Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 3028 | 1233 |
h-endeksi | 31 | 20 |
i10-endeksi | 59 | 39 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle15 makale
11 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Wilfried SchwabProfessor der Lebensmittelchemietum.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Peter BoekerUniversity of Bonnuni-bonn.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Daniela HampelDepartment of Nutrition, UC Davis, CAucdavis.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mark Lange (Bernd Markus Lange)Professor, Institute of Biological Chemistry, Director, M.J. Murdock Metabolomics Laboratorywsu.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Jens SchraderDECHEMA Research Institutedechema.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Bianca Mayhs-gm.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Paul ElsinghorstUniversity of Bonnuni-bonn.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Könen, P. P.PhD student (food chemistry), University of Bonnuni-bonn.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Christoph GerlachDoktorand (Lebensmittelchemie)uni-bonn.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Matthias Wüst
Professor für Lebensmittelchemie, Universität Bonn
uni-bonn.de üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa