Geleneksel olarak üretilen yoğurtların bazı kimyasal özellikleri Z CEYLAN, Ö BİBEROĞLU Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 8 (1), 43-51, 2013 | 26 | 2013 |
Phenotypic and genetic parameters for growth characteristics of Morkaraman sheep S Kopuzlu, E Sezgin, S Yuksel, A Ozluturk, O Biberoglu, N Esenbuga, ... Journal of applied animal research 42 (1), 97-102, 2014 | 12 | 2014 |
The effect of initial age of fattening on the fattening performance and carcass traits of Eastern Anatolian Red cattle reared in Eastern Turkey. A Özlütürk, O Güler, M Yanar, Ö Akbulut, N Ünlü, S Kopuzlu, Ö Biberoglu | 10 | 2006 |
Gıda Kaynaklı Zoonoz Bir Parazit: Toxoplasma gondii Ö BİBEROĞLU, ZG CEYLAN Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 11 (1), 2016 | 5 | 2016 |
Some chemical properties of traditionally produced yoghurt. Ö Biberoğlu, ZG Ceylan | 3 | 2013 |
The determination of Listeria monocytogenes in foods with optical biosensors Ö Biberoğlu Van Veterinary Journal 31 (1), 50-55, 2020 | 2 | 2020 |
Isolation and identification of yeasts from traditional yoghurts and some microbiological properties O Biberoglu, Z Ceylan J Anim Vet Adv 12, 1250-1255, 2013 | 2 | 2013 |
Geleneksel olarak üretilen yoğurtlardan mayaların izolasyonu ve identifikasyonu Ö Biberoğlu Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2012 | 1 | 2012 |
Determination of live weight, daily weight gains and survival rate properties in different time of Morkaraman sheep grown in local conditions S Kopuzlu, E Sezgin, S Yüksel, Ö Biberoğlu, N Esenbuğa, A Özlütürk, ... SUSTAINABLE CONSERVATION OF LIVESTOCK BREEDS DIVERSITY FOR THE, 163, 2011 | 1 | 2011 |
A food-borne zoonotic parasite: Toxoplasma gondii. Ö Bİberoğlu, ZG Ceylan | | 2016 |
Süt Sığırcılığı Yapılan İşletmelerde Antibiyotik Kullanımı ve Halk Sağlığına Olası Etkileri Ö Biberoğlu | | |
The Effect of Initial Age of Fattening on the Fattening Performance N Unli'i, S Kopuzlu, O Biberoglu | | |
YERLİ HAYVAN GENETİK KAYNAKLARINDAN NORDUZ KOYUNUNUN YERİNDE KORUNMASI M KESKİN, S YÜKSEL, E SEZGİN, VHÖ BİBEROĞLU, S KOPUZLU 2. SONUÇ RAPORLARI, 237, 0 | | |