Takip et
Ümit GÜRBÜZ
Ümit GÜRBÜZ
Selçuk Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı. Profesör
selcuk.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Application of ohmic heating system in meat thawing
B Duygu, G Ümit
Procedia-Social and Behavioral Sciences 195, 2822-2828, 2015
762015
Effect of Selenium Supplementation on Lipid Peroxidation, Antioxidant Enzymes, and Lactate Levels in Rats Immediately After Acute Swimming Exercise
MAUGMBASRMAK Baltaci
Biological Trace Element Research 142 (3), 651–659, 2011
572011
Fecal coliform contamination of beef carcasses during the slaughtering process
S Yalçin, M Nizamlioǧlu, Ü Gürbüz
Journal of Food Safety 21 (4), 225-231, 2001
372001
The effects of various cemen mixtures on the quality of pastrami II: microbiological quality
Y DOĞRUER, M NİZAMLIOĞLU, Ü Gürbüz, S Kayaardi
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 22 (3), 221-230, 1998
27*1998
Pastırma üretiminde değişik tuzlama tekniklerinin uygulanması ve kaliteye etkileri
Ü Gürbüz
Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 1994
25*1994
Bazı et ürünlerinde E. coli 0157: H7 varlığının araştırılması
D Balpetek, Ü Gürbüz
Eurasian J. Vet. Sci 26 (1), 25-31, 2010
23*2010
Konya’da tüketime sunulan pastırmaların kalitesi
Y Doğruer, Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu
Veteriner Bilimleri Dergisi 11 (2), 77-81, 1995
23*1995
Presence of Enterobacter sakazakii in milk powder, whey powder and white cheese produced in Konya
M Gokmen, T KK, U Gurbuz
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 (1), 2010
222010
The effect of various cemen mixtures on the quality of Pastrami I: Chemical and organoleptic Quality
M NİZAMLIOĞLU, Y DOĞRUER, Ü GÜRBÜZ, S KAYAARDI
Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 22 (4), 299-308, 1998
22*1998
Geleneksel pişirme yöntemlerinin et kalitesine etkileri
TE Babür, Ü Gürbüz
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 3 (4), 58-64, 2015
202015
Tavuk etinin beslenmedeki yeri ve önemi, VI
N Anıl, Y Doğruer, U Gürbüz
Hayvancılık ve Beslenme Sempozyumu, 23-25, 1995
201995
Use of chitosan in Turkish sausage (sucuk) production and effects on quality
M Gokmen, U Gurbuz
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 17 (1), 2011
182011
Selenium prevents lipid peroxidation in liver and lung tissues of rats in acute swimming exercise.
MR Akil M., Gürbüz U., Biçer M., Halifeoğlu İ., Baltaci A.K.
Bratislava Medical Journal-Bratislavske Lekarske Listy, 116 (4), 233-235, 2015
17*2015
Sodyum ve Potasyum Nitrat› n Üretim Periyodu Süresince Past› rman› n Kalitesine Etkisi
Y DO, AG RUER, Ü GÜRBÜZ, U Gürkan
Turk J Vet Anim Sci 27, 805-811, 2003
172003
Bazı et, süt ürünleri ile baharatlarda aflatoksin B1 ve M1 aranması
Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu, F Nizamlıoğlu, İ Dinç, Y Doğruer
Veterinarium 10 (1), 34-41, 1999
171999
The quality of butter consumed in Konya
S YALÇIN, OC TEKİNŞEN, Y DOĞRUER, Ü GÜRBÜZ
Eurasian Journal of Veterinary Sciences 9 (2), 20-21, 1993
17*1993
Mezbaha Bilgisi ve Pratik Et Muayenesi
Ü Gürbüz
15*2023
Potasyum sorbatnn beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi
Y Doğruer, Ü Gürbüz, M Nizamlhoğlu
Selçuk Univ Vet Bil Derg 12 (1), 109-116, 1996
151996
Microbiological conditions of sheep carcasses during the slaughtering process
S YALÇIN, M NIZAMLIOGLU, Ü GÜRBÜZ
Journal of food safety 24 (2), 87-93, 2004
142004
POTASYUM SORSATlN KAŞAR PEYNiRiN KiMYASAL VE MiKROBiYOLOJiK KALiTESINE ETKiSi
M Nizamlıoğlu
141996
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20