FUAR ORGANİZASYONLARININ YEREL EKONOMİYE VE TEKRAR GELME NİYETİNE ETKİLERİ: BURSA ÖRNEĞİ B Demirci, E Arslaner Sosyal ve Beşeri Bilimler Dergisi 4 (2), 63-73, 2012 | 30 | 2012 |
Eskişehir'in somut olmayan kültürel mirası A Koç Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, 2014 | 23 | 2014 |
Restoran işletmelerinde rol stresi ve lider-üye etkileşiminin işten ayrılma niyetine etkisi B Demirci, C SEÇİLMİŞ Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 31 (3), 228-238, 2020 | 21 | 2020 |
Türkiye'nin önemli inanç turizmi merkezlerinden biri: Akdamar Kilisesi F Kaya, D Cankül, B Demirci Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi …, 2013 | 18 | 2013 |
GASTRONOMİK DENEYİMLERİN TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ M Kaşlı, B Demirci, Ü Kement 15. Ulusal Turizm Kongresi, 479-491, 2014 | 17 | 2014 |
Yerli turistlerin yöresel yemek tüketimi motivasyonlarının gelecek niyetleri üzerine etkisi: Eskişehir örneği. 1 B Demirci, B Timur, C Yılmazdoğan, YE Oğuz Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, 19-21, 2015 | 15 | 2015 |
Türkiye’deki gastronomi müzelerinin web sitelerinin içerik analizi B Demirci Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 1184-1199, 2021 | 14* | 2021 |
FESTİVAL ALGISI, FESTİVAL MEMNUNİYETİ, FESTİVAL DEĞERİ VE AİDİYET İLİŞKİSİ: ESKİŞEHİR SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ ÖRNEĞİ B DEMİRCİ, OC YILMAZDOĞAN, E DÜŞMEZKALENDER Business & Management Studies: An International Journal 8 (1), 1096-1112, 2020 | 10 | 2020 |
Turizmde Araştırma Temaları B Demirci, A Solunoğlu | 8* | 2021 |
Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminin Değerlendirilmesi B Demirci, GS Sarıkaya, E Erol Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (4), 3311-3324, 2020 | 8 | 2020 |
Ekolojik farkındalığın çevre dostu rekreasyon davranışına etkisi: turizm eğitimi alan öğrenciler üzerine bir araştırma Ü KEMENT, B DEMİRCİ Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi 14 (3), 135-148, 2017 | 8 | 2017 |
Yerli ve yabancı turistlerin konaklama işletmelerinin restoranlarında verilen hizmetlere ilişkin memnuniyet düzeylerinin belirlenmesi B Demirci Yayımlanmamış Yüksek lisans Tezi), Ankara: Gazi Üniversitesi, 2012 | 8 | 2012 |
Profesyonel Turist Rehberlerinin Helal Ürün Algısı, Satın Alma ve Tavsiye Etme Niyetlerinin Belirlenmesi. 1 R Temizkan, R Çapacı, B Demirci, E Erol International Halal Tourism Congress, 662-670, 2017 | 7 | 2017 |
Y ve Z kuşağının yeme davranışının belirlenmesi GS Sarıkaya, B Demirci, E Erol Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel 4 (2), 329-342, 2021 | 6 | 2021 |
Evaluation of Consumer Complaints in Five-Star Hotels: The Case of Eskisehir B Demirci, E Bayraktaroğlu, C Seçilmiş Turizm Akademik Dergisi 2 (1), 15-21, 2015 | 6 | 2015 |
Gastronomi Turizminde Sokak Lezzetlerinin Önemi B Demirci, M Karacaoğlu Gastronomi Araştırmaları, 43-54, 2021 | 5 | 2021 |
Termal turizm kapsamında hamamlarla ilgili algıların gelecek niyeti üzerine etkileri SP Temizkan, A Ekici, B Demirci International Journal of Human Sciences 13 (1), 2232-2246, 2016 | 5* | 2016 |
Eskişehir’de Termal Su Kullanan Hamamların Turizm Açısından Değerlendirilmesi SP Temizkan, A Ekici, B Demirci Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi: Güncel Sorunlar, Eğilim ve Göstergeler …, 2015 | 5 | 2015 |
Türkiye'de Yenilebilir Bitkilerle İlgili Yapılan Araştırmaların Bibliyometrik Analizi B Demirci, B Aktepe Journal of Global Food Research 2 (1), 14-39, 2021 | 4 | 2021 |
Examining the Relationship Between Fast Food and Obesity: A Systematic Literature Review and Future Agenda GS SARIKAYA, R Bölükbaş, İ Yazicioğlu, B Demirci Journal of Tourism & Gastronomy Studies 9 (4), 2441-2461, 2021 | 4 | 2021 |