Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 1203 | 634 |
h-endeksi | 17 | 14 |
i10-endeksi | 22 | 18 |
Genel erişim
Tümünü görüntüle20 makale
1 makale
genel erişime açık olanlar
genel erişime açık olmayanlar
Finansman sağlayan kuruluşun getirdiği zorunluluğa dayalı olarak
Katkıda bulunan yazarlar
- Hannes MikulaVienna University of Technology (TU Wien)tuwien.ac.at üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Benedikt WarthUniversity of Viennaunivie.ac.at üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Michael SulyokDepartment IFA-Tulln, BOKU VIennaboku.ac.at üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Bojan ŠarkanjUniversity North, Deparment of Food Technologyunin.hr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Johannes BintingerPostDoc, Laboratory of Organic Electronics (LOE) - Linköping University, Sweden; Biosensorliu.se üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Heidi Schwartz-ZimmermannUniversity of Natural Resources and Life Sciences, Vienna; Department IFA Tullnboku.ac.at üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Doris MarkoProf. of Food Chemistry, University of Vienna, Austriaunivie.ac.at üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ioannis KymissisKenneth Brayer Professor of Electrical Engineering, Columbia Universitycolumbia.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Shyuan YangColumbia Universitycolumbia.edu üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip