Follow
Dr. Öğr. Üyesi Şeyda Bostancı ( Asst. Prof. )
Dr. Öğr. Üyesi Şeyda Bostancı ( Asst. Prof. )
Freelance Academician
No verified email
Title
Cited by
Cited by
Year
Production of xylooligosaccharides by controlled acid hydrolysis of lignocellulosic materials
O Akpinar, K Erdogan, S Bostanci
Carbohydrate Research 344 (5), 660-666, 2009
2602009
Enzymatic production of xylooligosaccharide from selected agricultural wastes
O Akpinar, K Erdogan, S Bostanci
Food and Bioproducts Processing 87 (2), 145-151, 2009
2262009
The optimization of dilute acid hydrolysis of cotton stalk in xylose production
O Akpinar, O Levent, Ş Bostanci, U Bakir, L Yilmaz
Applied biochemistry and biotechnology 163, 313-325, 2011
482011
Some wild edible plants and their dietary fiber contents
L Koca, İ Hasbay, S Bostanci, V Yılmaz, A Koca
Pakistan Journal of Nutrition 14 (4), 2015
442015
Enzymatic processing and antioxidant activity of agricultural waste autohydrolysis liquors.
O Akpinar, K Gunay, Y Yilmaz, O Levent, S Bostanci
BioResources, 2010
322010
Tütün saplarının kağıt yapımında değerlendirilmesi
T Tank, Ş Bostancı, H Eroğlu, S Enercan
Doğa Bilim Dergisi D 2, 9, 1985
181985
Xylooligosaccharide production from lignocellulosic wastes with Trichoderma longibrachiatum xylanase
O Akpinar, S Bostanci
152009
Samsun ve Çevresinde Sebze Olarak Kullanılan Bazı Yabani Bitkiler ve Tüketim Şekilleri
İ Koca, İ Hasbay, Ş Bostancı
Samsun Sempozyumu, 2011
132011
Production, Composition, and Health Effects of Oolong Tea
I Koca, S Bostanci
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 2 (3), 2014
82014
Kağıt Hamuru Üretimi ve Ağartma Teknolojisi, KT Ü
Ş Bostancı
Orman Fakültesi Yayınları, 1987
81987
Oolong çayın üretimi, bileşimi ve sağlık üzerine etkisi
İ Koca, Ş Bostancı
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 2 (3), 154-159, 2014
72014
Determination of Influencing Factors on Milk and Milk Products of Students' Consuming preferences (Unye Pattern)
D Ozturk, G Karakas, S Bostanci
ASOS Journal, 2016
42016
Yeşil Çay Fabrika Atıklarından Farklı Yöntemlerle Antioksidan Bileşiklerin Ekstraksiyonu
Ş Bostancı
Fen Bilimleri, 2016
32016
Tarımsal Atıklardan Enzimatik Yolla Ksilooligosakkarit Üretimi
Ş Bostancı
Fen Bilimleri, 2009
32009
Physical, Chemical and Antioxidant Properties of Mad Honey
I Koca, AF Koca, VA Yilmaz, B Tekguler, S Bostanci
XXXVI CIOSTA CIGR V, 2015
22015
Hemiselülozun Biyolojik Olarak Dönüşümü ve Kullanım Alanları
Ş Bostancı, K Erdoğan, Ö Akpınar
Gıda Mühendisliği 5. Kongresi, 2007
22007
GASTRONOMİDE KEÇİBOYNUZU VE YAN ÜRÜNLERİNİN YERİ (Kitap Bölümü)
Ş Bostancı, B Başarık Şen
GASTRONOMİ ARAŞTIRMALARI, 73 -103, 2020
1*2020
Taste And Health Relationship
Ş Bostancı
GANUD Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi, 1-7, 2019
12019
A Bioactive Compound in Tea: Gamma-aminobutyric acid (GABA)
S Bostanci, I Koca
1st International Congress On Medicinal And Aromatic Plants, 2017
12017
Nesnelerin İnternetinin (IoT) Gıda Sektöründe Kullanımı
Ş Bostancı
7th International Congress on Agriculture, Environment and Health / Bursa …, 2024
2024
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20