Takip et
Gülser Yavuz
Gülser Yavuz
mersin.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Akdeniz oyunları bağlamında spor etkinlikleri ve olası etkileri, 1
C Çakıcı, G Yavuz
Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 13-28, 2013
292013
Dağcılık turizmine katılımda dikkate alınan hususlar üzerine bir araştırma
AC Çakıcı, G Yavuz, M Çiçek
Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 7 (3), 75-94, 2014
272014
Tanınmış Türk Şeflerin Bakış Açısıyla Türk Mutfağında İnovasyon (Innovation in Turkish Cuisine from the Perspective of Well-Known Turkish Chefs)
G YAVUZ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (1), 426-447, 2021
112021
Mersin’in XVII. Akdeniz Oyunları’ndan Beklentileri Üzerine Bir Araştırma
G Yavuz, C Cakıcı
İşletme ve İktisat Çalışmaları Dergisi 2 (1), 11-26, 2014
102014
Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği
K Enes, G Yavuz, C Ercik
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 23 (2), 249-263, 2022
82022
Algılanan Hizmet Kalitesi Düzeyine Göre Tez Yemek Restoranlarını Ziyaret Etme Nedenleri: Forum Mersin AVM’de Bulunan Tez Yemek Restoranlarından Hizmet Alan Tüketiciler Üzerine …
F Şeker, G Yavuz, U Kamil
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (Special Issue 1), 244-257, 2016
72016
Social media and events: Before, during, and after
G Yavuz, K Enes
Research Anthology on Social Media Advertising and Building Consumer …, 2022
62022
Nükleer Santraller Turizm İçin Hayati Bir Sorun Mudur?
K Unur, G Yavuz
14. ULUSAL TURİZM KONGRESİ- KAYSERİ, 1258-1275, 2013
42013
Eğitimde Sosyal Medya Kullanımı: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
K Enes, G Yavuz
Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve …, 2019
32019
ESNAF LOKANTACILIĞI VE VAN İLİNDE ESNAF LOKANTALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
E Bozaz, G Yavuz
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (2), 196-224, 2023
22023
Gastronomi Temalı Festivaller ve Alaçatı Ot Festivali’nde Stant Açan Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma
G Yavuz
VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, 19 …, 2019
22019
Slow Food ve Slow Fashion: Sürdürülebilir Yaşamın Yeni Trendleri
E Enes, G Yavuz
Art-e Sanat Dergisi 16 (31), 538-559, 0
2
Kızkalesi’ni ziyaret eden yerli turistlerin davranışsal profili ve Kızkalesi’nin turizm destinasyonu olarak sorunları
MÖ Buzlu, G Yavuz, K Unur, D Atçı
Journal of Tourism Theory and Research 5 (2), 212-227, 0
2
Türkiye’deki şeflerin bakış açısıyla gastronomi etkinliklerinin değerlendirilmesi
SZ Akçay, G Yavuz
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 20 (3), 368-388, 2023
12023
Turizm Endüstrisinde Yalın Yönetim
G Yavuz
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-III, 2024
2024
Gastronomide Andragoji ve Andragojik Perspektifte Mutfak Uygulama Eğitimleri Üzerine Mersin İlinde Bir Alan Araştırması
ME Birsen, G Yavuz
Journal of Eurasia Tourism Research 4 (Türk Turizminin Geçmiş ve Gelecek …, 2023
2023
COVİD 19 PANDEMİ DÖNEMİNDE YERLİ TURİSTLERİN KIŞ TATİLİ DENEYİMİ: ERCİYES KAYAK MERKEZİ’NDE BİR ARAŞTIRMA
G Yavuz
22. Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı, 1026-1037, 2022
2022
Sektörün Gizli Paydaşları Mülteci ve Göçmen Girişimciler: Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Girişimciliği Örneği
O Güler, G Yavuz
Turizm Girişimciliğinin Doğası: Güncel Konular, 2022
2022
Gastronomi Turizminde Vejateryenlik ve Veganlık
G Yavuz
Turizmde Güncel Yaklaşımlar, 2022
2022
DÜNYADA SAĞLIK TURİZMİNİN POTANSİYELİ VE SAĞLIK TURİZMİ UYGULAMALARI
G Yavuz
Multidisipliner Yaklaşımla SAĞLIK TURİZMİ, 2021
2021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20