Takip et
Egem ZAĞRALI ÇAKIR
Egem ZAĞRALI ÇAKIR
PhD. lecturer
mu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Turistlerin destinasyon seçiminde yöresel yemeklerin rolü: İzmir Yarimadasi’ni ziyaret eden turistlerin görüşleri üzerine bir araştirma
E ZAGRALI, A Akbaba
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 10 (40), 6633-6644, 2015
1562015
Destinasyon çekicilik unsuru olarak mutfak turizmi (İzmir yarımadası örneği)
E Zağrali
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014
462014
Turistlerin destinasyon seçiminde rol oynayan bir etken olarak yerel mutfaklar: İzmir Yarımadası’nı ziyaret eden turistlerin algılamaları üzerine bir araştırma
E Zağralı, A Akbaba
Journal of Tourism Theory and Research 1 (2), 131-143, 2015
252015
Türk yemek kültürü ve teknolojik gelişmelerin yemek kültürü üzerine etkileri
A Bekar, E Zağralı
Journal of Tourism Theory and Research 1 (1), 40-48, 2015
162015
Turistik destinasyonlardaki restoranların menülerinde yöresel yemeklerin kullanımı: Akyaka örneği. I
A Bekar, E Zağralı
Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and …, 2015
62015
Destinasyon çekicilik unsuru olan mutfak turizmi (İzmir yarımadası örneği)
E ZAĞRALI
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm …, 2014
62014
Local cuisines as a factor in tourist destination choice: A study on the perceptions of tourists visiting İzmir Peninsula
E Zağralı, A Akbaba
Journal of Tourism Theory and Research 1 (2), 97-106, 2015
52015
The effects of Turkish food culture and technological developments on the food culture
A Bekar, E Zağralı
Journal of Tourism Theory and Research 1 (1), 40-48, 2015
52015
OTEL MUTFAKLARINDA ÇALIŞANLARIN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE MUTFAK ERGONOMİSİ TUTUMLARINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
HA ÇAKIR, EZ ÇAKIR
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (1), 23-34, 2021
2021
Destġnasyon çekġcġlġk unsuru olarak mutfak turġzmġ (Ġzmġr Yarımadası örneğġ)
E Zağralı
PQDT-Global, 2014
2014
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–10