False flax (Camelina sativa) seed oil as suitable ingredient for the enhancement of physicochemical and biological properties of chitosan films M Gursoy, I Sargin, M Mujtaba, B Akyuz, S Ilk, L Akyuz, M Kaya, ... International journal of biological macromolecules 114, 1224-1232, 2018 | 48 | 2018 |
The effect of transglutaminase on some quality properties of beef, chicken, and turkey meatballs N Erdem, AS Babaoğlu, HB Poçan, M Karakaya Journal of Food Processing and Preservation 44 (10), e14815, 2020 | 21 | 2020 |
KONYA İL MERKEZİNDE YAŞAYAN KADINLARIN YİYECEK HAZIRLAMA, PİŞİRME VE SAKLAMA UYGULAMALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA DÖ Derin, N Işık, N Erdem Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 87-101, 2016 | 18 | 2016 |
Tüketicilerin hazır ve yarı hazır gıdalarda kullanılan gıda katkı maddelerine yönelik görüşlerinin incelenmesi (Konya ili örneği) N Erdem Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014 | 14 | 2014 |
Effects of sous vide cooking on physicochemical, structural, and microbiological characteristics of cuttlefish, octopus, and squid N Erdem, M Karakaya, AS Babaoğlu, K Unal Journal of Aquatic Food Product Technology 31 (7), 636-648, 2022 | 9 | 2022 |
The effect of pumpkin powder on the physicochemical, emulsification, and textural properties of beef K Unal, AS Babaoğlu, N Erdem, NM Dilek Journal of Food Processing and Preservation 46 (8), e16728, 2022 | 9 | 2022 |
Determınatıon Of Probıotıc Food Consumptıon Habıts Of Universıty Students: The Example Of Selcuk Unıversıty N Erdem, DÖ Derin Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (1), 87-93, 2018 | 8 | 2018 |
Kurumsal kimlik çalışmalarının görsel etkisi N Erdem İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2015 | 8 | 2015 |
Aksaray ili Güzelyurt ilçesi'nin geleneksel bir gıdası gelveri ekmeği N Erdem, N Işık, S Gökmen | 7 | 2017 |
Geleneksel kapak ekmeği üretimi N Erdem, M Karakaya Journal of the Institute of Science and Technology 10 (4), 2565-2574, 2020 | 6 | 2020 |
Amarant, Karabuğday ve Siyez katkılı tavuk nuggetların bazı özelliklerinin belirlenmesi H Alp, K Ünal, N Erdem Journal of the Institute of Science and Technology 12 (1), 227-238, 2022 | 4 | 2022 |
Using a hybrid technology to produce traditional sourdough Gelveri bread: infrared cooking assisted with traditional method S Gokmen, N Erdem, A Kocabas, H Yetim Journal of Food Science and Technology 58, 962-967, 2021 | 4 | 2021 |
Biberde (Capsicum annuum l.) farklı eksplantlardan elde edilen kallus süspansiyon kültürlerinde kapsidiol oluşumu ND Erdem Fen Bilimleri Enstitüsü, 1998 | 4 | 1998 |
Bazı Su Ürünlerinin Raf Ömrü, Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine Sous Vide Pişirme Yönteminin Etkisi N Erdem Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2022 | 3 | 2022 |
Sous vide application technology on foods N Erdem, M Karakaya Turk. JAF Sci. Tech 9, 1618-1630, 2021 | 3 | 2021 |
Traditional Nevzine Dessert Production N Erdem, HB Poçan, AS Babaoğlu, M Karakaya Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 8 (8), 1618-1622, 2020 | 2 | 2020 |
Geleneksel Nevzine tatlısı üretimi N Erdem, HB Poçan, AS Babaoğlu, M Karakaya TURJAF, 2020 | 2 | 2020 |
Zonguldak İli Çaycuma İlçesinin Geleneksel Cızlama Ekmeği Üzerine Bir Araştırma N Erdem, S Gökmen Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 218-228, 2022 | 1 | 2022 |
Determination of the Ingredients and Production Steps of Traditional Lid Pastry (Kapak Boregi) of the District of Guzelyurt, Aksaray Province N Erdem, S Gökmen International Journal of Scientific and Technological Research, ISSN, 2422-8702, 2018 | 1 | 2018 |
The effect of different applications on marinated turkey drumstick meat N Erdem, S Gökmen, A egül Karadağ FLEISCHWIRTSCHAFT 104 (2), 74-82, 2024 | | 2024 |