Takip et
Aydın YAPAR
Aydın YAPAR
Gıda Mühendisliği Profesör, Pamukkale Üniversitesi
pau.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Effects of different levels of salt and phosphate on some emulsion attributes of the common carp (Cyprinus carpio L., 1758)
A Yapar, S Atay, A Kayacier, H Yetim
Food Hydrocolloids 20 (6), 825-830, 2006
752006
Effect of tomato seed supplementation on chemical and nutritional properties of tarhana
F Isik, A Yapar
Journal of Food Measurement and Characterization 11, 667-674, 2017
482017
The effect of cooking and drying on the water-soluble vitamins content of bulgur
Ç Kadakal, R Ekinci, A Yapar
Food Science and Technology International 13 (5), 349-354, 2007
352007
Effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) supplementation on chemical and nutritional properties of crackers
E Ozgoren, F Isik, A Yapar
Journal of Food Measurement and Characterization 13, 2812-2821, 2019
322019
Determination of anchovy freshness by refractive index of eye fluid
A Yapar, H Yetim
Food research international 31 (10), 693-695, 1998
281998
Fatty acid composition and sensory properties of tarhanas prepared by processed tomato and paprika waste materials
F Isik, A Yapar
Journal of Food Processing and Preservation 38 (1), 607-614, 2014
182014
Kadife balığı (Tinca tinca L., 1758) etiyle zenginleştirmenin hamurun reolojik özellikleri ve ekmeğin duyusal özellikleri üzerine etkisi
S Dursun, A Yapar, İ Çelik
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 4 (3), 44-58, 2009
132009
Alabalıkların (O. Mykiss W., 1792) donma ve çözünme süreleri üzerine dondurma sıcaklığı ve hava sirkülasyonunun etkileri
R Ekinci, A Yapar
Fırat Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, 2004
132004
Üç farklı tuz konsantrasyonu kullanılarak hazırlanan tuzlanmış hamsi (Engraulis encrasicolus)’lerde kalite değişimi
A Yapar
Tr. J. Veterinary and Anim. Sci 23 (3), 441-445, 1999
121999
Some quality changes in anchovy (Engraulis encrasicolus) marinades produced by using two different ripening solutions
A Yapar
Ege University Turkish Fisheries 15, 1-7, 1998
121998
İki farklı olgunlaştırma çözeltisi kullanarak hazırlanan hamsi (Engraulis encrasicholus L. 1758) marinatlarında bazı kalite değişimleri
A Yapar
Ege Üni Su Ürün Derg 15 (1-2), 1-7, 1998
111998
Effect of the addition of smoked trout fillet powder to the quality properties of pasta
E Ozgoren, A Yapar
Italian Journal of Food Science 31 (1), 2019
102019
Tuzlu alabalık üretiminde kaliteyi koruyucu bazı katkıların etkisi
SO Tömek, A Yapar
Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi 8 (1), 59-68, 1990
101990
Effect of ground tench (Tinca tinca L., 1758) flesh substitution on physico-chemical, the free amino acids and microbial changes and sensory properties of tarhana
E Erdem, A Yapar, C Sarıçoban
Journal of Selçuk University Natural and Applied Science 3 (2), 10-27, 2014
92014
Quality changes in salted anchovy (Engraulis encrasicolus) produced using three different salt concentrations
A YAPAR
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 23 (9), 441-446, 1999
91999
Farklı sıcaklık ve tuz uygulanarak kurutulan alabalık (Oncorhynchus mykiss W., 1792)’larda kurumanın fonksiyonel ifadesi
A Yapar, M Erdöl
Tr. J. Veterinary and Anim. Sci., Ek, 479-483, 1999
81999
Buzdolabında muhafaza edilen mezgit (Merlangius merlangus euxinus Nord. 1840) karaciğer yağının bazı özelliklerinde meydana gelen değişmeler
A Yapar, M Erdöl
Türk J Vet Anim Sci 23 (1999), 333-336, 1999
81999
Changes in some properties of whiting liver oil stored in a refrigerator
A YAPAR, M ERDÖL
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 23 (4), 333-336, 1999
81999
Keban Baraj Gölü’nde yaşayan Barbus esocinus (Heckel, 1843) ve Barbus xanthopterus (Heckel, 1843) populasyonlarının biyoekolojik özelliklerinin incelenmesi
D Şen, E Duman, M Duman, A Yapar
Fırat Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 8 (1), 113-129, 1996
81996
Keban Baraj Gölünde Yaşayan Chalcalburnus mossulensis (Heckel, 1843)’de yaş-boy, yaş-ağırlık ve boy-ağırlık ilişkileri üzerine bir araştırma
N Özdemir, D Şen, E Duman, A Yapar
Erzurum, Doğu Anadolu Bölgesi I. ve II. Su Ürün Semp 13, 21, 1996
71996
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20