Follow
şule ardıç yetiş
şule ardıç yetiş
nevşehir hacı bektaş veli üniversitesinde turizm işletmeciliği
Verified email at nevsehir.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Kapadokya yemek kültürü ve Mustafapaşa Beldesi (Sinasos) örneği
Ş Ardıç Yetiş
472015
Termal otel işletmelerinde deneyimsel pazarlama yaklaşımı
Ş Ardıç Yetiş
Karamanoğlu Mehmet Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi, 2015
392015
Turizm sektöründe kadın istihdamı: mevcut duruma ilişkin bir değerlendirme
ŞA YETİŞ, N ÇALIŞKAN
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 18 (3), 105-119, 2020
262020
Göreme Açık Hava Müzesi’ne gelen ziyaretçilerin müze deneyiminin demografik özelliklerine göre değişmesi
İ Yilmaz, ŞA YETİŞ
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi 1 (1), 43-59, 2016
252016
Yöneticilerin, aşçıların yetkinliklerine yönelik beklentilerinin değerlendirilmesi: Nevşehir konaklama işletmeleri örneği
Y Karakuş, G Onat, Ş Ardıç Yetiş
192018
The Effect of Customers’ Hotel Experience on Satisfaction: the mediating role of memorability
Ö Çoban, Ş Ardıç Yetiş
152019
Sürdürülebilir turizm kapsamında küçük ölçekli konaklama işletmelerinde yeşil pazarlama uygulamaları
Ş Ardıç Yetiş
132018
Kapadokya’da turistik ürün olarak kamping mi glamping mi?
ŞA YETİŞ
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (1), 131-148, 2021
122021
Turist rehberlerinin gastronomiye yönelik bilgi ve algı düzeylerinin tavsiye niyetine etkisi: Kapadokya örneği
E Keskin, ŞA YETİŞ, B YORGANCI
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 17 (3), 553-566, 2020
92020
Otel işletmelerinde yeşil pazarlama uygulamalarına personelin bakış açısı
ŞA YETİŞ
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 509-532, 2018
82018
Kırsal turizmde destinasyon imajının ziyaretçilerin gelecekteki davranış eğilimleri üzerindeki etkisi
Ş Ardıç Yetiş, N Çullu Kaygısız
82015
Destinasyon yiyecek imajı, algılanan değer, hatırlanabilir deneyimler ve memnuniyet arasındaki ilişkiler: Hatay örneği
E Keskin, ŞA Yetiş, N Sezen
Turizm Akademik Dergisi 9 (1), 55-82, 2022
52022
Kapadokya Bölgesinin Jeoturizm Açısından Mevcut Durumunun Belirlenmesi
ŞA Yetiş
Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 5 (2), 702-709, 2022
52022
İPEK YOLU TURİZM PROJESİ KAPSAMINDA KAPADOKYA’DA YER ALAN KERVANSARAYLARIN TURİZME KAZANDIRILMASI
ŞA YETİŞ, NÇ KAYGISIZ
International Journal of Social and Humanities Sciences Research (JSHSR) 4 …, 2017
52017
Türk mutfak kültüründe bulgurun yeri ve önemi
Ş Ardiç yetİş
TÜRK TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ 4 (1), 716-728, 2020
42020
Sürdürülebilir turizm kapsamında Kapadokya bölgesi’nde cross golf uygulamaları
ŞA YETİŞ
Journal of tourism research institute 1 (2), 111-122, 2020
32020
TURİZM EĞİTİMİ VEREN AKADEMİSYENLERİNİN İŞ TATMİN VE PERFORMANS DÜZEYLERİNİN BİREYSEL ÖZELLLİKLERİNE GÖRE DEĞİŞMESİ
ŞA YETİŞ, EÖ KATLAV
Verimlilik Dergisi, 7-27, 2017
32017
AÇIK ALAN REKREASYON FAALİYETLERİNİN DESTİNASYON KIYASLAMASI BAĞLAMINDA İNCELENMESİ: NEVŞEHİR-KONYA İLLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
FK Aylan, ŞA Yetiş
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 20 (79), 1279-1297, 2021
22021
Küçük ölçekli konaklama işletmelerinde müşteri ilişkileri yönetimi: Güzelyurt örneği
NÇ Kaygısız, ŞA Yetiş
Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 10 (2), 31-36, 2018
22018
Termal otel misafirlerinin dinlence deneyimleri ile gelecekteki davranış eğilimleri arasındaki ilişkiler
ŞA Yetiş
Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2013
22013
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20