Takip et
Şeyda Bostancı (Dr. Öğr. Üyesi)
Şeyda Bostancı (Dr. Öğr. Üyesi)
Beykoz Üniversitesi
beykoz.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Production of xylooligosaccharides by controlled acid hydrolysis of lignocellulosic materials
O Akpinar, K Erdogan, S Bostanci
Carbohydrate Research 344 (5), 660-666, 2009
2562009
Enzymatic production of xylooligosaccharide from selected agricultural wastes
O Akpinar, K Erdogan, S Bostanci
Food and Bioproducts Processing 87 (2), 145-151, 2009
2172009
The optimization of dilute acid hydrolysis of cotton stalk in xylose production
O Akpinar, O Levent, Ş Bostanci, U Bakir, L Yilmaz
Applied biochemistry and biotechnology 163, 313-325, 2011
452011
Some wild edible plants and their dietary fiber contents
L Koca, İ Hasbay, S Bostanci, V Yılmaz, A Koca
Pakistan Journal of Nutrition 14 (4), 2015
432015
Enzymatic processing and antioxidant activity of agricultural waste autohydrolysis liquors
O Akpinar, K Gunay, Y Yilmaz, O Levent, S Bostanci
BioResources 5 (2), 699-711, 2010
322010
Tütün saplarının kağıt yapımında değerlendirilmesi
T Tank, Ş Bostancı, H Eroğlu, S Enercan
Doğa Bilim Dergisi D 2, 9, 1985
171985
Xylooligosaccharide production from lignocellulosic wastes with Trichoderma longibrachiatum xylanase.
Ö Akpınar, Ș Bostancı
Journal of Food, Agriculture & Environment 7 (1), 70-74, 2009
152009
Samsun ve Çevresinde Sebze Olarak Kullanılan Bazı Yabani Bitkiler ve Tüketim Şekilleri
İ Koca, İ Hasbay, Ş Bostancı
Samsun Sempozyumu, 2011
102011
Kağıt Hamuru Üretimi ve Ağartma Teknolojisi, KT Ü
Ş Bostancı
Orman Fakültesi Yayınları, 1987
81987
Oolong çayın üretimi, bileşimi ve sağlık üzerine etkisi
İ Koca, Ş Bostancı
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 2 (3), 154-159, 2014
62014
Production, Composition, and Health Effects of Oolong Tea
I Koca, S Bostanci
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 2 (3), 2014
62014
Kağıt Hamuru Üretim Teknolojisi
Ş Bostancı
KTÜ, Ders Notları, Trabzon, 1987
51987
Mekânik Odun Hamuru Üretimi ve Sorunları
Ş Bostancı
KTÜ Orman Fakültesi Dergisi 5 (1), 36-63, 1982
51982
Determination of Influencing Factors on Milk and Milk Products of Students' Consuming preferences (Unye Pattern)
D Ozturk, G Karakas, S Bostanci
ASOS Journal, 2016
32016
Yeşil Çay Fabrika Atıklarından Farklı Yöntemlerle Antioksidan Bileşiklerin Ekstraksiyonu
Ş Bostancı
Fen Bilimleri, 2016
32016
Physical, Chemical and Antioxidant Properties of Mad Honey
I Koca, AF Koca, VA Yilmaz, B Tekguler, S Bostanci
XXXVI CIOSTA CIGR V, 2015
22015
Tarımsal Atıklardan Enzimatik Yolla Ksilooligosakkarit Üretimi
Ş Bostancı
Fen Bilimleri, 2009
22009
Hemiselülozun Biyolojik Olarak Dönüşümü ve Kullanım Alanları
Ş Bostancı, K Erdoğan, Ö Akpınar
Gıda Mühendisliği 5. Kongresi, 2007
22007
Taste And Health Relationship
Ş Bostancı
GANUD Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi, 1-7, 2019
12019
A Bioactive Compound in Tea: Gamma-aminobutyric acid (GABA)
S Bostanci, I Koca
1st International Congress On Medicinal And Aromatic Plants, 2017
12017
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20