Turistik ürün olarak gastronomi ÖE Yıldız Kurgun ve D. Bağıran Özşeker (Eds.), Gastronomi ve Turizm içinde, Detay …, 2016 | 41 | 2016 |
Türkiye’de şarap turizmi–Çeşme örneğinde ürün geliştirme modeli ÖE Yıldız Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yüksek Lisans Tezi, İzmir, 2009 | 39 | 2009 |
Döviz kuru tahmininde yapay sinir ağlarının kullanımı Ö Yildiz Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Tezi Eskişehir, 2006 | 24 | 2006 |
Turistik Çekim Unsuru Olarak Yerel Yiyecek-İçecek Üretiminin Ekonomik Sürdürülebilirliği: Kazdağı Örneği Ö Yıldız Yayınlanmamış Doktora Tezi, Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler …, 2015 | 23 | 2015 |
Turistik Ürün Çeşitlendirme Aracı Olarak ŞarapTurizmi: Çeşme Örneği. 10 G Küçükaltan, ÖE Yıldız Ulusal Turizm Kongresi, 21-24, 2009 | 17 | 2009 |
Internal communication function and hotel productivity–a comparative study Ö Yildiz American international journal of contemporary research, 2015 | 13 | 2015 |
2016 Türkiye Turizm Krizi Üzerine Bir İnceleme Ö YILDIZ, P IŞILDAR Yaşar Üniversitesi E-Dergisi 15 (59), 407-425, 2020 | 12 | 2020 |
Türkiye’de tarih öğretiminde işbirlikli öğrenme yönteminin uygulanışı B Yıldız Yayımlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri …, 2002 | 11 | 2002 |
Festivaller ve yerel halk üzerindeki sosyal etkileri: Urla örneği P Işıldar, Ö Yıldız Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (4), 931-948, 2019 | 6 | 2019 |
Gastronomi ve Turizm ÖE Yıldız Detay Yayıncılık, Ankara, 2016 | 6 | 2016 |
Yiyecek, kültür ve turizm ilişkisi Ö Yıldız A. Akbaba ve N. Çetinkaya içinde Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 125-137, 2018 | 5 | 2018 |
Turistik Ürün Olarak Gastronomi. H. Kurgun, & D. Bağıran Özşeker içinde ÖE Yıldız Gastronomi (Kavramlar-Uygulamalar-Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler) ve …, 2016 | 5 | 2016 |
Türkiye kamplarında Suriyeli sığınmacılar: Sorunlar, beklentiler, Türkiye ve gelecek algısı sosyoloji araştırmaları dergisi Ö Yıldız Journal of Sociological Research-2013 11, 41-167, 2013 | 5 | 2013 |
SOURCING LOCAL AND SUSTAINABLE TOURISM: THE CASE OF YESILYURT. ÖE YILDIZ International Journal of Contemporary Economics & Administrative Sciences 7, 2017 | 2 | 2017 |
Aşırı turizmde yerel halk–ziyaretçi etkileşimi, Foça örneği ÖE YILDIZ Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 25 (47), 293-315, 2022 | 1 | 2022 |
Tasting Gaziantep: How local food shapes sense of place Ö YILDIZ, Ö SARIBAŞ Business & Management Studies: An International Journal 7 (5), 2873-2890, 2019 | 1 | 2019 |
İzmir il merkezindeki mesleki ve teknik liselerde çalışan öğretmenlerin iş doyum düzeyleri Ö Yildiz DEÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü, 2010 | | 2010 |
Total Wine Tourism Experience Ö Yildiz NHTV Breda University of Professional Education, 2004 | | 2004 |
Turistik çekim unsuru olarak yerel yiyecek–içecek üretiminin ekonomik sürdürülebilirliği: Kazdağı örneği Ö Yildiz Sosyal Bilimler Enstitüsü, 0 | | |
BÖLGESEL TURİZM GELİŞİMİNDE YOĞUNLAŞMA VE ÇEŞİTLENDİRME–ADATEPE ÖRNEĞİ Ö YILDIZ BÖLGESEL TURİZM, 1, 0 | | |