Takip et
Nuran Erdem
Nuran Erdem
Aksaray üniversitesi gıda işleme bölümü
aksaray.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
False flax (Camelina sativa) seed oil as suitable ingredient for the enhancement of physicochemical and biological properties of chitosan films
M Gursoy, I Sargin, M Mujtaba, B Akyuz, S Ilk, L Akyuz, M Kaya, ...
International journal of biological macromolecules 114, 1224-1232, 2018
482018
The effect of transglutaminase on some quality properties of beef, chicken, and turkey meatballs
N Erdem, AS Babaoğlu, HB Poçan, M Karakaya
Journal of Food Processing and Preservation 44 (10), e14815, 2020
212020
KONYA İL MERKEZİNDE YAŞAYAN KADINLARIN YİYECEK HAZIRLAMA, PİŞİRME VE SAKLAMA UYGULAMALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
DÖ Derin, N Işık, N Erdem
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 87-101, 2016
182016
Tüketicilerin hazır ve yarı hazır gıdalarda kullanılan gıda katkı maddelerine yönelik görüşlerinin incelenmesi (Konya ili örneği)
N Erdem
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014
142014
Effects of sous vide cooking on physicochemical, structural, and microbiological characteristics of cuttlefish, octopus, and squid
N Erdem, M Karakaya, AS Babaoğlu, K Unal
Journal of Aquatic Food Product Technology 31 (7), 636-648, 2022
92022
The effect of pumpkin powder on the physicochemical, emulsification, and textural properties of beef
K Unal, AS Babaoğlu, N Erdem, NM Dilek
Journal of Food Processing and Preservation 46 (8), e16728, 2022
92022
Determınatıon Of Probıotıc Food Consumptıon Habıts Of Universıty Students: The Example Of Selcuk Unıversıty
N Erdem, DÖ Derin
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (1), 87-93, 2018
82018
Kurumsal kimlik çalışmalarının görsel etkisi
N Erdem
İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2015
82015
Aksaray ili Güzelyurt ilçesi'nin geleneksel bir gıdası gelveri ekmeği
N Erdem, N Işık, S Gökmen
72017
Geleneksel kapak ekmeği üretimi
N Erdem, M Karakaya
Journal of the Institute of Science and Technology 10 (4), 2565-2574, 2020
62020
Amarant, Karabuğday ve Siyez katkılı tavuk nuggetların bazı özelliklerinin belirlenmesi
H Alp, K Ünal, N Erdem
Journal of the Institute of Science and Technology 12 (1), 227-238, 2022
42022
Using a hybrid technology to produce traditional sourdough Gelveri bread: infrared cooking assisted with traditional method
S Gokmen, N Erdem, A Kocabas, H Yetim
Journal of Food Science and Technology 58, 962-967, 2021
42021
Biberde (Capsicum annuum l.) farklı eksplantlardan elde edilen kallus süspansiyon kültürlerinde kapsidiol oluşumu
ND Erdem
Fen Bilimleri Enstitüsü, 1998
41998
Bazı Su Ürünlerinin Raf Ömrü, Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Sous Vide Pişirme Yönteminin Etkisi
N Erdem
Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2022
32022
Sous vide application technology on foods
N Erdem, M Karakaya
Turk. JAF Sci. Tech 9, 1618-1630, 2021
32021
Traditional Nevzine Dessert Production
N Erdem, HB Poçan, AS Babaoğlu, M Karakaya
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (8), 1618-1622, 2020
22020
Geleneksel Nevzine tatlısı üretimi
N Erdem, HB Poçan, AS Babaoğlu, M Karakaya
TURJAF, 2020
22020
Zonguldak İli Çaycuma İlçesinin Geleneksel Cızlama Ekmeği Üzerine Bir Araştırma
N Erdem, S Gökmen
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 218-228, 2022
12022
Determination of the Ingredients and Production Steps of Traditional Lid Pastry (Kapak Boregi) of the District of Guzelyurt, Aksaray Province
N Erdem, S Gökmen
International Journal of Scientific and Technological Research, ISSN, 2422-8702, 2018
12018
The effect of different applications on marinated turkey drumstick meat
N Erdem, S Gökmen, A egül Karadağ
FLEISCHWIRTSCHAFT 104 (2), 74-82, 2024
2024
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20