Follow
Şeyda Bostancı (Dr. Öğr. Üyesi)
Şeyda Bostancı (Dr. Öğr. Üyesi)
Beykoz Üniversitesi
Verified email at beykoz.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Production of xylooligosaccharides by controlled acid hydrolysis of lignocellulosic materials
O Akpinar, K Erdogan, S Bostanci
Carbohydrate Research 344 (5), 660-666, 2009
2562009
Enzymatic production of xylooligosaccharide from selected agricultural wastes
O Akpinar, K Erdogan, S Bostanci
Food and Bioproducts Processing 87 (2), 145-151, 2009
2172009
The optimization of dilute acid hydrolysis of cotton stalk in xylose production
O Akpinar, O Levent, Ş Bostanci, U Bakir, L Yilmaz
Applied biochemistry and biotechnology 163, 313-325, 2011
452011
Some wild edible plants and their dietary fiber contents
L Koca, İ Hasbay, S Bostanci, V Yılmaz, A Koca
Pakistan Journal of Nutrition 14 (4), 2015
432015
Enzymatic processing and antioxidant activity of agricultural waste autohydrolysis liquors
O Akpinar, K Gunay, Y Yilmaz, O Levent, S Bostanci
BioResources 5 (2), 699-711, 2010
322010
Tütün saplarının kağıt yapımında değerlendirilmesi
T Tank, Ş Bostancı, H Eroğlu, S Enercan
Doğa Bilim Dergisi D 2, 9, 1985
161985
Xylooligosaccharide production from lignocellulosic wastes with Trichoderma longibrachiatum xylanase.
Ö Akpınar, Ș Bostancı
Journal of Food, Agriculture & Environment 7 (1), 70-74, 2009
152009
Samsun ve Çevresinde Sebze Olarak Kullanılan Bazı Yabani Bitkiler ve Tüketim Şekilleri
İ Koca, İ Hasbay, Ş Bostancı
Samsun Sempozyumu, 2011
102011
Kağıt Hamuru Üretimi ve Ağartma Teknolojisi, KT Ü
Ş Bostancı
Orman Fakültesi Yayınları, 1987
81987
Oolong çayın üretimi, bileşimi ve sağlık üzerine etkisi
İ Koca, Ş Bostancı
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 2 (3), 154-159, 2014
62014
Production, Composition, and Health Effects of Oolong Tea
I Koca, S Bostanci
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 2 (3), 2014
62014
Kağıt Hamuru Üretim Teknolojisi
Ş Bostancı
KTÜ, Ders Notları, Trabzon, 1987
51987
Mekânik Odun Hamuru Üretimi ve Sorunları
Ş Bostancı
KTÜ Orman Fakültesi Dergisi 5 (1), 36-63, 1982
51982
Determination of Influencing Factors on Milk and Milk Products of Students' Consuming preferences (Unye Pattern)
D Ozturk, G Karakas, S Bostanci
ASOS Journal, 2016
32016
Yeşil Çay Fabrika Atıklarından Farklı Yöntemlerle Antioksidan Bileşiklerin Ekstraksiyonu
Ş Bostancı
Fen Bilimleri, 2016
32016
Physical, Chemical and Antioxidant Properties of Mad Honey
I Koca, AF Koca, VA Yilmaz, B Tekguler, S Bostanci
XXXVI CIOSTA CIGR V, 2015
22015
Hemiselülozun Biyolojik Olarak Dönüşümü ve Kullanım Alanları
Ş Bostancı, K Erdoğan, Ö Akpınar
Gıda Mühendisliği 5. Kongresi, 2007
22007
Taste And Health Relationship
Ş Bostancı
GANUD Uluslararası Gastronomi, Beslenme Ve Diyetetik Kongresi, 1-7, 2019
12019
A Bioactive Compound in Tea: Gamma-aminobutyric acid (GABA)
S Bostanci, I Koca
1st International Congress On Medicinal And Aromatic Plants, 2017
12017
Tarımsal Atıklardan Enzimatik Yolla Ksilooligosakkarit Üretimi
Ş Bostancı
Fen Bilimleri, 2009
12009
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20