Follow
Özkan Demir
Özkan Demir
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Verified email at dpu.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
DÜNYANIN EN İYİ MUTFAKLARI VE TÜRK MUTFAĞI
GK Girgin, Ö Demir, V Çetinkaya
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (Special Issue 2), 219-229, 2017
43*2017
EMİNÖNÜ’NDE (İSTANBUL) BALIK EKMEK YEME DENEYİMLERİ
Ö Demir, C Avcıkurt, E Güleç
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 201-218, 2019
82019
GASTRONOMİ VE AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNİN GIDA HİJYENİ VE GIDA GÜVENLİĞİ KONUSUNDA BİLGİ, TUTUM VE UYGULAMA DÜZEYLERİNİN ÖLÇÜLMESİ
SG Demir
Journal of Recreation and Tourism Research 4 (1), 1, 2017
72017
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE TÜKETİCİLERİN YİYECEK TUTUM VE DAVRANIŞ AÇIKLIK ÖLÇEĞİNİN UYGULANMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Ö Demir
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2018
62018
TÜRKİYE’DEKİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI EĞİTİMİNE GENEL BİR BAKIŞ
Ö GİRGİN, G.K. ve DEMİR
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (1), 266-275, 2023
1*2023
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE AFET YÖNETİMİ
Ö DEMİR
TURİZM SEKTÖRÜNDE AFET YÖNETİMİ, 174-182, 2023
2023
GASTRONOMİ EĞİTİMİ VE YİYECEK İÇECEK ENDÜSTRİSİ ARASINDAKİ BAĞLANTI(SIZLIK)LAR: PAYDAŞLAR ÜZERİNE ARAŞTIRMA VE MODEL ÖNERİSİ
Ö DEMİR
Balıkesir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2023
2023
BÖLÜM MEZUNLARININ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI EĞİTİMİNE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ
ÖDGK GİRGİN
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 6 (4), 1597-1607, 2023
2023
PEYNİRLER, DOĞU ANADOLU BÖLGESİ-2 (Bitlis, Hakkari Muş ve Van)
Ö DEMİR
TÜRKİYE’NİN GELENEKSEL PEYNİRLERİ VE PEYNİR TURİZMİ POTANSİYELİ, 211-222, 2023
2023
TÜRK MUTFAĞINDA RAMAZAN GELENEKLERİ VE İFTAR SOFRASINDA YAŞANAN DEĞİŞİMLER
GKG Özkan DEMİR
GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, 49-60, 2020
2020
TÜRK MUTFAĞINDA YER ALAN ŞERBETLİ TATLILAR
Ö DEMİR
UYGULAMALI TÜRK MUTFAĞI, 220-231, 2020
2020
PERU MUTFAĞI
ÖD Serdar EREN
DÜNYA MUTFAK KÜLTÜRLERİ, 305-317, 2020
2020
TURİSTİK RESTORANLARDA GELENEKSEL TATLILARIN KULLANIMININ ÇEVRİMİÇİ GASTRONOMİ İMAJI VE GASTRONOMİ DENEYİMİ İLE İLİŞKİLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
ÖÜS EREN, ÖGÖ DEMİR
GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ, 128, 2019
2019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–13