Application of ohmic heating system in meat thawing B Duygu, G Ümit Procedia-Social and Behavioral Sciences 195, 2822-2828, 2015 | 76 | 2015 |
Effect of Selenium Supplementation on Lipid Peroxidation, Antioxidant Enzymes, and Lactate Levels in Rats Immediately After Acute Swimming Exercise MAUGMBASRMAK Baltaci Biological Trace Element Research 142 (3), 651–659, 2011 | 57 | 2011 |
Fecal coliform contamination of beef carcasses during the slaughtering process S Yalçin, M Nizamlioǧlu, Ü Gürbüz Journal of Food Safety 21 (4), 225-231, 2001 | 37 | 2001 |
The effects of various cemen mixtures on the quality of pastrami II: microbiological quality Y DOĞRUER, M NİZAMLIOĞLU, Ü Gürbüz, S Kayaardi Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 22 (3), 221-230, 1998 | 27* | 1998 |
Pastırma üretiminde değişik tuzlama tekniklerinin uygulanması ve kaliteye etkileri Ü Gürbüz Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 1994 | 25* | 1994 |
Bazı et ürünlerinde E. coli 0157: H7 varlığının araştırılması D Balpetek, Ü Gürbüz Eurasian J. Vet. Sci 26 (1), 25-31, 2010 | 23* | 2010 |
Konya’da tüketime sunulan pastırmaların kalitesi Y Doğruer, Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu Veteriner Bilimleri Dergisi 11 (2), 77-81, 1995 | 23* | 1995 |
Presence of Enterobacter sakazakii in milk powder, whey powder and white cheese produced in Konya M Gokmen, T KK, U Gurbuz Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 16 (1), 2010 | 22 | 2010 |
The effect of various cemen mixtures on the quality of Pastrami I: Chemical and organoleptic Quality M NİZAMLIOĞLU, Y DOĞRUER, Ü GÜRBÜZ, S KAYAARDI Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences 22 (4), 299-308, 1998 | 22* | 1998 |
Geleneksel pişirme yöntemlerinin et kalitesine etkileri TE Babür, Ü Gürbüz Journal of Tourism & Gastronomy Studies 3 (4), 58-64, 2015 | 20 | 2015 |
Tavuk etinin beslenmedeki yeri ve önemi, VI N Anıl, Y Doğruer, U Gürbüz Hayvancılık ve Beslenme Sempozyumu, 23-25, 1995 | 20 | 1995 |
Use of chitosan in Turkish sausage (sucuk) production and effects on quality M Gokmen, U Gurbuz Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 17 (1), 2011 | 18 | 2011 |
Selenium prevents lipid peroxidation in liver and lung tissues of rats in acute swimming exercise. MR Akil M., Gürbüz U., Biçer M., Halifeoğlu İ., Baltaci A.K. Bratislava Medical Journal-Bratislavske Lekarske Listy, 116 (4), 233-235, 2015 | 17* | 2015 |
Sodyum ve Potasyum Nitrat› n Üretim Periyodu Süresince Past› rman› n Kalitesine Etkisi Y DO, AG RUER, Ü GÜRBÜZ, U Gürkan Turk J Vet Anim Sci 27, 805-811, 2003 | 17 | 2003 |
Bazı et, süt ürünleri ile baharatlarda aflatoksin B1 ve M1 aranması Ü Gürbüz, M Nizamlıoğlu, F Nizamlıoğlu, İ Dinç, Y Doğruer Veterinarium 10 (1), 34-41, 1999 | 17 | 1999 |
The quality of butter consumed in Konya S YALÇIN, OC TEKİNŞEN, Y DOĞRUER, Ü GÜRBÜZ Eurasian Journal of Veterinary Sciences 9 (2), 20-21, 1993 | 17* | 1993 |
Mezbaha Bilgisi ve Pratik Et Muayenesi Ü Gürbüz | 15* | 2023 |
Potasyum sorbatnn beyaz peynirin kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesine etkisi Y Doğruer, Ü Gürbüz, M Nizamlhoğlu Selçuk Univ Vet Bil Derg 12 (1), 109-116, 1996 | 15 | 1996 |
Microbiological conditions of sheep carcasses during the slaughtering process S YALÇIN, M NIZAMLIOGLU, Ü GÜRBÜZ Journal of food safety 24 (2), 87-93, 2004 | 14 | 2004 |
POTASYUM SORSATlN KAŞAR PEYNiRiN KiMYASAL VE MiKROBiYOLOJiK KALiTESINE ETKiSi M Nizamlıoğlu | 14 | 1996 |