Akdeniz oyunları bağlamında spor etkinlikleri ve olası etkileri, 1 C Çakıcı, G Yavuz Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 13-28, 2013 | 29 | 2013 |
Dağcılık turizmine katılımda dikkate alınan hususlar üzerine bir araştırma AC Çakıcı, G Yavuz, M Çiçek Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 7 (3), 75-94, 2014 | 27 | 2014 |
Tanınmış Türk Şeflerin Bakış Açısıyla Türk Mutfağında İnovasyon (Innovation in Turkish Cuisine from the Perspective of Well-Known Turkish Chefs) G YAVUZ Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (1), 426-447, 2021 | 11 | 2021 |
Mersin’in XVII. Akdeniz Oyunları’ndan Beklentileri Üzerine Bir Araştırma G Yavuz, C Cakıcı İşletme ve İktisat Çalışmaları Dergisi 2 (1), 11-26, 2014 | 10 | 2014 |
Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği K Enes, G Yavuz, C Ercik Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 23 (2), 249-263, 2022 | 8 | 2022 |
Algılanan Hizmet Kalitesi Düzeyine Göre Tez Yemek Restoranlarını Ziyaret Etme Nedenleri: Forum Mersin AVM’de Bulunan Tez Yemek Restoranlarından Hizmet Alan Tüketiciler Üzerine … F Şeker, G Yavuz, U Kamil Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (Special Issue 1), 244-257, 2016 | 7 | 2016 |
Social media and events: Before, during, and after G Yavuz, K Enes Research Anthology on Social Media Advertising and Building Consumer …, 2022 | 6 | 2022 |
Nükleer Santraller Turizm İçin Hayati Bir Sorun Mudur? K Unur, G Yavuz 14. ULUSAL TURİZM KONGRESİ- KAYSERİ, 1258-1275, 2013 | 4 | 2013 |
Eğitimde Sosyal Medya Kullanımı: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma K Enes, G Yavuz Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve …, 2019 | 3 | 2019 |
ESNAF LOKANTACILIĞI VE VAN İLİNDE ESNAF LOKANTALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA E Bozaz, G Yavuz Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi 6 (2), 196-224, 2023 | 2 | 2023 |
Gastronomi Temalı Festivaller ve Alaçatı Ot Festivali’nde Stant Açan Yerel Halk Üzerine Bir Araştırma G Yavuz VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, 19 …, 2019 | 2 | 2019 |
Slow Food ve Slow Fashion: Sürdürülebilir Yaşamın Yeni Trendleri E Enes, G Yavuz Art-e Sanat Dergisi 16 (31), 538-559, 0 | 2 | |
Kızkalesi’ni ziyaret eden yerli turistlerin davranışsal profili ve Kızkalesi’nin turizm destinasyonu olarak sorunları MÖ Buzlu, G Yavuz, K Unur, D Atçı Journal of Tourism Theory and Research 5 (2), 212-227, 0 | 2 | |
Türkiye’deki şeflerin bakış açısıyla gastronomi etkinliklerinin değerlendirilmesi SZ Akçay, G Yavuz Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 20 (3), 368-388, 2023 | 1 | 2023 |
Turizm Endüstrisinde Yalın Yönetim G Yavuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Üzerine Güncel Araştırmalar-III, 2024 | | 2024 |
Gastronomide Andragoji ve Andragojik Perspektifte Mutfak Uygulama Eğitimleri Üzerine Mersin İlinde Bir Alan Araştırması ME Birsen, G Yavuz Journal of Eurasia Tourism Research 4 (Türk Turizminin Geçmiş ve Gelecek …, 2023 | | 2023 |
COVİD 19 PANDEMİ DÖNEMİNDE YERLİ TURİSTLERİN KIŞ TATİLİ DENEYİMİ: ERCİYES KAYAK MERKEZİ’NDE BİR ARAŞTIRMA G Yavuz 22. Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı, 1026-1037, 2022 | | 2022 |
Sektörün Gizli Paydaşları Mülteci ve Göçmen Girişimciler: Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Girişimciliği Örneği O Güler, G Yavuz Turizm Girişimciliğinin Doğası: Güncel Konular, 2022 | | 2022 |
Gastronomi Turizminde Vejateryenlik ve Veganlık G Yavuz Turizmde Güncel Yaklaşımlar, 2022 | | 2022 |
DÜNYADA SAĞLIK TURİZMİNİN POTANSİYELİ VE SAĞLIK TURİZMİ UYGULAMALARI G Yavuz Multidisipliner Yaklaşımla SAĞLIK TURİZMİ, 2021 | | 2021 |