Takip et
Ömer SARAÇ
Ömer SARAÇ
Diğer adlarDoç. Dr.
Turizm İşletmeciliği Doçenti, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Doğrulanmış e-posta adresi yok
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
The effects of local food and local products with geographical indication on the development of tourism gastronomy
H Pamukçu, Ö Saraç, S Aytuğar, M Sandıkçı
Sustainability 13 (12), 6692, 2021
1202021
COVID-19 SALGINIYLA OLUŞAN KRİZLERİN TURİZM FAALİYETLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİN TURİZM AKADEMİSYENLERİ TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
VO Kiper, Ö Saraç, O Çolak, O Batman
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 23 (43), 527-551, 2020
522020
Yeniden İşlevlendirilen Tarihi Yapıların Sürdürülebilirliği
C Tanrısever, Ö Saraç, A Aydoğdu
Akademik Bakış Dergisi, 1068-1082, 2016
37*2016
Kastamonu’da yeniden işlevlendirilen tarihi yapıların sürdürülebilirliğe etki eden çekicilik faktörleri
Ö Saraç, C Tanrısever
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 29 (2), 151-163, 2018
222018
Exploring halal tourism-related factors that mitigate employees’ job pursuit intention in halal hotels: The moderating roles of age and gender
E Boğan, Ö Saraç, VO Kiper, O Batman
Journal of Hospitality and Tourism Management 55, 368-379, 2023
212023
Safranbolu’da Sürdürülebilir Turizm Gelişmesine Yönelik Yerel Halkın Tutumlar
CK Koçoğlu, Ö Saraç, O Batman
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (1), 202, 2020
202020
Altyapı, üstyapı ve çevre sorunlarının turist şikâyetleri kapsamında değerlendirilmesi ve yerel yönetimlerin çözüm potansiyeli: Antalya örneği
Ö Saraç, O Türkay
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 10, 98-110, 2019
202019
Comparing hedonism with responsible tourism diversities
O Sarac, O Batman, VO Kiper
Journal of Tourismology 5 (2), 151-170, 2019
202019
The conflict of halal and hedonism, investigating halal-sensitive tourists’ hedonic tendency
Ö Saraç, VO Kiper, O Batman
Journal of Islamic Marketing 14 (9), 2361-2382, 2023
132023
Kastamonu efsaneleri
C Tanrısever, H Pamukçu, Ö Saraç
Detay Yayıncılık, 2019
132019
AFYON SUCUĞU ÜRETİCİLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA COĞRAFİ İŞARET TESCİLİNE YÖNELİK ALGILARI
N Kart, Ö Saraç, H Pamukcu, M Sandıkcı
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 24 (1), 381-404, 2022
112022
Students' perception of city branding: The case of Kastamonu and Kastamonu University
Ö Saraç, H Pamukçu, Ş Ulama, O Batman
Turizam 23 (1), 34-52, 2019
112019
Kronizm ve motivasyon algılarının yöneticiler tarafından değerlendirilmesi: otel işletmelerinde nitel bir araştırma
Ö Saraç, O Batman
Turizm Akademik Dergisi 8 (1), 77-95, 2021
82021
Yeni koronavirüs (COVID-19) pandemi sürecinin sürdürülebilir turizm üzerindeki muhtemel etkileri
Ö Saraç
Eyel, CF ve Gün, S.(eds). COVID-19 döneminde iktisadi, idari ve sosyal …, 2020
72020
Helala duyarlı turistlerde sürdürülebilir turizm gelişmesine yönelik algı araştırması
H Pamukçu, Ö Saraç, O Batman
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi 9 (4), 2600-2610, 2020
72020
Küçük ve orta ölçekli otellerde yönetsel etkinliğin iş doyumuna etkisi: Batı karadeniz örneği
S Kıngır, DE Koç, NŞ Tezcan, Ö Saraç
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi 15 (2 …, 2020
72020
Turizm Eğitimi Alan Lisans Öğrencilerinin Kurumsal Sosyal Sorumluluk Algısı Düzeyleri: Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Örneği
CM Koçoğlu, Ö Saraç
International Congress on Political, Economic and Social Studies (ICPESS …, 2016
72016
The effect of the perception of cronyism in hotels on employee motivation
Ö Saraç, O Batman
Journal of Quality Assurance in Hospitality & Tourism 25 (4), 994-1027, 2024
62024
Impact of COVID-19 pandemic on hand injuries
MÇ Özkan, Ö Saraç, MD Kesimer, ZA Doğan, FND Kocaaslan, B Sacak
Turkish Journal of Trauma & Emergency Surgery 28 (7), 911, 2022
62022
Bulgaristan’dan Sakarya’ya göç eden türklerin geçmişten günümüze mutfak kültürü
ÖB Curoğlu, Ö Saraç, H Pamukcu, M Sandıkcı
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 19 (1), 108-123, 2022
62022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20