Turistlerin satın alma güdülerinin klasik tüketici davranış modelleri kapsamında değerlendirilmesi HA Çakır, B Kılıç | 11 | 2020 |
Gastronomik deneyimsel değer, destinasyon imajı ve davranışsal niyet ilişkisi: Unesco gastronomi şehirlerinde bir araştırma HA Çakır Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla, 2020 | 10 | 2020 |
OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi kapsamında otel mutfaklarının ergonomik açıdan incelenmesi: bir uygulama HA Çakır PQDT-Global, 2015 | 10 | 2015 |
UNESCO Gastronomi Şehirlerinde Gastronomik Deneyimsel Değer Bileşenlerinin Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerine Etkisi B Kılıç, A Çakır,Hacı Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 21 (1), 445-458, 2022 | 4 | 2022 |
Aşçılık Öğrencilerin Turizm Sektöründe Çalışmaya Yönelik Tutumları ile Demografik Özelliklerinin Karşılaştırılması (Comparison to the Attitudes of Cookery Students towards … R Akyüz, HA Çakır Journal of Tourism and Gastronomy Studies 10 (3), 2476-2489, 2022 | 2 | 2022 |
The effect of tourists' local food consumption motivations on behavioural intention and the mediating role of destination image HA Cakir, E Zagrali Cakir Worldwide Hospitality and Tourism Themes, 2024 | 1 | 2024 |
OTEL MUTFAKLARINDA ÇALIŞANLARIN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE MUTFAK ERGONOMİSİ TUTUMLARINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA HA Çakır, EZ Çakır Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (1), 23-34, 2021 | 1 | 2021 |
Turizmde Güncel Yaklaşımlar ÖÜC GÜNDÜZ Eğitim Yayınevi, 2021 | 1 | 2021 |
TURİZMDE ALANYAZIN TARAMASI HA Çakır TURİZM VE BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 1, 182-200, 2022 | | 2022 |
Gastronomik deneyimsel değer, destinasyon imajı ve davranışsal niyet ilişkisi: UNESCO gastronomi şehirlerinde bir araştırma HA ÇAKIR Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2020 | | 2020 |
Turistlerin Satın Alma Güdülerinin Klasik Tüketici Davranış Modelleri Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of the Buying Motivation of Tourists’ in the Scope of Classical … HA ÇAKIR, B KILIÇ Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (1), 645-659, 2020 | | 2020 |
Turizmin Yerel Halk Üzerinde Yarattığı Sorunlar HA Çakır | | 2019 |
CİTTASLOW KENTLERİNDEKİ YEREL HALKIN SLOW FOOD AKIMI HAKKINDAKİ FARKINDALIĞI: AKYAKA ÖRNEĞİ A Bekar, ÇH Ahmet, K Burhan I. Ulusal alternatif turizm kongresi bildiri kitabı 1 (1), 437-450, 2016 | | 2016 |
OTEL ÇALIŞANLARINDA BELİRSİZLİĞE KARŞI TAHAMMÜLSÜZLÜK VE KOVİD-19 KORKUSU HA Çakır Anasay, 231-243, 0 | | |
UNESCO GASTRONOMİ ŞEHİRLERİNİ ZİYARET EDEN TURİSTLERİN DENEYİMSEL DEĞER VE DESTİNASYON İMAJI ALGILARININ SOSYO-DEMOGRAFİK DEĞİŞKENLER AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ HA ÇAKIR, B KILIÇ KONGRE KURULLARI, 78, 0 | | |