Kendi profilinizi oluşturun
Alıntı yapanlar
Hepsi | 2019 yılından bugüne | |
---|---|---|
Alıntılar | 12278 | 7494 |
h-endeksi | 59 | 47 |
i10-endeksi | 198 | 170 |
Katkıda bulunan yazarlar
- Arash KoochekiFerdowsi University of Mashhadum.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Fataneh Behrouzianmail.um.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- seyed Ali MortazaviFerdowsi University of Mashhadferdowsi.um.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- ali alghoonehFood Hydrocolloids Research Centre, Department of Food Science and Technology, Ferdowsi Universitymail.um.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Toktam Mohammadi MoghaddamNeyshabur University Of Medical Sciencesnums.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Asad Mohammad AminiDept. of Food Science & Engineering, Faculty of Agriculture, University of Kurdistan, Sanandaj, Iranuok.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and Technologyrifst.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Ali RafeResearch Institute of Food siceince and Technologyrifst.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Reza FarhooshFerdowsi University of Mashhadum.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Sara Naji-TabasiResearch Institute of Food Science and Technologyrifst.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- seyed mahmoud mousaviFerdowsi University of Mashhadum.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mohebbat MohebbiProfessor in Ferdowsi University of Mashhadum.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Fakhri shahidiProfessorum.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Masoud TaghizadehFerdowsi University of Mashhadum.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Fakhreddin SalehiAssociate Professor of Food Process Engineering, Bu-Ali Sina University, Hamedan, Iran.basu.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mohammad Ali HesarinejadResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST)rifst.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Dina ShahrampourAssistant professor, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), Iranrifst.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Mohammad B. Habibi NajafiProfessor of Food Microbiology/Biotechnology, Ferdowsi University of Mashhadum.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- aram bostanResearch Institute of Food Science &Technology (RIFST)rifst.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
- Milad FathiAssociate Professor; Department of Food Science and Technology, Isfahan University of Technologyiut.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Takip et
Seyed Mohammad Ali Razavi
Department of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, Iran
um.ac.ir üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa