Gastronomi Turizmi Kapsamında Urla Enginar Festivaline Gelen Turistlerin Festival Hakkındaki Görüşleri Ş KARGİGLİOĞLU, K Mehmet Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5 (3), 409-421, 2017 | 47 | 2017 |
Dört ve beş yıldızlı otel mutfaklarında çalışan personelin gıda güvenliği konusundaki bilgilerinin saptanması M Kabacık Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi, 2008 | 42 | 2008 |
Orta Karadeniz’de Sakin şehir(Citta Slow) Perşembe: Sakin şehir Olma Sürecinde Karşılaştığı Sorunlar ve Yöreye Katkıları M KABACIK Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi 10 (2), 31-46, 2015 | 14 | 2015 |
Karadeniz Bölgesi’nin yöresel mutfağı M Kabacık Yöresel Mutfaklar, 138-163, 2016 | 11 | 2016 |
Türk mutfak kültürünün türkülerdeki yansıması M Kabacik Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2020 | 9 | 2020 |
Covit19 Pandemisinin Türkiye Sağlık Turizmine Etkileri M KABACIK Journal of Tourism & Gastronomy Studies, 2021 | 7 | 2021 |
Üniversite Öğrencilerinin Ordu İlinin Doğal ve Kültürel Turistik Çekiciliklerine İlişkin Farkındalık ve Deneyimleri C Karadeniz, S Sarı, M Kabacık Karadeniz Sosyal Bilimler Araştırma Dergisi 10 (19), 667-684, 2018 | 7 | 2018 |
Ordu İlinde Ekoturizm Uygulamaları, Kabakdağı, Kayabaşı Örneği CB Karadeniz, M Kabacık, S Sarı Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 8 (2), 323-337, 2018 | 7 | 2018 |
Karadeniz Bölgesi Mutfağı M KABACIK Yöresel Mutfaklar 6, 2016 | 6* | 2016 |
The standpoints of tourist visiting urla artichoke festival within the scope of gastronomy tourism S Kargiglioglu, M Kabacik Journal of Tourism and Gastronomy Studies 5 (3), 409-421, 2017 | 5 | 2017 |
Gastronomi ile Türk Halk Müziği İlişkisi Üzerine Betimsel Bir Araştırma (A Descriptive Study on the Relationship between Gastronomy and Turkish Folk Music) M KABACIK, M AKSOY Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (2), 1519-1533, 2019 | 3 | 2019 |
KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN ALTERNATİF ENERJİ KAYNAKLARINA İLİŞKİN TUTUM VE DAVRANIŞLARI; ORDU VE GİRESUN ÖRNEĞİ MO Cinel, CB Karadeniz, G Karaman, M Kabacık Bilge Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi 2 (2), 48-58, 2018 | 3 | 2018 |
Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyeli M KABACIK DOKAP Üniversiteler Birliği Uluslararası Turizm Sempozyumu, 529-534, 2017 | 3 | 2017 |
XVI. yüzyılda Osmanlı Devletinin doğu ticareti M Kabacik Elazığ, Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Anabilim Dalı, 2001 | 3 | 2001 |
Do social media use and gadget loving affect innovative job performance? The moderation role of generation cohort: an evaluation of the kitchen chefs F Yüksel, Ü Kement, SC Aksu, M Kabacik, R Ciuffreda Quality & Quantity, 1-19, 2023 | 1 | 2023 |
Yiyecek ve Koku Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi E Ayşegül, S SOYLU, M KABACIK Journal of Hospitality and Tourism Issues 5 (2), 132-147, 2023 | | 2023 |
GASTRONOMY LITERACY MKS CAN AKSU GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, 63-82, 2023 | | 2023 |
DOĞU ANADOLU BÖLGESİ M KABACIK, N DEMİREL GASTRONOMİ REHBERLİĞİ, 66-96, 2022 | | 2022 |
ANTİK ÇAĞDA DOĞU KARADENİZ MUTFAĞI M KABACIK, M AKSOY Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I, 87, 2022 | | 2022 |
Türk Mutfak Kültüründe Susam ve Susam Yağı ET Mehmet KABACIK JOURNAL OF GASTRONOMY, HOSPITALITY AND TRAVEL 5 (2), 661-667, 2022 | | 2022 |