Takip et
duygu keser
duygu keser
osmaniye.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Impact of production and drying methods on the volatile and phenolic characteristics of fresh and powdered sweet red peppers
G Guclu, D Keser, H Kelebek, M Keskin, YE Sekerli, Y Soysal, S Selli
Food Chemistry 338, 128129, 2021
842021
Characterization of aroma and phenolic composition of carrot (Daucus carota ‘Nantes’) powders obtained from intermittent microwave drying using GC–MS and LC–MS/MS
D Keser, G Guclu, H Kelebek, M Keskin, Y Soysal, YE Sekerli, A Arslan, ...
Food and Bioproducts Processing 119, 350-359, 2020
722020
Dallı darı bitkisinden (Panicum virgatum L.) biyoetanol üretiminde sıcak su ve alkali ön uygulamalarının optimizasyonu ve bazı genotiplerin biyoetanol verimliliklerinin …
D Keser
Yüksek Lisans Tezi, Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Adana, 85s, 2016
22016
Dünya Biyoenerji Model Türü Dallı Darı (Panicum virgatum L.) Genotiplerinin Ülkemiz Akdeniz ve Karasal Iklim Kusaklarında Biyoetanol Üretim Kapasitelerinin Belirlenmesi …
A HASANOĞLU, R HATİPOĞLU, N ÇELİKTAŞ, E CAN, Ö EREN, İ ATIŞ, ...
2016
COMPARISION OF ACID AND BASE PRETREATMENT OF SWITCHGRASS (Panicum virgatum L.) FOR BIOETHANOL PRODUCTION
MU ÜNAL, N ÇELİKTAŞ, A ŞENER, SB DOLĞUN, D KESER
DALLI DARI BİTKİSİNDEN (Panicum virgatum L.) BİYOETANOL ÜRETİMİNDE SICAK SU VE ALKALİ ÖN UYGULAMALARININ OPTİMİZASYONU VE BAZI GENOTİPLERİN BİYOETANOL VERİMLİLİKLERİNİN …
D KESER, MÜ ÜNAL
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–6