Follow
Burak BAŞAR
Burak BAŞAR
Atatürk Üniversitesi/ Sosyal Bilmler Myo/Turizm ve Otelcilik/Otel Lonkanta ve İkram Hizmetleri
Verified email at atauni.edu.tr - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi (Evaluation of the Tarhana, a Regional Cuisine Culture Element of Erzincan …
F Başar, ŞEN Necibe, Y Silahşör, B Başar
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (1), 328-339, 2019
142019
Erzincan yemek kültürü
B Başar
Erzincan Valiliği Yayınları, 2019
42019
ERZURUM’UN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİN TURİSTİK POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ
F Başar, B Başar, F Boztoprak
Ekev Akademi Dergisi, 147-160, 2019
22019
Kış Sporcuları Bakış Açısından Erzurum-Palandöken Kış Turizm Merkezinin Değerlendirilmesi
B Başar, E Güneş, G Alagöz
Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Yayınları, 2017
22017
Farklı yağ ve şeker şurubunun tepsi kadayıfın duyusal ve dokusal özelliklerine etkisi
B Başar
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017
22017
Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm
F Başar, T Türkmendağ
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti, 2020
12020
Reflections of the Spices Mentioned in the Health Recipes Applied for Centuries by Ibn Sina on the Ottoman Palace Cuisine
F Başar, B Başar, E Akoğul
2023
Effect of different oils and sugar syrups on the properties of tray kadayif (traditional Turkish dessert)
B Başar, H Boz
Journal of Ethnic Foods 10 (1), 13, 2023
2023
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN PAZARLAMASINDA PLANLAMA
B Başar
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA, 124-137, 2022
2022
Osmanlı Mutfağı Yemeklerinin, İbrahim Hakkı’nın Marifetname Eserinde Geçen Gastronomik Ürünler Açısından Değerlendirilmesi
B Başar
Gastro-World 1 (1), 31-40, 2022
2022
Sular Altında Bir Yavaş Şehir: Karagül Diyarı Halfeti
B Başar
Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm 1, 129-139, 2020
2020
Erzurum’da Gastronomik Bir Ürün: Demir Tatlısı
F Boztorak, A Çevik, B Başar
International Gastronomy Tourism Studies Congress-Kocaeli University, 2019
2019
FRUITY MEALS IN TRADITIONAL ERZINCAN CUISINE
N Şen, F Başar, B Başar, Y Silahşör
New Horizons in Social, Human and Administrative Sciences 1, 311-329, 2019
2019
Turistik Hediye Eşya Satıcılarının Etik Algılamaları
G Alagöz, E Güneş, B Başar
Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, 2019
2019
FARKLI YAĞ VE ŞEKER GURUBUNUN TEPSİ KADAYIFIN DUYUSAL VE DOKUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
B Başar
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE …, 2017
2017
I. ULUSAL ALTERNATİF TURİZM KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI
B KİTABI
2016
I. Ulusal alternatif turizm kongresi bildiri kitabı 07-09 nisan 2016, Erzincan
EYDDA GÜNCÜ, EGÖGG ALAGÖZ, ÖGMÇF Öğr, GİECÖ Gör, B BAŞAR
i Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, 2016
2016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–17