Production of xylooligosaccharides by controlled acid hydrolysis of lignocellulosic materials O Akpinar, K Erdogan, S Bostanci Carbohydrate Research 344 (5), 660-666, 2009 | 256 | 2009 |
Enzymatic production of xylooligosaccharide from selected agricultural wastes O Akpinar, K Erdogan, S Bostanci Food and Bioproducts Processing 87 (2), 145-151, 2009 | 217 | 2009 |
The optimization of dilute acid hydrolysis of cotton stalk in xylose production O Akpinar, O Levent, Ş Bostanci, U Bakir, L Yilmaz Applied biochemistry and biotechnology 163, 313-325, 2011 | 45 | 2011 |
Some wild edible plants and their dietary fiber contents L Koca, İ Hasbay, S Bostanci, V Yılmaz, A Koca Pakistan Journal of Nutrition 14 (4), 2015 | 43 | 2015 |
Enzymatic processing and antioxidant activity of agricultural waste autohydrolysis liquors O Akpinar, K Gunay, Y Yilmaz, O Levent, S Bostanci BioResources 5 (2), 699-711, 2010 | 32 | 2010 |
Tütün saplarının kağıt yapımında değerlendirilmesi T Tank, Ş Bostancı, H Eroğlu, S Enercan Doğa Bilim Dergisi D 2, 9, 1985 | 16 | 1985 |
Xylooligosaccharide production from lignocellulosic wastes with Trichoderma longibrachiatum xylanase. Ö Akpınar, Ș Bostancı Journal of Food, Agriculture & Environment 7 (1), 70-74, 2009 | 15 | 2009 |
Samsun ve Çevresinde Sebze Olarak Kullanılan Bazı Yabani Bitkiler ve Tüketim Şekilleri İ Koca, İ Hasbay, Ş Bostancı Samsun Sempozyumu, 2011 | 10 | 2011 |
Kağıt Hamuru Üretimi ve Ağartma Teknolojisi, KT Ü Ş Bostancı Orman Fakültesi Yayınları, 1987 | 8 | 1987 |
Oolong çayın üretimi, bileşimi ve sağlık üzerine etkisi İ Koca, Ş Bostancı Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 2 (3), 154-159, 2014 | 6 | 2014 |
Production, Composition, and Health Effects of Oolong Tea I Koca, S Bostanci Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 2 (3), 2014 | 6 | 2014 |
Kağıt Hamuru Üretim Teknolojisi Ş Bostancı KTÜ, Ders Notları, Trabzon, 1987 | 5 | 1987 |
Mekânik Odun Hamuru Üretimi ve Sorunları Ş Bostancı KTÜ Orman Fakültesi Dergisi 5 (1), 36-63, 1982 | 5 | 1982 |
Determination of Influencing Factors on Milk and Milk Products of Students' Consuming preferences (Unye Pattern) D Ozturk, G Karakas, S Bostanci ASOS Journal, 2016 | 3 | 2016 |
Yeşil Çay Fabrika Atıklarından Farklı Yöntemlerle Antioksidan Bileşiklerin Ekstraksiyonu Ş Bostancı Fen Bilimleri, 2016 | 3 | 2016 |
Physical, Chemical and Antioxidant Properties of Mad Honey I Koca, AF Koca, VA Yilmaz, B Tekguler, S Bostanci XXXVI CIOSTA CIGR V, 2015 | 2 | 2015 |
Hemiselülozun Biyolojik Olarak Dönüşümü ve Kullanım Alanları Ş Bostancı, K Erdoğan, Ö Akpınar Gıda Mühendisliği 5. Kongresi, 2007 | 2 | 2007 |
Taste And Health Relationship Ş Bostancı GANUD Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi, 1-7, 2019 | 1 | 2019 |
A Bioactive Compound in Tea: Gamma-aminobutyric acid (GABA) S Bostanci, I Koca 1st International Congress On Medicinal And Aromatic Plants, 2017 | 1 | 2017 |
Tarımsal Atıklardan Enzimatik Yolla Ksilooligosakkarit Üretimi Ş Bostancı Fen Bilimleri, 2009 | 1 | 2009 |