEK, A PEHLİVAN, M ÖZÇELİK, ...
2016
Utilization of Olive Leaves as Natural Antioxidant in Cookies
S Öztürk, S Karabulut, O Acar
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20