Takip et
Nuran Erdem
Nuran Erdem
Aksaray üniversitesi gıda işleme bölümü
aksaray.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
False flax (Camelina sativa) seed oil as suitable ingredient for the enhancement of physicochemical and biological properties of chitosan films
M Gursoy, I Sargin, M Mujtaba, B Akyuz, S Ilk, L Akyuz, M Kaya, ...
International journal of biological macromolecules 114, 1224-1232, 2018
452018
The effect of transglutaminase on some quality properties of beef, chicken, and turkey meatballs
N Erdem, AS Babaoğlu, HB Poçan, M Karakaya
Journal of Food Processing and Preservation 44 (10), e14815, 2020
162020
KONYA İL MERKEZİNDE YAŞAYAN KADINLARIN YİYECEK HAZIRLAMA, PİŞİRME VE SAKLAMA UYGULAMALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
DÖ Derin, I Nermin, N Erdem
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 87-101, 2016
162016
Tüketicilerin hazır ve yarı hazır gıdalarda kullanılan gıda katkı maddelerine yönelik görüşlerinin incelenmesi (Konya ili örneği)
N Erdem
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014
122014
Effects of sous vide cooking on physicochemical, structural, and microbiological characteristics of cuttlefish, octopus, and squid
N Erdem, M Karakaya, AS Babaoğlu, K Unal
Journal of Aquatic Food Product Technology 31 (7), 636-648, 2022
72022
Kurumsal kimlik çalışmalarının görsel etkisi
N Erdem
İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2015
72015
The effect of pumpkin powder on the physicochemical, emulsification, and textural properties of beef
K Unal, AS Babaoğlu, N Erdem, NM Dilek
Journal of Food Processing and Preservation 46 (8), e16728, 2022
62022
Geleneksel kapak ekmeği üretimi
N ERDEM, M KARAKAYA
Journal of the Institute of Science and Technology 10 (4), 2565-2574, 2020
62020
Determınatıon Of Probıotıc Food Consumptıon Habıts Of Universıty Students: The Example Of Selcuk Unıversıty
N ERDEM, DÖ DERİN
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (1), 87-93, 2018
52018
Determınatıon Of Probıotıc Food Consumptıon Habıts Of Universıty Students: The Example Of Selcuk Unıversıty
N ERDEM, DÖ DERİN
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi 7 (1), 87-93, 2018
52018
Aksaray ili Güzelyurt ilçesi'nin geleneksel bir gıdası gelveri ekmeği
N Erdem, I Nermin, S Gökmen
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (4), 534-545, 2017
52017
Biberde (Capsicum annuum l.) farklı eksplantlardan elde edilen kallus süspansiyon kültürlerinde kapsidiol oluşumu
ND Erdem
Fen Bilimleri Enstitüsü, 1998
31998
Using a hybrid technology to produce traditional sourdough Gelveri bread: infrared cooking assisted with traditional method
S Gokmen, N Erdem, A Kocabas, H Yetim
Journal of Food Science and Technology 58, 962-967, 2021
22021
Geleneksel Nevzine tatlısı üretimi
N Erdem, HB Poçan, AS Babaoğlu, M Karakaya
TURJAF, 2020
22020
Zonguldak İli Çaycuma İlçesinin Geleneksel Cızlama Ekmeği Üzerine Bir Araştırma
N ERDEM, S GÖKMEN
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi, 218-228, 2022
12022
Amarant, Karabuğday ve Siyez katkılı tavuk nuggetların bazı özelliklerinin belirlenmesi
ALP Halime, Ü Kübra, N Erdem
Journal of the Institute of Science and Technology 12 (1), 227-238, 2022
12022
Gıdalarda Sous Vide Uygulama Teknolojisi
N Erdem, M Karakaya
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology 9 (9), 1618-1630, 2021
12021
Determination of the Ingredients and Production Steps of Traditional Lid Pastry (Kapak Boregi) of the District of Guzelyurt, Aksaray Province
N Erdem, S Gökmen
International Journal of Scientific and Technological Research, ISSN, 2422-8702, 2018
12018
The effect of different applications on marinated turkey drumstick meat
N Erdem, S Gokmen, A Karadag
FLEISCHWIRTSCHAFT 104 (2), 74-82, 2024
2024
Türkiye’de üretilen geleneksel gıdalardan pastırma ve sucukların fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve serolojik özelliklerinin belirlenmesi
N Erdem, S GÖKMEN
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi 12 (4), 1-1, 2023
2023
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20