TURİZM ETİĞİ KAPSAMINDA ÇEVRESEL DUYARLILIK ENVIRONMENTAL SENSITIVITY IN SCOPE OF THE TOURISM ETHICS N DOLMACI, G Bulgan Journal of Yasar University 29 (9), 4853-4871, 2013 | 77* | 2013 |
MYO Öğrencilerinin İngilizce Hazırlık Eğitimine Yönelik Tutumları: Isparta MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Örneği GM DAVRAS, G BULGAN Dogus University Journal 13 (2), 227-238, 2012 | 73* | 2012 |
ANTALYA BELEK BÖLGESİNDEKİ BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİNDE DÜŞÜK SEZONDA KONAKLAYAN ALMAN MÜŞTERİLERİN HİZMET BEKLENTİLERİNİN VE MEMNUNİYET DÜZEYLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ G Bulgan, HH Soybali Journal of Yasar University 6 (21), 2011 | 51 | 2011 |
Afyonkarahisar’ın termal turizm imajı üzerine bir değerlendirme O Emir, G Durmaz Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 20 (1), 25-32, 2009 | 50 | 2009 |
ENGELLİ TURİZMİ: ANTALYA İLİNDEKİ DÖRT VE BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA G Bulgan, İ ÇARIKÇI Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 1 (13), 15-42, 2016 | 49 | 2016 |
Dünyada ve Türkiye'de Engelli Turizmi ile İlgili Yapılan Çalışmalar G BULGAN Akademik Bakış Dergisi, 102-125, 2015 | 40* | 2015 |
The effect of tourism sector on economic growth: An empirical study on Turkey G Bulgan, SI Maden, S Yıldırım Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 14 (55), 215-225, 2019 | 23 | 2019 |
Mutfak şeflerinin yöresel ürünlere ilgisi: Isparta örneği MA Küçükyaman, ŞŞ Demir, G Bulgan Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 86-103, 2018 | 22 | 2018 |
Genel turizm: kavramlar ve farklı boyutlarıyla değerlendirme M Demir, ŞŞ Demir, GM Davras, G Bulgan, Ö Davras Ankara: Detay Yayıncılık, 2017 | 22 | 2017 |
X, Y ve Z KUŞAĞI ENGELLİLERİNİN TURİZME ERİŞEBİLİRLİĞİNİN KARŞILAŞTIRILMASI G Bulgan, P Göktaş Ekonomi ve Yönetim Araştırmaları Dergisi 5 (1), 24-49, 2016 | 16 | 2016 |
Otel Müşterilerinin Yüksek ve Düşük Sezonda Hizmet Beklentileri ve Memnuniyet Düzeylerinin Değerlendirilmesi: Antalya Belek'te Bir Araştırma G BULGAN V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, 27-30 Mayıs 2010., 2010 | 16 | 2010 |
İnsan Hakları Çerçevesinde Engellilerin Seyahat Hakkı ve Avrupa Birliği'ndeki Yasal Düzenlemeler Ü KAYGISIZ, G BULGAN Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi, 98-106, 2015 | 15 | 2015 |
Turizmde gıda güvenliğinin bir insan hakkı olan sağlık hakkı açısından taşıdığı önem N DOLMACI, G Bulgan Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 234-250, 2018 | 14 | 2018 |
Y KUŞAĞININ ENGELLİ TURİSTLERE BAKIŞ AÇILARININ DEĞERLENDİRİLMESİ: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖRNEĞİ G BULGAN, P GÖKTAŞ Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi 7 (15), 83-95, 2016 | 14 | 2016 |
TURİZM SEKTÖRÜNDE ENGELLİLER İLE İLETİŞİMİN GELİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK BİR ÇALIŞMA P Göktaş, G Bulgan Erciyes İletişim Dergisi 4 (3), 2016 | 13 | 2016 |
Engelli bireylerin otel işletmelerinde karşılaştıkları sorunlar G Bulgan, R Arslan, ŞŞ Demir Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (2), 121-134, 2019 | 11 | 2019 |
ANTALYA’DAKİ BEŞ YILDIZLI OTEL İŞLETMELERİNDE KRİZ YÖNETİMİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA G BULGAN, M AKTEL Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi 18 (2), 205-232, 2017 | 10 | 2017 |
Sosyal Avrupa modeli çerçevesinde Avrupa Birliği’ndeki engelli turizmine ilişkin yasal düzenlemelerin Türkiye’deki yasal düzenlemelerle karşılaştırılması G Bulgan, Ü Kaygısız International Journal of Human Sciences 12 (2), 360-384, 2015 | 10 | 2015 |
Engelli bireylerin restoranlarda yaşadıkları erişim sorunları: Isparta ili örneği G BULGAN, A ERGENÇİÇEĞİ Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi 12 (29), 46-64, 2021 | 8 | 2021 |
TERMAL KENT SANDIKLI’NIN MARKALAŞMASI VE MEDYA N Çağlar, G Bulgan Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi 12 (28), 225-242, 2016 | 6 | 2016 |