Effects of different levels of salt and phosphate on some emulsion attributes of the common carp (Cyprinus carpio L., 1758) A Yapar, S Atay, A Kayacier, H Yetim Food Hydrocolloids 20 (6), 825-830, 2006 | 75 | 2006 |
Effect of tomato seed supplementation on chemical and nutritional properties of tarhana F Isik, A Yapar Journal of Food Measurement and Characterization 11, 667-674, 2017 | 48 | 2017 |
The effect of cooking and drying on the water-soluble vitamins content of bulgur Ç Kadakal, R Ekinci, A Yapar Food Science and Technology International 13 (5), 349-354, 2007 | 35 | 2007 |
Effect of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) supplementation on chemical and nutritional properties of crackers E Ozgoren, F Isik, A Yapar Journal of Food Measurement and Characterization 13, 2812-2821, 2019 | 32 | 2019 |
Determination of anchovy freshness by refractive index of eye fluid A Yapar, H Yetim Food research international 31 (10), 693-695, 1998 | 28 | 1998 |
Fatty acid composition and sensory properties of tarhanas prepared by processed tomato and paprika waste materials F Isik, A Yapar Journal of Food Processing and Preservation 38 (1), 607-614, 2014 | 18 | 2014 |
Kadife balığı (Tinca tinca L., 1758) etiyle zenginleştirmenin hamurun reolojik özellikleri ve ekmeğin duyusal özellikleri üzerine etkisi S Dursun, A Yapar, İ Çelik Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi 4 (3), 44-58, 2009 | 13 | 2009 |
Alabalıkların (O. Mykiss W., 1792) donma ve çözünme süreleri üzerine dondurma sıcaklığı ve hava sirkülasyonunun etkileri R Ekinci, A Yapar Fırat Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi, 2004 | 13 | 2004 |
Üç farklı tuz konsantrasyonu kullanılarak hazırlanan tuzlanmış hamsi (Engraulis encrasicolus)’lerde kalite değişimi A Yapar Tr. J. Veterinary and Anim. Sci 23 (3), 441-445, 1999 | 12 | 1999 |
Some quality changes in anchovy (Engraulis encrasicolus) marinades produced by using two different ripening solutions A Yapar Ege University Turkish Fisheries 15, 1-7, 1998 | 12 | 1998 |
İki farklı olgunlaştırma çözeltisi kullanarak hazırlanan hamsi (Engraulis encrasicholus L. 1758) marinatlarında bazı kalite değişimleri A Yapar Ege Üni Su Ürün Derg 15 (1-2), 1-7, 1998 | 11 | 1998 |
Effect of the addition of smoked trout fillet powder to the quality properties of pasta E Ozgoren, A Yapar Italian Journal of Food Science 31 (1), 2019 | 10 | 2019 |
Tuzlu alabalık üretiminde kaliteyi koruyucu bazı katkıların etkisi SO Tömek, A Yapar Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi 8 (1), 59-68, 1990 | 10 | 1990 |
Effect of ground tench (Tinca tinca L., 1758) flesh substitution on physico-chemical, the free amino acids and microbial changes and sensory properties of tarhana E Erdem, A Yapar, C Sarıçoban Journal of Selçuk University Natural and Applied Science 3 (2), 10-27, 2014 | 9 | 2014 |
Quality changes in salted anchovy (Engraulis encrasicolus) produced using three different salt concentrations A YAPAR Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 23 (9), 441-446, 1999 | 9 | 1999 |
Farklı sıcaklık ve tuz uygulanarak kurutulan alabalık (Oncorhynchus mykiss W., 1792)’larda kurumanın fonksiyonel ifadesi A Yapar, M Erdöl Tr. J. Veterinary and Anim. Sci., Ek, 479-483, 1999 | 8 | 1999 |
Buzdolabında muhafaza edilen mezgit (Merlangius merlangus euxinus Nord. 1840) karaciğer yağının bazı özelliklerinde meydana gelen değişmeler A Yapar, M Erdöl Türk J Vet Anim Sci 23 (1999), 333-336, 1999 | 8 | 1999 |
Changes in some properties of whiting liver oil stored in a refrigerator A YAPAR, M ERDÖL Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 23 (4), 333-336, 1999 | 8 | 1999 |
Keban Baraj Gölü’nde yaşayan Barbus esocinus (Heckel, 1843) ve Barbus xanthopterus (Heckel, 1843) populasyonlarının biyoekolojik özelliklerinin incelenmesi D Şen, E Duman, M Duman, A Yapar Fırat Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi 8 (1), 113-129, 1996 | 8 | 1996 |
Keban Baraj Gölünde Yaşayan Chalcalburnus mossulensis (Heckel, 1843)’de yaş-boy, yaş-ağırlık ve boy-ağırlık ilişkileri üzerine bir araştırma N Özdemir, D Şen, E Duman, A Yapar Erzurum, Doğu Anadolu Bölgesi I. ve II. Su Ürün Semp 13, 21, 1996 | 7 | 1996 |