Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 3228 | 2441 |
h-endeksi | 28 | 26 |
i10-endeksi | 70 | 59 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle2 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Mehran AalamiDept. Food Sci. Technol., Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources, Irangau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Yahya MaghsoudlouProfessor of Food Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mahdi KashaninejadProfessor of Food Process Eng., Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Seid Mahdi JafariProfessor, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Alireza Sadeghi MahoonakProfessor, Department of Food Science and Technology, Gorgan university of agricultural sciences andgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mohammad GhorbaniAssociate Prof., Dept. Food Science and Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences andgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Aman Mohammad ZIAIIFARProfessor of Food Process Engineering,Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural Resourcesgau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Morteza Khomeiri
Professor of Food Microbiology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural Resources
gau.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip