Restoranlarda Oluşan Gıda Atıkları ve Yönetimi: İstanbul İli Örneği E Çirişoğlu, A Akoğlu Akademik Gıda 19 (1), 38-48, 2021 | 21 | 2021 |
Türk Mutfağındaki Fonksiyonel Gıdaların Gastronomi Turizmi Açısından Önemi E ÇİRİŞOĞLU, E OLUM Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (4), 1659-1680, 2019 | 11 | 2019 |
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Dijital Uygulamaların SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi E Çirişoğlu, AS Çetin, A Albayrak 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 127-137, 2021 | 9 | 2021 |
Birinci sınıf restoranlarda oluşan gıda atıklarının oluşum süreci üzerine bir inceleme (Ankara-Çankaya örneği) D Güner, E Çirişoğlu ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi 1 (1), 64-90, 2021 | 8 | 2021 |
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Slow Food ve Yaşayan Mutfak Uygulamalarına Eleştirel Bir Bakış AS Çetin, E Çirişoğlu, A Albayrak 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 311-323, 2021 | 8 | 2021 |
Restoranlarda Oluşan Gıda Atıklarının Belirlenmesi: İstanbul İli Örneği E ÇİRİŞOĞLU Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2019 | 8 | 2019 |
IoT-Focused Developments in the Food & Beverage Industry D Güner, E Çirişoğlu Future Tourism Trends Volume 2: Technology Advancement, Trends and …, 2024 | | 2024 |
İçecekler S Egeli, E Çirişoğlu Türkiye'nin Sokak Lezzetleri 1, 246-268, 2023 | | 2023 |
Yemeğin Tadı Tuzu Nasıl?: Yemeğin Tasarımı ve Duyusal Değerlendirme E Çirişoğlu, AS Çetin Gastronomi Mühendisliği 1, 217-242, 2023 | | 2023 |
Kaz Etinin Türk Gastronomi ‘sindeki Yeri E Çirişoğlu Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 10 (11), 2102-2107, 2022 | | 2022 |
GASTRONOMİ KONULU BELGESELLERİN İNCELENMESİ: “YİYECEĞİN SERÜVENİ” ÖRNEĞİ E Çirişoğlu, D Güner II. International Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Symposium, 2022 | | 2022 |
GIDA ATIKLARI VE YÖNETİMİ E Çirişoğlu Toplu Beslenme Sistemleri ve Catering Hizmetleri Yönetimi, 431-453, 2022 | | 2022 |
The Place of Goose Meat in Turkish Gastronomy E Çirişoğlu Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology, 2022 | | 2022 |
Türk Dünyasının Turizm Bağlamında Entegrasyonuna Yönelik Gastrodiplomatik İlişkilerin Geliştirilmesi AG Özkoç, E Çirişoğlu 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 759-770, 2021 | | 2021 |
Kaz Etinin Gastronomi'deki Yeri E Çirişoğlu, E Olum IV. Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayı, 2021 | | 2021 |
Unlu Mamuller ve Pastacılık Sektöründe Yeni Trendler D Taş, E Çirişoğlu Akademik Gastronomi Çalışmaları, 1-11, 2020 | | 2020 |
Türk Mutfak Sanatının Yerel Mutfaklar Özelinde Markalaşması "Gastrodiplomasi" E ÇİRİŞOĞLU VI. Yıldız Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, 2019 | | 2019 |
Gıda Atıkları ve Gıda Atıklarını Önlemek İçin Geliştirilen Uygulamalar E Çirişoğlu, A Akoğlu INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, NUTRITION and DIETETICS, GASTRONOMY …, 2018 | | 2018 |
Türk Mutfağında Fonksiyonel Gıdaların Önemi E Çirişoğlu, E Olum I.Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, 2018 | | 2018 |