Takip et
Seval Sevgi Kirdar
Seval Sevgi Kirdar
mehmetakif.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Dayanıklı Ayran üretiminde pektin kullanım olanakları üzerine bir araştırma
M Atamer, A Gürsel, B Tamuçay, N Gençer, G YILDIRIM, S ODABAŞI, ...
Gıda 24 (2), 1999
371999
Burdur ilinde satılan dondurmaların bazı nitelikleri üzerine araştırmalar
S KIRDAR
Gıda 28 (2), 2003
272003
Burdur'da tüketilen süzme yoğurtlarının fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri
S KIRDAR, GÜN İlhan
Gıda 27 (1), 2002
272002
Burdur'da süzme yoğurt üretimi teknolojisi üzerine bir araştırma
S KIRDAR, GÜN İlhan
Gıda 26 (2), 2001
232001
Do consumption of Kargi Tulum cheese meet daily requirements for minerals and trace elements?
SS Kirdar, Ș Kose, İ Gun, E Ocak, Ö Kursun
202015
A study on the utilization of pectin in manufacture of long-life ayran
M Atamer, A Gürsel, B Tamuçay, N Gençer, G Yıldırım, S Odabaşı, ...
Gida 24 (2), 119-126, 1999
191999
Determination of the mineral content in yogurt whey
SS Kirdar, G Toprak, A Guzel
European International Journal of Science and Technology 6, 26-34, 2017
182017
Microbiological, chemical and physical properties of strained yoghurt consumed in Burdur market
S Kirdar, I Gun
GIDA (Turkey) 27 (1), 2002
172002
Current and future applications of nanotechnology in the food industry
SS Kirdar
Conference paper, ISITES2015, Valencia-Spain 23, 2015
152015
A survey on chemical, biochemical and microbiological characteristics of a traditional dairy product in mediterrean region: Kes
SS Kirdar
Journal of Animal and veterinary advances 11 (3), 330-334, 2012
142012
Mineral and trace metal levels of Akçakatik cheese collected from Mediterranean region-Turkey
SS Kirdar, E Ocak, S Köse
Asian Journal of Chemistry 25 (3), 1643-1646, 2013
122013
Süt ve ürünlerinde mikotoksinler
SS Kırdar
Türkiye 9, 24-26, 2006
122006
Sütün beslenmemizdeki yeri ve önemi
SS KIRDAR
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 5 (1), 121-131, 2001
122001
Microbiological quality of white pickled cheese produced in small plants in Burdur, Turkey
O Kursun, SS Kirdar, E Keyvan, A Guner
J Food Agric and Environ 9 (2), 110-112, 2011
112011
Burdur’da tüketime sunulan beyaz salamura peynirlerin mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
Ö Kurşun, SS Kırdar, ASA Kale, A Güner, B ABD
Türkiye 10, 21-23, 2008
112008
Burdur’da üretilen süzme yoğurtlarının kalite kriterleri üzerine bir araştırma. SD Ü
S Kırdar, İ Gün
Fen Bilimleri Enstitü Dergisi 4 (1), 103-110, 2000
112000
An overview of the Turkish dairy sector
SS Kırdar, OB Karaca
Indian Journal of Dairy Science 70 (3), 249-255, 2017
102017
Microbiological changes throughout ripening of Keş cheese
SS Kirdar, OK Yurdakul, S Kalit, MT Kalit
Journal of Central European Agriculture, 2017
102017
Seasonal changes in mineral and trace elements of çanak cheese
SS Kirdar, E Ocak, S Köse
Asian Journal of Chemistry 25 (11), 6177, 2013
92013
Süzme Yoğurt Üretiminde Elde Edilen Serumun Bazı Özellikleri
SS Kırdar, İ Gün
Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 11 (1), 26-28, 2007
9*2007
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20