New Approach in Gastronomy: Third Wave Coffee F İstanbullu Dinçer, S Gedik, SÖ Güzel The Journal of International Social Research, 811-814, 2016 | 7 | 2016 |
The Effect of Restaurant’s Physical Environment on Perceived Value, Customer Satisfaction and Loyalty: Case of Istanbul SO GUZEL, MZ DİNÇER JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDIES 6 (4), 626-643, 2018 | 5* | 2018 |
Turizm İşletmeleri S Özdemir Güzel, S Gedik Turizm İşletmeciliği, 2015 | 5* | 2015 |
Türk Televizyon Dizilerinin Destinasyon İmajına ve Seyahat Etme Eğilimine Etkisi: Atina Örneği S ÖZDEMİR GÜZEL, G AKTAŞ Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 27 (1), 2016 | 4 | 2016 |
Beyoğlu’nun Yitirilen Değeri Üzerine Kurum Tarihi Çalışması: Tokatlıyan Oteli Ç Turan, S Özdemir Güzel, M Baş Akademik Sosyal Araştırmalar Dergisi 4 (34), 400-418, 2016 | 4* | 2016 |
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Ayı-İnsan Çatışmasını Engellemeye Yönelik Bir Öneri: Ayı Gözlemciliği Ç Turan, S Özdemir Güzel The Journal of Academic Social Sciences 41 (41), 422-432, 2017 | 2 | 2017 |
Birinci Sınıf Restoran İşletmelerindeki Fiziksel Çevre Unsurlarının Müşteri Yorumları Açısından Değerlendirilmesi: Tripadvisor Örneği SÖ Güzel The Journal of Academic Social Sciences 62 (62), 534-542, 2017 | 2 | 2017 |
Assessment of the Touristic Activities Conducted by Couchsurfing Participants in Terms of Their Relevance to Slow Tourism Criteria C Avcıkurt, SS Özdemir, FD Ergen, S Özdemir Güzel Assessment 7 (2), 2017 | 2 | 2017 |
Turizm Alanında Doktora Eğitimi Alan Öğrencilerin Memnuniyetlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma S Özdemir Güzel 15. Ulusal Turizm Kongresi Bildiri Kitabı(Tam metin), 1414-1421, 2014 | 2* | 2014 |
Understanding the Relationship Between Physical Environment, Price Perception, Customer Satisfaction and Loyalty in Restaurants S Ozdemir-Guzel, YN Bas Journal of Tourism and Gastronomy Studies 8 (2), 762-776, 2020 | 1 | 2020 |
Why Tourists Prefer Staying with Airbnb Compared with Hotels MZ Dinçer, S Özdemir Güzel, S Gedik 7th Advances in Tourism MArketing Conference, 2017 | | 2017 |
TURİZM REHBERLİĞİNDE İLK YARDIM EĞİTİMİNİN GEREKLİLİĞİNİN KAVRAMSAL OLARAK İNCELENMESİ ÖG DEMİRBULAT, G SAATCI, S ÖZDEMİR GÜZEL ULUSLARARASI SOSYAL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ 2 (6), 516-520, 2017 | | 2017 |
Su Sporları Turizmi MZ Dinçer, S Özdemir Güzel Deniz Turizmi, 209-338, 2016 | | 2016 |
ALTERNATİF TURİZM ÇEŞİDİ: BARIŞ TURİZMİ MZ DİNÇER, S ÖZDEMİR GÜZEL 16. ULUSAL TURİZM KONGRESİ BİLDİRİLER KİTABI, 238, 2016 | | 2016 |
İŞE ALIM SÜRECİNDE SOSYAL AĞ WEBSİTELERİNİN KULLANIMI: İSTANBUL’DAKİ BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA ÖL Met, S Özdemir Güzel, F Yılmaz Dalkılıç 9 TH INTERNATIONAL CONFERENCE: NEW PERSPECTIVES IN TOURISM AND HOSPITALITY …, 2014 | | 2014 |
BİRİNCİ SINIF RESTORAN İŞLETMELERİNDEKİ FİZİKSEL ÇEVRE UNSURLARININ MÜŞTERİ YORUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİ-RİLMESİ: TRIPADVISOR ÖRNEĞİ Öz ÖGSÖ GÜZEL | | |
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA AYI-İNSAN ÇATIŞMASINI ENGELLEMEYE YÖNELİK BİR ÖNERİ: AYI GÖZLEMCİLİĞİ1 Öz ÖGÇ TURAN, ÖGSÖ GÜZEL | | |