Takip et
ABDULKADİR TANRIKULU
ABDULKADİR TANRIKULU
harran.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Evaluation of SPAD chlorophyll in spring wheat genotypes under different environments
C Barutçular, M Yıldırım, M Koc, C Akıncı, I Toptaş, O Albayrak, ...
Fresenius Environmental Bulletin 25 (4), 1258-1266, 2016
652016
Quality traits performance of bread wheat genotypes under drought and heat stress conditions
C Barutcular, M Yildirim, M Koc, H Dizlek, C Akinci, A El Sabagh, ...
Fresen. Environ. Bull 25 (12a), 6159-6165, 2016
622016
Türkiye kökenli yulaf genotiplerinin bazı tarımsal özellikler bakımından değerlendirilmesi
Z Dumlupınar, A Tekin, S Herek, A Tanrıkulu, T Dokuyucu, A Akkaya
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 5 (7), 763-772, 2017
162017
Response of the quinoa genotypes to different locations by grain yield and yield components
I Naneli, A Tanrikulu, T Dokuyucu
Int. J. Agric. Innov. Res 6 (3), 447-451, 2017
132017
Mısır (Zea mays L.) çeşitlerinde farklı ekim zamanlarının silaj verimi, verim unsurları ve kalite özelliklerine etkisinin belirlenmesi
A TANRIKULU, T DOKUYUCU, M SÜRME
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 9 (1), 43-52, 2020
82020
Kahramanmaraş Koşullarında Farklı Mercimek (Lens culinaris Medic.) Genotiplerinde Bitki Sıklığının Verim ve Verim Unsurlarına Etkisinin Araştırması
G ZULKADİR, M ÇÖLKESEN, L İDİKUT, A ÇOKKIZGIN, Ü GİRGEL, ...
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 19 (3), 135-143, 2015
82015
Evaluating some Turkish originated oat genotypes for some agronomic traits
Z Dumlupınar, A Tekin, S Herek, A Tanrıkulu, T Dokuyucu, A Akkaya
72017
The effect of HMW-GS on GLU-A1, GLU-B1, GLU-D1 in some local bread (Triticum aestivum L.) wheat genotypes.
I Naneli, A Tanrikulu, F Başdemir, MA Sakin
Applied Ecology & Environmental Research 17 (4), 2019
12019
Farklı Zamanlarda (Yeni Ay ve Eski Ay Dönemleri) Yapılan Ekimin Silajlık Mısır (Zea mays L.) Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
A TANRIKULU, Ö ALBAYRAK
MAS Journal of Applied Sciences 7 (3), 703-709, 2022
2022
Bazı Tahıl Türlerinde Azospirillum spp. Bakterileri ile Aşılamanın Agro-morfolojik Özellikler Üzerine Etkisi
A TANRIKULU, Ö ALBAYRAK
ISPEC Journal of Agricultural Sciences 6 (2), 349-359, 2022
2022
Yazlık ve Kışlık Ekilen Yulaf (Avena sativa L.) Genotiplerinin Yeşil Ot Verimi ve Silaj Kalite Özellikleri Bakımından Değerlendirilmesi
A TANRIKULU, T DOKUYUCU, A İsmail
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi 9 (1), 53-64, 2020
2020
BAZI EKMEKLİK BUĞDAY ÇEŞİTLERİNDE VEJETATİF PERİYOT, TANE DOLUM PERİYODU, UYUM ORANI VE BAZI VERİM ÖZELLİKLERİNİN TANE VERİMİ İLE İLİŞKİLERİNİN İNCELENMESİ
A TANRIKULU
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES & RESEARCH TECHNOLOGY DETERMINATION OF PHYSICOCHEMICAL AND RHEOLOGICAL PROPERTIES OF FLOUR DERIVED FROM IMPORTED BREAD WHEAT …
İ Naneli, A Tanrıkulu
RESPONSE OF DURUM LANDRACE KARAKILÇIK TO DİFFERENT SOWİNG DENSİTİES FOR YİELD AND YİELD TRAİTS
S Kartal, S Herek, A Tekin, A Tanrıkulu, Z Dumlupınar, H Güngör
International Engineering, Science and Education Conference (INESEC) Science …, 0
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES & RESEARCH TECHNOLOGY DETERMINATION OF FALLING NUMBER AND EXTENSOGRAPHICAL PROPERTIES OF SOME BREAD WHEAT VARIETIES CULTIVATED IN …
İ Naneli, A Tanrıkulu, MA Sakin
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–15