Çevrimiçi gastronomi imajı: Türkiye restoranlarının tripadvisor yorumlarının içerik analizi R Eren, M Kuvvetli Turizm Akademik Dergisi 4 (2), 121-138, 2017 | 95 | 2017 |
İş yaşamında cinsiyet ayrımcılığı: Kadın aşçılar örneği M Çelik, SA Şahingöz Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (Special Issue 3), 370-383, 2018 | 53 | 2018 |
Yerli turistlerin gastronomi turizmine yönelik tutumları: Şanlıurfa örneği M Çelik, M Aksoy Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (3), 422-434, 2017 | 38 | 2017 |
Sistematik mineraloji M Çelik, N Karakaya Bizim Büro Basımevi, Konya 71 (72), 274-276, 1998 | 24 | 1998 |
Turizmde destinasyon markalaşması: Şanlıurfa üzerine bir uygulama M Kuvvetli Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Niğde Üniversitesi, Sosyal Bilimler …, 2014 | 21 | 2014 |
Şanlıurfa’daki Gastronomi Kültürünün, Kenti Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Kalış Sürelerine Etkisi Üzerine Bir Araştırma M Çelik Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017 | 13 | 2017 |
FIBROUS FOITTTE FROM SEBTNKARAHTSAR, GTRESUN Pb-Zn-Cu-(U) Ml NE RALIZED AR EA, NORTH ERN TU R KEY F YAVUZ, M EELIK, N KARAKAYA | 13 | 1999 |
The Ostracoda association and environmental characteristics of Lower Miocene sequence of Ilgın (Konya) District, Central Anatolia, Turkey C Tunoğlu, M Çelik Ostracoda and Biostratigraphy. Proceedings of the 12th International …, 1995 | 12 | 1995 |
Montmorillonit tipi killerin elektrokinetik davranışı Y Akın, MS Çelik Endüstriyel Hammaddeler Sempozyumu, İzmir 135, 1995 | 11 | 1995 |
Mutfaktaki kutsal emanet S KARABİNA, N İFLAZOĞLU, H KARAKUŞ, M KUVVETLİ Zeytin Bilimi 6 (2), 99-104, 2016 | 9 | 2016 |
Yozgat’ın Sorgun ve Yerköy ilçelerinde HBsAg, anti-HBs ve anti-HCV Prevalansı M Yeşilyurt, B Öztürk, S Gül, CB Kayhan, M Çelik, M Uyanık Viral Hepatit Derg 15 (1), 31-4, 2010 | 9 | 2010 |
Minamiite and alunite occurrences formed from volcanic emanations, west–southwest of Konya M Celik Türkiye Jeoloji Mühendisleri Dergisi 42 (2), 89-99, 1999 | 9 | 1999 |
Üniversite öğrencilerinin zeytinyağı bilgi düzeylerini belirlemeye yönelik bir araştırma M ÇELİK, M AKSOY, FD ÖZKAYA Zeytin Bilimi 6 (2), 69-75, 2016 | 8 | 2016 |
ŞANLIURFA’DA ÖZEL GÜNLERDE YAPILAN YEMEKLERE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA M ÇELİK, M AKSOY Journal of Recreation and Tourism Research 4 (Special Issue 1), 136-144, 2017 | 7 | 2017 |
Yerköy ovası yüzey ve yer altı sularının kalitesi ve kirliliği. I M Çelik, Z Arıgün Çevre ve Jeoloji Sempozyumu, 21-23, 2001 | 7 | 2001 |
The ostracoda association and environmental characteristics of Lower Miocene sequence of Ilgin (Konya) district, Central Anatolia, Turkey C Tunoglu, M Celik Ostracoda and Biostratigraphy, 229-235, 1995 | 7 | 1995 |
Konya batı-güneybatısında yer alan Neojen yaşlı volkanosedimanter basenindeki kil oluşumları A Temel, M Çelik, C Tunoğlu Şener, M., Öner, F., ve Koşun, E.(Eds.), VII. Ulusal Kil Sempozyumu, Kil 95 …, 1995 | 6 | 1995 |
Konya-Akören-Seydişehir-Doğanbey arasında yer alan kil oluşumlarının özelliklerinin incelenmesi ve ekonomik öneminin araştırılması (Proje no: YBAG 0040/DPT) M Çelik, A Temel, C Tunoğlu, H Orhan TÜBİTAK, 1994 | 6 | 1994 |
Ilgın (Konya) Kömürlerinin Tabanında Bulunan Killerin Kökeni M Çelik, A Temel A. Suat Erk Jeoloji Sempozyumu Bild. S 277, 281, 1993 | 6 | 1993 |
Bozok Üniversitesi öğrencilerinin Yozgat yemeklerini tanıma düzeyi. II M Çelik, M Aksoy, F Durlu Özkaya Uluslararası Bozuk Sempozyumu, 34-161, 2017 | 5 | 2017 |