Takip et
Osman Güldemir
Osman Güldemir
Diğer adlarOsman Guldemir, O Guldemir, O Güldemir
anadolu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Orta Asya’dan Cumhuriyet Dönemine Türk Mutfağındaki Yemeklerin Değişimi: Yazılı Kaynaklar Üzerinden Bir Değerlendirme
O Güldemir
VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, 346-358, 2014
682014
Nevşehir Mutfak Kültürü ve Yemekleri
O Güldemir, N Işık
1. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu, 6. Cilt, s. 151-176., 2011
542011
Türk Mutfağı’nda Kahvaltıda Tüketilen Çorbalar ve İllere Göre Dağılımı
O Güldemir, G Haklı, N Işık
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 56-66, 2018
352018
Ilgın Mutfak Kültürü ve Yemekleri
N Işık, A Kılıçarslan, O Güldemir, DÖ Derin, N Barı
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 86-94, 2017
232017
Bölgelere Göre Türk Mutfak Kültürü
O Güldemir
Türk Mutfak Kültürü, 106-139, 2016
19*2016
Bir Osmanlı Yemek Yazması Kitabüt Tabbahin (Muhammed Kâmil)
O Güldemir
Oğlak Yayıncılık, ISBN: 978-975-329-896-4, 2015
16*2015
Üniversite Öğrencilerinin Boş Zamanlarını Değerlendirme Faaliyetlerinin Sosyoekonomik Boyutu Üzerine Bir İnceleme
S Ersoy, O Güldemir
17. Ulusal Eğitim Bilimleri Kongresi, 2008
15*2008
Tatlara Tat Katan Kabuk: Tarçın ve Osmanlı Mutfağındaki Yeri
O Güldemir, N Işık
Türk Mutfak Kültürü Sempozyumu (Osmanlı Mutfak Kültürü), Bilecik Şeyh …, 2012
142012
Türk Mutfağında Geleneksel Etli Meyve Yemekleri
O GÜLDEMİR, N Halıcı
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (27-29 Mayıs 2009, Van), 565-569, 2009
14*2009
Factors affecting the success of internationally awarded Turkish chefs
S Eren, O Güldemir
Journal of Human Sciences 14 (3), 2409-2416, 2017
132017
Karaman Mutfak Kültürü ve Yemekleri
FP Aslan, O Güldemir, N Işık
Karaman Sempozyumu, 2019
12*2019
Osmanlı Dönemi Türk Mutfak Kültürü
O Güldemir, V Başaran
Türk Mutfak Kültürü, 50-85, 2016
12*2016
Gastronomiye çok disiplinli bakış: Lisansüstü tezlerine yönelik bir değerlendirme
D Acar, O Güldemir, EO Aksöz
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 535-558, 2020
112020
Koca Ustadan Issız Adama Türkiye’de Aşçılık Mesleğinin Değişimi (The Change in Cookery Profession in Turkey: From Big Master Cooks to Cool Chefs)
O Güldemir, E Akarçay
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 8 (2), 896-914, 2020
92020
Osmanlı yemek yazması Kitabüt Tabbahin'in günümüze uyarlanması
O Güldemir
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü (I. Danışman: Dr. Öğr. Üyesi …, 2010
92010
Bringing fruity meat dishes of Ottoman cuisine into businesses
O Güldemir, O Tugay, G Şallı, E Yıldız, S Çelik Yeşil
Journal of Ethnic Foods 8, 1-9, 2021
82021
Geographical Exploration of Vegan Dishes From Turkish Cuisine
S Önçel, O Güldemir, Ö Yayla
GeoJournal of Tourism and Geosites 23 (3), 824–834, 2018
82018
Parmakların Okuduğu Menü: Braille Alfabesi ile Bir Model Önerisi
O Güldemir, G Saatcı
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi, 20-32, 2014
82014
Sokaklardan Evlere: Termiye
O Güldemir, FT Deniz, N Işık
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, s. 549-551., 2012
8*2012
Malatya: Analı Kızlı
O Güldemir
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, 299-303, 2019
7*2019
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20