Follow
Ali ŞEN
Title
Cited by
Cited by
Year
Konya ve Mersin il merkezlerinde yaşayan bireylerin balık tüketimi konusundaki alışkanlık ve bilgi düzeylerinin karşılaştırılması
A Şen
Yüksek Lisan Tezi Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Konya, 2011
412011
Tüketicilerin seyahatleri sırasında besin seçimleri, yöresel gastronomi davranışları ve destinasyon seçiminde gastronomi unsurlarının rolü: Konya-Karaman örneği
A Şen, N Aktaş
KMÜ Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi 19 (32), 65-72, 2017
392017
Rekreasyon ve Beslenme
A Şen, N Aktaş
REKREASYON Disiplinlerarası Yaklaşım ve Örnek Olaylar, 271-287, 2021
122021
Konya Mutfak Kültürü Üzerine Nitel Bir Araştırma
Y Seçim, A Şen
Sosyal Bilimler Dergisi, 2018
112018
Dolaz Peyniri Üzerine Nitel Bir Araştırma: Yalvaç Örneği
Y Yerli, A Şen, M Özbay
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 630-636, 2018
82018
Gastronomi Turizminde Yeni Bir Eğilim: Vejetaryen ve Vegan Festivaller
N Aktaş, A Şen, M Çil
VIII. Ulusal IV. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu (Kırsal Turizm …, 2019
52019
Karaman Mutfak Kültürüne Ait Etliekmek Üzerine Nitel Bir Araştırma
M Akturfan, A Şen
Karaman Araştırmaları II, 707-713, 2019
42019
Gastrofizik: Yeme Davranışı ve Lezzet Algısında Yeni Bir Yaklaşım
N Aktaş, A Şen
Bilim ve Teknolojide Yeni Bakışlar, 151-159, 2019
32019
Ermenek Baş Tarhanası Üzerine Nitel Bir Araştırma
A Şen, Y Seçim, M Akturfan
Ermenek Araştırmaları-II, 309-315, 2018
32018
Yörüklerin Mutfak Kültürü ve Beslenme Alışkanlıklarına İlişkin Nitel Bir Araştırma: Karaman Örneği
A Şen, MA Cebirbay, N Aktaş
III. Halk Kültürü Sempozyumu 2, 405-409, 2015
32015
Rekreasyon Turizmi Bağlamında Gastronomi Temalı Festivaller
M Akturfan, A Şen
Journal of Humanities and Tourism Research 13 (1), 230-244, 2023
22023
Karaman İli Sarıveliler İlçesi (Esentepe Köyü) Mutfak Kültürüne Ait Gıymaca Hazırlanışı ve Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
A Şen
Karaman Araştırmaları II, 221-224, 2019
22019
Türk Mutfak Kültüründe Bulgur ve Bulgur Yemekleri
A Şen
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Alanında Yenilikçi Yaklaşımlar 3, 717-729, 2018
22018
Trabzon İli Yöresel Mutfak Kültürüne Ait Külür Otu Yemeği Üzerine Nitel Bir Araştırma
A Şen, B Koç
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi 13 (1), 293-302, 2024
2024
Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Davranışlarında Etkili Olan Unsurlar Üzerine Bir Araştırma (A Study on Factors Influencing Consumers’ Eating Out Behaviors)
A Şen
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 11 (1), 298-316, 2023
2023
Trabzon Mutfak Kültüründe Unutulmaya Yüz Tutmuş Bir Lezzet: Gecin Yemeği
A Şen, B Koç
Journal of Recreation and Tourism Research 10 (1), 1-13, 2023
2023
Çil Turşusu Üzerine Nitel Bir Araştırma
A Şen, K Dal
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Dergisi 6 (3), 398-409, 2023
2023
Trabzon Mutfağının Geleneksel Lezzeti: Trabzon Sarı Kurabiyesi
A Badem, B Koç, A Şen
Necmettin Erbakan Üniversitesi GastroMedia Dergisi (NEU GastroMedia) 2 (1), 1-8, 2023
2023
Ayrancı Koyun Tereyağı
M Akturfan, A Şen
6. Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresi, 721-731, 2023
2023
Aksaray İline Özgü Yöresel Bir Lezzet; Kabak Ağdası
A Badem, A Geçgin, A Şen
1. Uluslararası Göl Turizmi ve Turizmde Güncel Trendler Kongresi 1 (1), 207-220, 2023
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20