Turistlerin destinasyon seçiminde yöresel yemeklerin rolü: İzmir Yarimadasi’ni ziyaret eden turistlerin görüşleri üzerine bir araştirma E ZAGRALI, A Akbaba Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 10 (40), 6633-6644, 2015 | 156 | 2015 |
Destinasyon çekicilik unsuru olarak mutfak turizmi (İzmir yarımadası örneği) E Zağrali Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014 | 46 | 2014 |
Turistlerin destinasyon seçiminde rol oynayan bir etken olarak yerel mutfaklar: İzmir Yarımadası’nı ziyaret eden turistlerin algılamaları üzerine bir araştırma E Zağralı, A Akbaba Journal of Tourism Theory and Research 1 (2), 131-143, 2015 | 25 | 2015 |
Türk yemek kültürü ve teknolojik gelişmelerin yemek kültürü üzerine etkileri A Bekar, E Zağralı Journal of Tourism Theory and Research 1 (1), 40-48, 2015 | 16 | 2015 |
Turistik destinasyonlardaki restoranların menülerinde yöresel yemeklerin kullanımı: Akyaka örneği. I A Bekar, E Zağralı Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and …, 2015 | 6 | 2015 |
Destinasyon çekicilik unsuru olan mutfak turizmi (İzmir yarımadası örneği) E ZAĞRALI İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm …, 2014 | 6 | 2014 |
Local cuisines as a factor in tourist destination choice: A study on the perceptions of tourists visiting İzmir Peninsula E Zağralı, A Akbaba Journal of Tourism Theory and Research 1 (2), 97-106, 2015 | 5 | 2015 |
The effects of Turkish food culture and technological developments on the food culture A Bekar, E Zağralı Journal of Tourism Theory and Research 1 (1), 40-48, 2015 | 5 | 2015 |
OTEL MUTFAKLARINDA ÇALIŞANLARIN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE MUTFAK ERGONOMİSİ TUTUMLARINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA HA ÇAKIR, EZ ÇAKIR Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (1), 23-34, 2021 | | 2021 |
Destġnasyon çekġcġlġk unsuru olarak mutfak turġzmġ (Ġzmġr Yarımadası örneğġ) E Zağralı PQDT-Global, 2014 | | 2014 |