Kapadokya yemek kültürü ve Mustafapaşa Beldesi (Sinasos) örneği Ş Ardıç Yetiş | 47 | 2015 |
Termal otel işletmelerinde deneyimsel pazarlama yaklaşımı Ş Ardıç Yetiş Karamanoğlu Mehmet Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi, 2015 | 39 | 2015 |
Turizm sektöründe kadın istihdamı: mevcut duruma ilişkin bir değerlendirme ŞA YETİŞ, N ÇALIŞKAN Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 18 (3), 105-119, 2020 | 26 | 2020 |
Göreme Açık Hava Müzesi’ne gelen ziyaretçilerin müze deneyiminin demografik özelliklerine göre değişmesi İ Yilmaz, ŞA YETİŞ Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi 1 (1), 43-59, 2016 | 25 | 2016 |
Yöneticilerin, aşçıların yetkinliklerine yönelik beklentilerinin değerlendirilmesi: Nevşehir konaklama işletmeleri örneği Y Karakuş, G Onat, Ş Ardıç Yetiş | 19 | 2018 |
The Effect of Customers’ Hotel Experience on Satisfaction: the mediating role of memorability Ö Çoban, Ş Ardıç Yetiş | 15 | 2019 |
Sürdürülebilir turizm kapsamında küçük ölçekli konaklama işletmelerinde yeşil pazarlama uygulamaları Ş Ardıç Yetiş | 13 | 2018 |
Kapadokya’da turistik ürün olarak kamping mi glamping mi? ŞA YETİŞ Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1), 131-148, 2021 | 12 | 2021 |
Turist rehberlerinin gastronomiye yönelik bilgi ve algı düzeylerinin tavsiye niyetine etkisi: Kapadokya örneği E Keskin, ŞA YETİŞ, B YORGANCI Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 17 (3), 553-566, 2020 | 9 | 2020 |
Otel işletmelerinde yeşil pazarlama uygulamalarına personelin bakış açısı ŞA YETİŞ Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 509-532, 2018 | 8 | 2018 |
Kırsal turizmde destinasyon imajının ziyaretçilerin gelecekteki davranış eğilimleri üzerindeki etkisi Ş Ardıç Yetiş, N Çullu Kaygısız | 8 | 2015 |
Destinasyon yiyecek imajı, algılanan değer, hatırlanabilir deneyimler ve memnuniyet arasındaki ilişkiler: Hatay örneği E Keskin, ŞA Yetiş, N Sezen Turizm Akademik Dergisi 9 (1), 55-82, 2022 | 5 | 2022 |
Kapadokya Bölgesinin Jeoturizm Açısından Mevcut Durumunun Belirlenmesi ŞA Yetiş Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 5 (2), 702-709, 2022 | 5 | 2022 |
İPEK YOLU TURİZM PROJESİ KAPSAMINDA KAPADOKYA’DA YER ALAN KERVANSARAYLARIN TURİZME KAZANDIRILMASI ŞA YETİŞ, NÇ KAYGISIZ International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 4 …, 2017 | 5 | 2017 |
Türk mutfak kültüründe bulgurun yeri ve önemi Ş Ardiç yetİş TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 4 (1), 716-728, 2020 | 4 | 2020 |
Sürdürülebilir turizm kapsamında Kapadokya bölgesi’nde cross golf uygulamaları ŞA YETİŞ Journal of tourism research institute 1 (2), 111-122, 2020 | 3 | 2020 |
TURİZM EĞİTİMİ VEREN AKADEMİSYENLERİNİN İŞ TATMİN VE PERFORMANS DÜZEYLERİNİN BİREYSEL ÖZELLLİKLERİNE GÖRE DEĞİŞMESİ ŞA YETİŞ, EÖ KATLAV Verimlilik Dergisi, 7-27, 2017 | 3 | 2017 |
AÇIK ALAN REKREASYON FAALİYETLERİNİN DESTİNASYON KIYASLAMASI BAĞLAMINDA İNCELENMESİ: NEVŞEHİR-KONYA İLLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI FK Aylan, ŞA Yetiş Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 20 (79), 1279-1297, 2021 | 2 | 2021 |
Küçük ölçekli konaklama işletmelerinde müşteri ilişkileri yönetimi: Güzelyurt örneği NÇ Kaygısız, ŞA Yetiş Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 10 (2), 31-36, 2018 | 2 | 2018 |
Termal otel misafirlerinin dinlence deneyimleri ile gelecekteki davranış eğilimleri arasındaki ilişkiler ŞA Yetiş Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2013 | 2 | 2013 |