Dayanıklı Ayran üretiminde pektin kullanım olanakları üzerine bir araştırma M Atamer, A Gürsel, B Tamuçay, N Gençer, G YILDIRIM, S ODABAŞI, ... Gıda 24 (2), 1999 | 37 | 1999 |
Burdur ilinde satılan dondurmaların bazı nitelikleri üzerine araştırmalar S KIRDAR Gıda 28 (2), 2003 | 27 | 2003 |
Burdur'da tüketilen süzme yoğurtlarının fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri S KIRDAR, GÜN İlhan Gıda 27 (1), 2002 | 27 | 2002 |
Burdur'da süzme yoğurt üretimi teknolojisi üzerine bir araştırma S KIRDAR, GÜN İlhan Gıda 26 (2), 2001 | 23 | 2001 |
Do consumption of Kargi Tulum cheese meet daily requirements for minerals and trace elements? SS Kirdar, Ș Kose, İ Gun, E Ocak, Ö Kursun | 20 | 2015 |
A study on the utilization of pectin in manufacture of long-life ayran M Atamer, A Gürsel, B Tamuçay, N Gençer, G Yıldırım, S Odabaşı, ... Gida 24 (2), 119-126, 1999 | 19 | 1999 |
Determination of the mineral content in yogurt whey SS Kirdar, G Toprak, A Guzel European International Journal of Science and Technology 6, 26-34, 2017 | 18 | 2017 |
Microbiological, chemical and physical properties of strained yoghurt consumed in Burdur market S Kirdar, I Gun GIDA (Turkey) 27 (1), 2002 | 17 | 2002 |
Current and future applications of nanotechnology in the food industry SS Kirdar Conference paper, ISITES2015, Valencia-Spain 23, 2015 | 15 | 2015 |
A survey on chemical, biochemical and microbiological characteristics of a traditional dairy product in mediterrean region: Kes SS Kirdar Journal of Animal and veterinary advances 11 (3), 330-334, 2012 | 14 | 2012 |
Mineral and trace metal levels of Akçakatik cheese collected from Mediterranean region-Turkey SS Kirdar, E Ocak, S Köse Asian Journal of Chemistry 25 (3), 1643-1646, 2013 | 12 | 2013 |
Süt ve ürünlerinde mikotoksinler SS Kırdar Türkiye 9, 24-26, 2006 | 12 | 2006 |
Sütün beslenmemizdeki yeri ve önemi SS KIRDAR Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 5 (1), 121-131, 2001 | 12 | 2001 |
Microbiological quality of white pickled cheese produced in small plants in Burdur, Turkey O Kursun, SS Kirdar, E Keyvan, A Guner J Food Agric and Environ 9 (2), 110-112, 2011 | 11 | 2011 |
Burdur’da tüketime sunulan beyaz salamura peynirlerin mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi Ö Kurşun, SS Kırdar, ASA Kale, A Güner, B ABD Türkiye 10, 21-23, 2008 | 11 | 2008 |
Burdur’da üretilen süzme yoğurtlarının kalite kriterleri üzerine bir araştırma. SD Ü S Kırdar, İ Gün Fen Bilimleri Enstitü Dergisi 4 (1), 103-110, 2000 | 11 | 2000 |
An overview of the Turkish dairy sector SS Kırdar, OB Karaca Indian Journal of Dairy Science 70 (3), 249-255, 2017 | 10 | 2017 |
Microbiological changes throughout ripening of Keş cheese SS Kirdar, OK Yurdakul, S Kalit, MT Kalit Journal of Central European Agriculture, 2017 | 10 | 2017 |
Seasonal changes in mineral and trace elements of çanak cheese SS Kirdar, E Ocak, S Köse Asian Journal of Chemistry 25 (11), 6177, 2013 | 9 | 2013 |
Süzme Yoğurt Üretiminde Elde Edilen Serumun Bazı Özellikleri SS Kırdar, İ Gün Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 11 (1), 26-28, 2007 | 9* | 2007 |