Evaluation of SPAD chlorophyll in spring wheat genotypes under different environments C Barutçular, M Yıldırım, M Koc, C Akıncı, I Toptaş, O Albayrak, ... Fresenius Environmental Bulletin 25 (4), 1258-1266, 2016 | 65 | 2016 |
Quality traits performance of bread wheat genotypes under drought and heat stress conditions C Barutcular, M Yildirim, M Koc, H Dizlek, C Akinci, A El Sabagh, ... Fresen. Environ. Bull 25 (12a), 6159-6165, 2016 | 62 | 2016 |
Türkiye kökenli yulaf genotiplerinin bazı tarımsal özellikler bakımından değerlendirilmesi Z Dumlupınar, A Tekin, S Herek, A Tanrıkulu, T Dokuyucu, A Akkaya Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 5 (7), 763-772, 2017 | 16 | 2017 |
Response of the quinoa genotypes to different locations by grain yield and yield components I Naneli, A Tanrikulu, T Dokuyucu Int. J. Agric. Innov. Res 6 (3), 447-451, 2017 | 13 | 2017 |
Mısır (Zea mays L.) çeşitlerinde farklı ekim zamanlarının silaj verimi, verim unsurları ve kalite özelliklerine etkisinin belirlenmesi A TANRIKULU, T DOKUYUCU, M SÜRME Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 9 (1), 43-52, 2020 | 8 | 2020 |
Kahramanmaraş Koşullarında Farklı Mercimek (Lens culinaris Medic.) Genotiplerinde Bitki Sıklığının Verim ve Verim Unsurlarına Etkisinin Araştırması G ZULKADİR, M ÇÖLKESEN, L İDİKUT, A ÇOKKIZGIN, Ü GİRGEL, ... Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 19 (3), 135-143, 2015 | 8 | 2015 |
Evaluating some Turkish originated oat genotypes for some agronomic traits Z Dumlupınar, A Tekin, S Herek, A Tanrıkulu, T Dokuyucu, A Akkaya | 7 | 2017 |
The effect of HMW-GS on GLU-A1, GLU-B1, GLU-D1 in some local bread (Triticum aestivum L.) wheat genotypes. I Naneli, A Tanrikulu, F Başdemir, MA Sakin Applied Ecology & Environmental Research 17 (4), 2019 | 1 | 2019 |
Farklı Zamanlarda (Yeni Ay ve Eski Ay Dönemleri) Yapılan Ekimin Silajlık Mısır (Zea mays L.) Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi A TANRIKULU, Ö ALBAYRAK MAS Journal of Applied Sciences 7 (3), 703-709, 2022 | | 2022 |
Bazı Tahıl Türlerinde Azospirillum spp. Bakterileri ile Aşılamanın Agro-morfolojik Özellikler Üzerine Etkisi A TANRIKULU, Ö ALBAYRAK ISPEC Journal of Agricultural Sciences 6 (2), 349-359, 2022 | | 2022 |
Yazlık ve Kışlık Ekilen Yulaf (Avena sativa L.) Genotiplerinin Yeşil Ot Verimi ve Silaj Kalite Özellikleri Bakımından Değerlendirilmesi A TANRIKULU, T DOKUYUCU, A İsmail Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 9 (1), 53-64, 2020 | | 2020 |
BAZI EKMEKLİK BUĞDAY ÇEŞİTLERİNDE VEJETATİF PERİYOT, TANE DOLUM PERİYODU, UYUM ORANI VE BAZI VERİM ÖZELLİKLERİNİN TANE VERİMİ İLE İLİŞKİLERİNİN İNCELENMESİ A TANRIKULU | | |
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES & RESEARCH TECHNOLOGY DETERMINATION OF PHYSICOCHEMICAL AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF FLOUR DERIVED FROM IMPORTED BREAD WHEAT … İ Naneli, A Tanrıkulu | | |
RESPONSE OF DURUM LANDRACE KARAKILÇIK TO DİFFERENT SOWİNG DENSİTİES FOR YİELD AND YİELD TRAİTS S Kartal, S Herek, A Tekin, A Tanrıkulu, Z Dumlupınar, H Güngör International Engineering, Science and Education Conference (INESEC) Science …, 0 | | |
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES & RESEARCH TECHNOLOGY DETERMINATION OF FALLING NUMBER AND EXTENSOGRAPHICAL PROPERTIES OF SOME BREAD WHEAT VARIETIES CULTIVATED IN … İ Naneli, A Tanrıkulu, MA Sakin | | |