Takip et
Burhan Sevim
Burhan Sevim
kastamonu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
GASTRONOMİ EĞİTİMİNDE GEÇ Mİ KALINDI ACELE Mİ EDİLİYOR?
B SEVİM, O GÖRKEM
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 15 (58), 2016
882016
ALGILANAN DESTİNASYON İMAJININ TAVSİYE DAVRANIŞI ÜZERİNE ETKİSİ: SAFRANBOLU’DA BİR ARAŞTIRMA
B Sevim, C Seçilmiş, O Görkem
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi 9 (20), 115-129, 2013
822013
Konaklama işletmelerinde çevre yönetimi uygulamaları ve algılanan kurumsal itibar üzerindeki etkisi: Kayseri ve Nevşehir otelleri üzerinde bir araştırma
E Aykan, B Sevim
İşletme Araştırmaları Dergisi 5 (3), 93-113, 2013
452013
Gastronomi Turizmi ve Türkiye’de Yüksek Öğretim Düzeyinde Mutfak Eğitiminin Genel Görünümü, 1
O Görkem, B Sevim
Uluslararası Turizm ve Otelcilik Sempozyumu 29, 73-83, 2011
452011
İklim değişikliğinin kış turizmine etkileri
Ö Zeydan, B Sevim
TMMOB İklim Değişimi Sempozyumu Bildiriler Kitabı, 159-174, 2008
412008
Gastronomi ve aşçılık programlarında gıda güvenliği donanım altyapısının değerlendirilmesi
B Sevim, O Görkem
Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi 7 (1), 2015
312015
İklim değişikliğinin Türkiye turizmine etkileri
B Sevim, Ö Zeydan
Çeşme Ulusal Turizm Sempozyumu 21, 23, 2007
282007
İklim Değ, işikliğinin Turizme Etkileri: Konaklama İşletmelerinde Bir Uygulama
B Sevim, K Ünlüönen
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 1 (28), 43-66, 2010
262010
TURİSTİK ARZ KAYNAKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİNDE YEREL YÖNETİMLERİN, SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ, EĞİTİM KURUMLARI VE ÖRGÜTLERİ, EĞİTİM KURUMLARI VE YEREL MEDYANIN ROLÜNE İLİŞKİN BİR …
K Ünlüönen, B Sevim
Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi, 54-73, 2005
262005
Organizational and economic problems in the management of the spiritual-Historical development of tourism in South Kazakhstan Region
A Kuralbayev, B Myrzaliev, B Sevim
International Review of Management and Marketing 6 (2), 219-226, 2016
232016
Econometrical analysis of the demand for entrance tourism in Kazakhstan
A Kuralbayev, B Sevim, N Abishev
International Journal of Economics and Financial Issues 7 (1), 262-268, 2017
212017
Konaklama işletmelerinin tutundurma karması profilleri: Kayseri’de bir uygulama
E Yıldız, B Sevim, B Akgül
Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 4 (1), 1-22, 2013
122013
Diyaliz ünitesinde çalışan hemşirelerin motivasyon düzeylerinin incelenmesi
C Fadıloğlu, Y Kuzeyli Yıldırım, B Sevim
Hemşirelik Formu Dergisi 7 (3), 32-36, 2004
122004
Augmented Reality Technologies from the Tourist Perspective: A Systematic Review
G Çalışkan, B Sevim
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 9 (3), 1501-1521, 2021
62021
ve Görkem, O.(2013). Algılanan Destinasyon Imajının Tavsiye Davranışı Üzerine Etkisi: Safranbolu’da Bir Araştırma
B Sevim, C Seçilmiş
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi 9 (20), 115-129, 0
6
Termal Turizm Deneyiminin Müşteri Sadakatine Etkisinde Yaşam Kalitesi ve Müşteri Memnuniyetinin Aracı Rolü: Afyonkarahisar Örneği
O Özdemir, B Sevim
OPUS International Journal of Society Researches 18 (41), 3609-3630, 2021
32021
Tescil Platformlarındaki Gastronomik Ürünler ve Gastronomi Festivallerindeki Yeri (Kastamonu Örneği)(Gastronomic Products in Registration Platforms and Their Place in …
B SEVİM, D GÜNER
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (4), 3092-3112, 2021
22021
Meslek Yüksekokulu Mezunlarının Program Bazında Kamuda İstihdamı: 2015 Yılı Örneği
M Tekbalkan, B Sevim
Organizing Committee Members 739, 523-37, 2016
22016
Perceived risk in hospitality and tourism scholarship: a systematic review and future research agenda
S Yordam Dağıstan, B Sevim, HE Arici, MB Saydam, MA Köseoglu
Journal of Travel & Tourism Marketing 40 (9), 863-877, 2023
12023
Doğa Turizminde Artırılmış Gerçeklik Teknolojileri Kullanıma İlişkin Turist Rehberlerinin Görüşlerinin Belirlenmesi
G Çalışkan, B Sevim
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 19 (3), 423-443, 2022
12022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20