Erzincan Yöresel Mutfak Kültürü Unsuru Olan Tarhananın Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi (Evaluation of the Tarhana, a Regional Cuisine Culture Element of Erzincan … F Başar, ŞEN Necibe, Y Silahşör, B Başar Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (1), 328-339, 2019 | 14 | 2019 |
Erzincan yemek kültürü B Başar Erzincan Valiliği Yayınları, 2019 | 4 | 2019 |
ERZURUM’UN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİN TURİSTİK POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ F Başar, B Başar, F Boztoprak Ekev Akademi Dergisi, 147-160, 2019 | 2 | 2019 |
Kış Sporcuları Bakış Açısından Erzurum-Palandöken Kış Turizm Merkezinin Değerlendirilmesi B Başar, E Güneş, G Alagöz Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Yayınları, 2017 | 2 | 2017 |
Farklı yağ ve şeker şurubunun tepsi kadayıfın duyusal ve dokusal özelliklerine etkisi B Başar Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017 | 2 | 2017 |
Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm F Başar, T Türkmendağ Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti, 2020 | 1 | 2020 |
Reflections of the Spices Mentioned in the Health Recipes Applied for Centuries by Ibn Sina on the Ottoman Palace Cuisine F Başar, B Başar, E Akoğul | | 2023 |
Effect of different oils and sugar syrups on the properties of tray kadayif (traditional Turkish dessert) B Başar, H Boz Journal of Ethnic Foods 10 (1), 13, 2023 | | 2023 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN PAZARLAMASINDA PLANLAMA B Başar YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE PAZARLAMA, 124-137, 2022 | | 2022 |
Osmanlı Mutfağı Yemeklerinin, İbrahim Hakkı’nın Marifetname Eserinde Geçen Gastronomik Ürünler Açısından Değerlendirilmesi B Başar Gastro-World 1 (1), 31-40, 2022 | | 2022 |
Sular Altında Bir Yavaş Şehir: Karagül Diyarı Halfeti B Başar Yavaş Şehirler ve Alternatif Turizm 1, 129-139, 2020 | | 2020 |
Erzurum’da Gastronomik Bir Ürün: Demir Tatlısı F Boztorak, A Çevik, B Başar International Gastronomy Tourism Studies Congress-Kocaeli University, 2019 | | 2019 |
FRUITY MEALS IN TRADITIONAL ERZINCAN CUISINE N Şen, F Başar, B Başar, Y Silahşör New Horizons in Social, Human and Administrative Sciences 1, 311-329, 2019 | | 2019 |
Turistik Hediye Eşya Satıcılarının Etik Algılamaları G Alagöz, E Güneş, B Başar Paradigma Akademi Basın Yayın Dağıtım, 2019 | | 2019 |
FARKLI YAĞ VE ŞEKER GURUBUNUN TEPSİ KADAYIFIN DUYUSAL VE DOKUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ B Başar ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE …, 2017 | | 2017 |
I. ULUSAL ALTERNATİF TURİZM KONGRESİ BİLDİRİ KİTABI B KİTABI | | 2016 |
I. Ulusal alternatif turizm kongresi bildiri kitabı 07-09 nisan 2016, Erzincan EYDDA GÜNCÜ, EGÖGG ALAGÖZ, ÖGMÇF Öğr, GİECÖ Gör, B BAŞAR i Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, 2016 | | 2016 |