Gıda mikrokapsülasyonunda aljinat kullanımı İ Gökbulut, FS Öztürk Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi 8 (1/2), 16-28, 2018 | 17 | 2018 |
Alıç (Crataegus Orientalis subsp) Çekirdeğinin Bazı Karakteristik Özellikleri ve Çekirdek Yağının Yağ Asidi Bileşen Karakterizasyonu FS Öztürk, Ö Yunus, İ Gökbulut Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 79-84, 2022 | 3 | 2022 |
Taze ve olgunlaştırılmış Taşköprü sarımsağından (Allium sativum L.) farklı çözücüler kullanılarak elde edilen ekstraktların antimikrobiyal aktivitelerinin karşılaştırılması H Karakaya, F ÖZTÜRK, M YILMAZTEKİN Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 10 (3), 762-770, 2020 | 3 | 2020 |
Evaluation of physicochemical characteristics, antioxidant activity and phenolic profile of Crataegus species in Malatya, Turkey FS Öztürk, AA Hayaloğlu, İ Gökbulut Emirates Journal of Food and Agriculture 35 (1), 78-85, 2023 | 1 | 2023 |
Chemical Composition and Antimicrobial Activity of Pummelo (Citrus maxima) Essential Oil Derived from Fruit Peel H Karakaya, FS Ozturk, TB Koc, K Yasar Journal of Essential Oil Bearing Plants 25 (3), 524-535, 2022 | 1 | 2022 |
Chemical Composition and Antimicrobial Activity of Pummelo (Citrus H Karakaya, FS Ozturk, TB Koc, K Yasar | | 2022 |
Mikroenkapsüle biberiye esansiyel (uçucu) yağının ın vıtro antioksidan etkisinin incelenmesi F Sezer Öztürk İnönü Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016 | | 2016 |
Mikroenkapsüle biberiye esansiyel (uçucu) yağının ın vıtro antioksidan etkisinin incelenmesi FS Öztürk Fen Bilimleri Enstitüsü, 0 | | |
BİBERİYE UÇUCU YAĞININ ALGİNAT/NİŞAŞTA İLE ENKAPSÜLASYONU VE ANTİKANSER ÖZELLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI İ GÖKBULUT, FS ÖZTÜRK, S BALCIOĞLU, B ATEŞ, H PARLAKPINAR INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, 0 | | |