Konya ve Mersin il merkezlerinde yaşayan bireylerin balık tüketimi konusundaki alışkanlık ve bilgi düzeylerinin karşılaştırılması A Şen Yüksek Lisan Tezi Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Konya, 2011 | 41 | 2011 |
Tüketicilerin seyahatleri sırasında besin seçimleri, yöresel gastronomi davranışları ve destinasyon seçiminde gastronomi unsurlarının rolü: Konya-Karaman örneği A Şen, N Aktaş KMÜ Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi 19 (32), 65-72, 2017 | 39 | 2017 |
Rekreasyon ve Beslenme A Şen, N Aktaş REKREASYON Disiplinlerarası Yaklaşım ve Örnek Olaylar, 271-287, 2021 | 12 | 2021 |
Konya Mutfak Kültürü Üzerine Nitel Bir Araştırma Y Seçim, A Şen Sosyal Bilimler Dergisi, 2018 | 11 | 2018 |
Dolaz Peyniri Üzerine Nitel Bir Araştırma: Yalvaç Örneği Y Yerli, A Şen, M Özbay Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 630-636, 2018 | 8 | 2018 |
Gastronomi Turizminde Yeni Bir Eğilim: Vejetaryen ve Vegan Festivaller N Aktaş, A Şen, M Çil VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (Kırsal Turizm …, 2019 | 5 | 2019 |
Karaman Mutfak Kültürüne Ait Etliekmek Üzerine Nitel Bir Araştırma M Akturfan, A Şen Karaman Araştırmaları II, 707-713, 2019 | 4 | 2019 |
Gastrofizik: Yeme Davranışı ve Lezzet Algısında Yeni Bir Yaklaşım N Aktaş, A Şen Bilim ve Teknolojide Yeni Bakışlar, 151-159, 2019 | 3 | 2019 |
Ermenek Baş Tarhanası Üzerine Nitel Bir Araştırma A Şen, Y Seçim, M Akturfan Ermenek Araştırmaları-II, 309-315, 2018 | 3 | 2018 |
Yörüklerin Mutfak Kültürü ve Beslenme Alışkanlıklarına İlişkin Nitel Bir Araştırma: Karaman Örneği A Şen, MA Cebirbay, N Aktaş III. Halk Kültürü Sempozyumu 2, 405-409, 2015 | 3 | 2015 |
Rekreasyon Turizmi Bağlamında Gastronomi Temalı Festivaller M Akturfan, A Şen Journal of Humanities and Tourism Research 13 (1), 230-244, 2023 | 2 | 2023 |
Karaman İli Sarıveliler İlçesi (Esentepe Köyü) Mutfak Kültürüne Ait Gıymaca Hazırlanışı ve Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi A Şen Karaman Araştırmaları II, 221-224, 2019 | 2 | 2019 |
Türk Mutfak Kültüründe Bulgur ve Bulgur Yemekleri A Şen Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yenilikçi Yaklaşımlar 3, 717-729, 2018 | 2 | 2018 |
Trabzon İli Yöresel Mutfak Kültürüne Ait Külür Otu Yemeği Üzerine Nitel Bir Araştırma A Şen, B Koç MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi 13 (1), 293-302, 2024 | | 2024 |
Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Davranışlarında Etkili Olan Unsurlar Üzerine Bir Araştırma (A Study on Factors Influencing Consumers’ Eating Out Behaviors) A Şen Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (1), 298-316, 2023 | | 2023 |
Trabzon Mutfak Kültüründe Unutulmaya Yüz Tutmuş Bir Lezzet: Gecin Yemeği A Şen, B Koç Journal of Recreation and Tourism Research 10 (1), 1-13, 2023 | | 2023 |
Çil Turşusu Üzerine Nitel Bir Araştırma A Şen, K Dal Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi 6 (3), 398-409, 2023 | | 2023 |
Trabzon Mutfağının Geleneksel Lezzeti: Trabzon Sarı Kurabiyesi A Badem, B Koç, A Şen Necmettin Erbakan Üniversitesi GastroMedia Dergisi (NEU GastroMedia) 2 (1), 1-8, 2023 | | 2023 |
Ayrancı Koyun Tereyağı M Akturfan, A Şen 6. Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresi, 721-731, 2023 | | 2023 |
Aksaray İline Özgü Yöresel Bir Lezzet; Kabak Ağdası A Badem, A Geçgin, A Şen 1. Uluslararası Göl Turizmi ve Turizmde Güncel Trendler Kongresi 1 (1), 207-220, 2023 | | 2023 |