Takip et
Hacı Ahmet ÇAKIR
Hacı Ahmet ÇAKIR
mu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Turistlerin satın alma güdülerinin klasik tüketici davranış modelleri kapsamında değerlendirilmesi
HA Çakır, B Kılıç
112020
Gastronomik deneyimsel değer, destinasyon imajı ve davranışsal niyet ilişkisi: Unesco gastronomi şehirlerinde bir araştırma
HA Çakır
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla, 2020
102020
OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi kapsamında otel mutfaklarının ergonomik açıdan incelenmesi: bir uygulama
HA Çakır
PQDT-Global, 2015
102015
UNESCO Gastronomi Şehirlerinde Gastronomik Deneyimsel Değer Bileşenlerinin Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerine Etkisi
B Kılıç, A Çakır,Hacı
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 21 (1), 445-458, 2022
42022
Aşçılık Öğrencilerin Turizm Sektöründe Çalışmaya Yönelik Tutumları ile Demografik Özelliklerinin Karşılaştırılması (Comparison to the Attitudes of Cookery Students towards …
R Akyüz, HA Çakır
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 10 (3), 2476-2489, 2022
22022
The effect of tourists' local food consumption motivations on behavioural intention and the mediating role of destination image
HA Cakir, E Zagrali Cakir
Worldwide Hospitality and Tourism Themes, 2024
12024
OTEL MUTFAKLARINDA ÇALIŞANLARIN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE MUTFAK ERGONOMİSİ TUTUMLARINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
HA Çakır, EZ Çakır
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (1), 23-34, 2021
12021
Turizmde Güncel Yaklaşımlar
ÖÜC GÜNDÜZ
Eğitim Yayınevi, 2021
12021
TURİZMDE ALANYAZIN TARAMASI
HA Çakır
TURİZM VE BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 1, 182-200, 2022
2022
Gastronomik deneyimsel değer, destinasyon imajı ve davranışsal niyet ilişkisi: UNESCO gastronomi şehirlerinde bir araştırma
HA ÇAKIR
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2020
2020
Turistlerin Satın Alma Güdülerinin Klasik Tüketici Davranış Modelleri Kapsamında Değerlendirilmesi (Evaluation of the Buying Motivation of Tourists’ in the Scope of Classical …
HA ÇAKIR, B KILIÇ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (1), 645-659, 2020
2020
Turizmin Yerel Halk Üzerinde Yarattığı Sorunlar
HA Çakır
2019
CİTTASLOW KENTLERİNDEKİ YEREL HALKIN SLOW FOOD AKIMI HAKKINDAKİ FARKINDALIĞI: AKYAKA ÖRNEĞİ
A Bekar, ÇH Ahmet, K Burhan
I. Ulusal alternatif turizm kongresi bildiri kitabı 1 (1), 437-450, 2016
2016
OTEL ÇALIŞANLARINDA BELİRSİZLİĞE KARŞI TAHAMMÜLSÜZLÜK VE KOVİD-19 KORKUSU
HA Çakır
Anasay, 231-243, 0
UNESCO GASTRONOMİ ŞEHİRLERİNİ ZİYARET EDEN TURİSTLERİN DENEYİMSEL DEĞER VE DESTİNASYON İMAJI ALGILARININ SOSYO-DEMOGRAFİK DEĞİŞKENLER AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
HA ÇAKIR, B KILIÇ
KONGRE KURULLARI, 78, 0
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–15