Follow
Fatma Sezer ÖZTÜRK
Fatma Sezer ÖZTÜRK
Verified email at inonu.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Gıda mikrokapsülasyonunda aljinat kullanımı
İ Gökbulut, FS Öztürk
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi 8 (1/2), 16-28, 2018
172018
Alıç (Crataegus Orientalis subsp) Çekirdeğinin Bazı Karakteristik Özellikleri ve Çekirdek Yağının Yağ Asidi Bileşen Karakterizasyonu
FS Öztürk, Ö Yunus, İ Gökbulut
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 79-84, 2022
32022
Taze ve olgunlaştırılmış Taşköprü sarımsağından (Allium sativum L.) farklı çözücüler kullanılarak elde edilen ekstraktların antimikrobiyal aktivitelerinin karşılaştırılması
H Karakaya, F ÖZTÜRK, M YILMAZTEKİN
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 10 (3), 762-770, 2020
32020
Evaluation of physicochemical characteristics, antioxidant activity and phenolic profile of Crataegus species in Malatya, Turkey
FS Öztürk, AA Hayaloğlu, İ Gökbulut
Emirates Journal of Food and Agriculture 35 (1), 78-85, 2023
12023
Chemical Composition and Antimicrobial Activity of Pummelo (Citrus maxima) Essential Oil Derived from Fruit Peel
H Karakaya, FS Ozturk, TB Koc, K Yasar
Journal of Essential Oil Bearing Plants 25 (3), 524-535, 2022
12022
Chemical Composition and Antimicrobial Activity of Pummelo (Citrus
H Karakaya, FS Ozturk, TB Koc, K Yasar
2022
Mikroenkapsüle biberiye esansiyel (uçucu) yağının ın vıtro antioksidan etkisinin incelenmesi
F Sezer Öztürk
İnönü Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2016
2016
Mikroenkapsüle biberiye esansiyel (uçucu) yağının ın vıtro antioksidan etkisinin incelenmesi
FS Öztürk
Fen Bilimleri Enstitüsü, 0
BİBERİYE UÇUCU YAĞININ ALGİNAT/NİŞAŞTA İLE ENKAPSÜLASYONU VE ANTİKANSER ÖZELLİĞİNİN ARAŞTIRILMASI
İ GÖKBULUT, FS ÖZTÜRK, S BALCIOĞLU, B ATEŞ, H PARLAKPINAR
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, 0
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–9