Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 2441 | 1473 |
h-endeksi | 23 | 19 |
i10-endeksi | 39 | 32 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle2 makale
0 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Dragomir VassilevAssociate Professor at Technical University of Gabrovotugab.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Albert KrastanovProfessor, University of Food Technologiesuft-plovdiv.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Vasil GeorgievThe Stephan Angeloff Institute of Microbiology, Bulgarian Academy of Sciencesfamu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- andrey marchevDepartment of Biotechnology, Laboratory of Metabolomics, The Stephan Angeloffmicrobio.bas.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Apostol SimitchievAssociate Professor, University of Food Technologyuft-plovdiv.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Dasha MihaylovaPhD, Assoc. Prof., Biotechnology, University of Food Technologiesuft-plovdiv.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- I IvanovInstitute of Molecular Biologybio21.bas.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Manol OgnyanovLaboratory "Biologically Active Substances - Plovdiv"orgchm.bas.bg üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Gabor ZsivanovitsAssociated professor, Institute of Food Preservation and Quality, (former FRDI)canri.org üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip