Üreticilerin bakış açısından coğrafi işaretli bir yiyecek: Beypazarı kurusunun değerlendirilmesi E Yılmaz, C Canbolat, ZÇ Ük İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 8 (1), 145-166, 2021 | 13 | 2021 |
Turizm İşletme Belgeli Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde Coğrafi İşaretli Ürünlerin Yer Alma Düzeyi: Ankara İli Örneği E YILMAZ, ZÇ ÜK Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 384-405, 2021 | 2 | 2021 |
Gastronomy Image E Yılmaz, Y Yalçın Global Concepts In Gastronomy, 175-190, 2023 | | 2023 |
Gastronomic Experience Y Yalçın, E Yılmaz Global Concepts In Gastronomy, 105-124, 2023 | | 2023 |
Foodscape: Kavramsal Bir Bakış S GÜNAY AKTAŞ, E YILMAZ VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, 538-546, 2022 | | 2022 |
TURİST REHBERLERİ BAKIŞ AÇISINDAN MARDİN İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİ E Yılmaz Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I, 120-131, 2022 | | 2022 |
Inclusion level of geographical indication products in tourism business certificated food and beverage businesses' menus: Ankara province example. E Yilmaz, ZÇ Ük | | 2021 |
Dünya Mutfakları ve Türk Mutfak Kültürü EY Z. Ç. ÜK Gastronomi Araştırmaları, 9-21, 2021 | | 2021 |