Takip et
Mehmet kabacık
Mehmet kabacık
odu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Gastronomi Turizmi Kapsamında Urla Enginar Festivaline Gelen Turistlerin Festival Hakkındaki Görüşleri
Ş KARGİGLİOĞLU, K Mehmet
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5 (3), 409-421, 2017
472017
Dört ve beş yıldızlı otel mutfaklarında çalışan personelin gıda güvenliği konusundaki bilgilerinin saptanması
M Kabacık
Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi, 2008
422008
Orta Karadeniz’de Sakin şehir(Citta Slow) Perşembe: Sakin şehir Olma Sürecinde Karşılaştığı Sorunlar ve Yöreye Katkıları
M KABACIK
Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi 10 (2), 31-46, 2015
142015
Karadeniz Bölgesi’nin yöresel mutfağı
M Kabacık
Yöresel Mutfaklar, 138-163, 2016
112016
Türk mutfak kültürünün türkülerdeki yansıması
M Kabacik
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2020
92020
Covit19 Pandemisinin Türkiye Sağlık Turizmine Etkileri
M KABACIK
Journal of Tourism & Gastronomy Studies, 2021
72021
Üniversite Öğrencilerinin Ordu İlinin Doğal ve Kültürel Turistik Çekiciliklerine İlişkin Farkındalık ve Deneyimleri
C Karadeniz, S Sarı, M Kabacık
Karadeniz Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi 10 (19), 667-684, 2018
72018
Ordu İlinde Ekoturizm Uygulamaları, Kabakdağı, Kayabaşı Örneği
CB Karadeniz, M Kabacık, S Sarı
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 8 (2), 323-337, 2018
72018
Karadeniz Bölgesi Mutfağı
M KABACIK
Yöresel Mutfaklar 6, 2016
6*2016
The standpoints of tourist visiting urla artichoke festival within the scope of gastronomy tourism
S Kargiglioglu, M Kabacik
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5 (3), 409-421, 2017
52017
Gastronomi ile Türk Halk Müziği İlişkisi Üzerine Betimsel Bir Araştırma (A Descriptive Study on the Relationship between Gastronomy and Turkish Folk Music)
M KABACIK, M AKSOY
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (2), 1519-1533, 2019
32019
KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARINA İLİŞKİN TUTUM VE DAVRANIŞLARI; ORDU VE GİRESUN ÖRNEĞİ
MO Cinel, CB Karadeniz, G Karaman, M Kabacık
Bilge Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi 2 (2), 48-58, 2018
32018
Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyeli
M KABACIK
DOKAP Üniversiteler Birliği Uluslararası Turizm Sempozyumu, 529-534, 2017
32017
XVI. yüzyılda Osmanlı Devletinin doğu ticareti
M Kabacik
Elazığ, Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Anabilim Dalı, 2001
32001
Do social media use and gadget loving affect innovative job performance? The moderation role of generation cohort: an evaluation of the kitchen chefs
F Yüksel, Ü Kement, SC Aksu, M Kabacik, R Ciuffreda
Quality & Quantity, 1-19, 2023
12023
Yiyecek ve Koku Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi
E Ayşegül, S SOYLU, M KABACIK
Journal of Hospitality and Tourism Issues 5 (2), 132-147, 2023
2023
GASTRONOMY LITERACY
MKS CAN AKSU
GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, 63-82, 2023
2023
DOĞU ANADOLU BÖLGESİ
M KABACIK, N DEMİREL
GASTRONOMİ REHBERLİĞİ, 66-96, 2022
2022
ANTİK ÇAĞDA DOĞU KARADENİZ MUTFAĞI
M KABACIK, M AKSOY
Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I, 87, 2022
2022
Türk Mutfak Kültüründe Susam ve Susam Yağı
ET Mehmet KABACIK
JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL 5 (2), 661-667, 2022
2022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20