α-Amylase and α-glucosidase inhibitory activities of the herbs of Artemisia dracunculus L. and its active constituents Z Güvenalp, H Özbek, B Dursunoğlu, H Yuca, S Gözcü, YM Çil, C Kazaz, ... Medicinal Chemistry Research 26, 3209-3215, 2017 | 27 | 2017 |
Yeni Bir Tarımsal Ürün: Kapari (Capparis spp.) YM ÇİL, İG ŞAT Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi, 63-66, 2013 | 4 | 2013 |
Yeni bir Tarımsal Ürün: Kapari (Capparis spp.) İG Şat, YM Çil, AÜOMY Gıda Türkiye 9, 24-26, 2006 | 2 | 2006 |
Effects of different plant densities on some agronomic characteristics and essential oil ratios of Tarragon (Artemisia dracunculus L.). YM Cil, K Kara Tarim Bilimleri Dergisi 21 (3), 373-381, 2015 | 1 | 2015 |
RESEARCH ON THE EFFECTS OF DIFFERENT PLANTING DENSITIES ON AGRONOMIC CHARACTERISTICS OF TARRAGON, DADASCOY-ERZURUM (Artemisia dracunculus L.) YM ÇİL, K Kara Современные технологии: актуальные вопросы, достижения и инновации, 164-168, 2017 | | 2017 |
Yükseköğretim Kurumlarının Sunduğu Hizmet Kalitesi ve Ölçümüne Bir Örnek: Oltu Meslek Yüksekokulu-Oltutaşı Derneği AB Proje İşbirliği YM ÇİL Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi, 1-9, 2013 | | 2013 |
Composition and processing to brine of capers buds (Capparis ovata var. herbacea) growing in Oltu (Erzurum) region YM Çil Atatürk University, Graduate School of Natural and Applied Sciences, 2006 | | 2006 |