Turizm ve Çevre N Kahraman, O Türkay Detay Yayıncılık, 2017 | 505* | 2017 |
Turizm ve Çevre N Kahraman, O Türkay Detay Yayıncılık, 2014 | 505* | 2014 |
Turizm ve Çevre N Kahraman, O Türkay Detay Yayıncılık, 2012 | 505 | 2012 |
Turizm ve Çevre N Kahraman, O Türkay Detay yayıncılık, 2011 | 505 | 2011 |
Turizm ve Çevre N Kahraman, O Türkay Detay Yayıncılık, 2009 | 505 | 2009 |
Turizm ve Çevre N Kahraman, O Türkay Detay Yayıncılık, 2006 | 505 | 2006 |
Turizm ve Çevre N Kahraman, O Türkay Detay yayıncılık, 2004 | 505* | 2004 |
How to manage yacht tourism in Turkey: A swot analysis and related strategies M Sariisik, O Turkay, O Akova Procedia-Social and Behavioral Sciences 24, 1014-1025, 2011 | 182 | 2011 |
Akdeniz mutfak kültürünün gastronomi turizmi bağlamında değerlendirilmesi S Şengül, O Türkay Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (Special Issue 1), 86-99, 2016 | 173 | 2016 |
Motivasyonel ve yapısal etkenler altında duygusal emeğin işe bağlılığa etkisi O Türkay, A Ünal, O Taşar Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi 7 (14), 201-222, 2011 | 136 | 2011 |
Destinasyon yönetimi: yönetimbilim bakış açısıyla işlevler, yaklaşımlar ve araçlar O Türkay Ankara: Detay Yayıncılık, 2014 | 110 | 2014 |
Yöresel mutfak unsurlarinin turizm destinasyonu seçimindeki rolü mudurnu örneği S Şengül, O Türkay Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi 12 (29), 63-87, 2016 | 101 | 2016 |
Kariyer değerleri ve kariyer yolu tercihleri ilişkisi: Türk turizm sektöründen örnekler O Türkay, B Eryılmaz Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 179-200, 2010 | 100 | 2010 |
Çalışma yaşamı kalitesinin iş memnuniyeti ve bağlılık üzerine etkileri: Seyahat acentaları üzerine bir araştırma O Türkay Yönetim ve Ekonomi Dergisi 22 (1), 239-256, 2015 | 86 | 2015 |
Türkiye'nin yöresel mutfakları S Şengül, O Türkay Detay Yayıncılık, 2017 | 59 | 2017 |
Doğu Karadeniz mutfak kültürünün sürdürülebilirliği sorunlar ve çözüm önerileri S Şengül, O Türkay Doğu Karadeniz bölgesi sürdürülebilir turizm kongresi bildiri kitabı 600, 2015 | 59 | 2015 |
Alternatif turizm türlerinin sürdürülebilirliği G Uçkun, O Türkay Türkiye’nin Alternatif Turizm Potansiyeli ve Güncel Sorunları Konferansı, 3-4, 2003 | 40 | 2003 |
Engelli turistlerin konaklama işletmelerinde kabul görme düzeyine yönelik algılama ve sorunlar: karşılatırmalı nitel bir araştırma E Yenişehirlioğlu PQDT-Global, 2013 | 39 | 2013 |
BÖLGE RESTORAN MÖNÜLERİNİN BELİRLENMESİNDE “YÖRESEL MUTFAKLAR” EĞİTİMİNİN KULLANILMASI: MUDURNU ÖRNEĞİ S ŞENGÜL, O TÜRKAY Ejovoc (Electronic Journal of Vocational Colleges) 5 (5), 1-6, 2015 | 38 | 2015 |
Strategic analysis of the external environment and the importance of the information: Research on perceptions of hotel managers O Türkay, SA Solmaz, S Şengül Procedia-Social and Behavioral Sciences 24, 1060-1069, 2011 | 38 | 2011 |