DÜNYANIN EN İYİ MUTFAKLARI VE TÜRK MUTFAĞI GK Girgin, Ö Demir, V Çetinkaya Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (Special Issue 2), 219-229, 2017 | 43* | 2017 |
EMİNÖNÜ’NDE (İSTANBUL) BALIK EKMEK YEME DENEYİMLERİ Ö Demir, C Avcıkurt, E Güleç Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 201-218, 2019 | 8 | 2019 |
GASTRONOMİ VE AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNİN GIDA HİJYENİ VE GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA BİLGİ, TUTUM VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ SG Demir Journal of Recreation and Tourism Research 4 (1), 1, 2017 | 7 | 2017 |
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE TÜKETİCİLERİN YİYECEK TUTUM VE DAVRANIŞ AÇIKLIK ÖLÇEĞİNİN UYGULANMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA Ö Demir Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2018 | 6 | 2018 |
TÜRKİYE’DEKİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI EĞİTİMİNE GENEL BİR BAKIŞ Ö GİRGİN, G.K. ve DEMİR Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (1), 266-275, 2023 | 1* | 2023 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE AFET YÖNETİMİ Ö DEMİR TURİZM SEKTÖRÜNDE AFET YÖNETİMİ, 174-182, 2023 | | 2023 |
GASTRONOMİ EĞİTİMİ VE YİYECEK İÇECEK ENDÜSTRİSİ ARASINDAKİ BAĞLANTI(SIZLIK)LAR: PAYDAŞLAR ÜZERİNE ARAŞTIRMA VE MODEL ÖNERİSİ Ö DEMİR Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2023 | | 2023 |
BÖLÜM MEZUNLARININ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI EĞİTİMİNE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ ÖDGK GİRGİN Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (4), 1597-1607, 2023 | | 2023 |
PEYNİRLER, DOĞU ANADOLU BÖLGESİ-2 (Bitlis, Hakkari Muş ve Van) Ö DEMİR TÜRKİYE’NİN GELENEKSEL PEYNİRLERİ VE PEYNİR TURİZMİ POTANSİYELİ, 211-222, 2023 | | 2023 |
TÜRK MUTFAĞINDA RAMAZAN GELENEKLERİ VE İFTAR SOFRASINDA YAŞANAN DEĞİŞİMLER GKG Özkan DEMİR GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, 49-60, 2020 | | 2020 |
TÜRK MUTFAĞINDA YER ALAN ŞERBETLİ TATLILAR Ö DEMİR UYGULAMALI TÜRK MUTFAĞI, 220-231, 2020 | | 2020 |
PERU MUTFAĞI ÖD Serdar EREN DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRLERİ, 305-317, 2020 | | 2020 |
TURİSTİK RESTORANLARDA GELENEKSEL TATLILARIN KULLANIMININ ÇEVRİMİÇİ GASTRONOMİ İMAJI VE GASTRONOMİ DENEYİMİ İLE İLİŞKİLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA ÖÜS EREN, ÖGÖ DEMİR GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ, 128, 2019 | | 2019 |