Takip et
Oğuz Türkay
Oğuz Türkay
Turizm Fakültesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
subu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Turizm ve Çevre
N Kahraman, O Türkay
Detay Yayıncılık, 2017
505*2017
Turizm ve Çevre
N Kahraman, O Türkay
Detay Yayıncılık, 2014
505*2014
Turizm ve Çevre
N Kahraman, O Türkay
Detay Yayıncılık, 2012
5052012
Turizm ve Çevre
N Kahraman, O Türkay
Detay yayıncılık, 2011
5052011
Turizm ve Çevre
N Kahraman, O Türkay
Detay Yayıncılık, 2009
5052009
Turizm ve Çevre
N Kahraman, O Türkay
Detay Yayıncılık, 2006
5052006
Turizm ve Çevre
N Kahraman, O Türkay
Detay yayıncılık, 2004
505*2004
How to manage yacht tourism in Turkey: A swot analysis and related strategies
M Sariisik, O Turkay, O Akova
Procedia-Social and Behavioral Sciences 24, 1014-1025, 2011
1822011
Akdeniz mutfak kültürünün gastronomi turizmi bağlamında değerlendirilmesi
S Şengül, O Türkay
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (Special Issue 1), 86-99, 2016
1732016
Motivasyonel ve yapısal etkenler altında duygusal emeğin işe bağlılığa etkisi
O Türkay, A Ünal, O Taşar
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi 7 (14), 201-222, 2011
1362011
Destinasyon yönetimi: yönetimbilim bakış açısıyla işlevler, yaklaşımlar ve araçlar
O Türkay
Ankara: Detay Yayıncılık, 2014
1102014
Yöresel mutfak unsurlarinin turizm destinasyonu seçimindeki rolü mudurnu örneği
S Şengül, O Türkay
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi 12 (29), 63-87, 2016
1012016
Kariyer değerleri ve kariyer yolu tercihleri ilişkisi: Türk turizm sektöründen örnekler
O Türkay, B Eryılmaz
Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 179-200, 2010
1002010
Çalışma yaşamı kalitesinin iş memnuniyeti ve bağlılık üzerine etkileri: Seyahat acentaları üzerine bir araştırma
O Türkay
Yönetim ve Ekonomi Dergisi 22 (1), 239-256, 2015
862015
Türkiye'nin yöresel mutfakları
S Şengül, O Türkay
Detay Yayıncılık, 2017
592017
Doğu Karadeniz mutfak kültürünün sürdürülebilirliği sorunlar ve çözüm önerileri
S Şengül, O Türkay
Doğu Karadeniz bölgesi sürdürülebilir turizm kongresi bildiri kitabı 600, 2015
592015
Alternatif turizm türlerinin sürdürülebilirliği
G Uçkun, O Türkay
Türkiye’nin Alternatif Turizm Potansiyeli ve Güncel Sorunları Konferansı, 3-4, 2003
402003
Engelli turistlerin konaklama işletmelerinde kabul görme düzeyine yönelik algılama ve sorunlar: karşılatırmalı nitel bir araştırma
E Yenişehirlioğlu
PQDT-Global, 2013
392013
BÖLGE RESTORAN MÖNÜLERİNİN BELİRLENMESİNDE “YÖRESEL MUTFAKLAR” EĞİTİMİNİN KULLANILMASI: MUDURNU ÖRNEĞİ
S ŞENGÜL, O TÜRKAY
Ejovoc (Electronic Journal of Vocational Colleges) 5 (5), 1-6, 2015
382015
Strategic analysis of the external environment and the importance of the information: Research on perceptions of hotel managers
O Türkay, SA Solmaz, S Şengül
Procedia-Social and Behavioral Sciences 24, 1060-1069, 2011
382011
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20