Takip et
Doç. Dr. Özgür KIZILDEMİR
Doç. Dr. Özgür KIZILDEMİR
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
subu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Türk mutfak kültürünün tarihsel gelişiminde yaşanan değişimler
Ö KIZILDEMİR, E Öztürk, M SARIIŞIK
AİBÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 14 (3), 191-210, 2014
2162014
Afyonkarahisar Mutfak Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme (An Evaluation on the Cuisine Culture of Afyonkarahisar)
Ö KIZILDEMİR
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (1), 647-663, 2019
362019
Yiyecek–içecek işletmelerinde yapay zekâ kullanımı
M Çerkez, Ö Kızıldemir
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (2), 1264-1278, 2020
202020
Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren beş yildizli otel işletmelerine yönelik yapilan yorumlarin ve e-şikâyetlerin değerlendirilmesi
İ Salim, Ö KIZILDEMİR, ÇÖP Serdar
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 18 (71), 1315-1324, 2019
202019
İstanbul’daki Çin restoranlarına yönelik yapılan yorumların ve e-şikâyetlerin değerlendirilmesi
S İbiş, Ö Kızıldemir, S Çöp
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2019
192019
Göbeklitepe’nin gastronomi turizmi bağlamında değerlendirilmesi
Y Sevimli, M TATLI, Ö KIZILDEMİR
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 263-286, 2021
182021
Seyahat motivasyonlarının X, Y ve Z kuşaklarına göre farklılıklarının incelenmesi üzerine bir araştırma
S Çöp, S İbiş, Ö Kızıldemir
162020
Turist harcamalarının bölgesel kalkınmaya ekonomik etkileri: Adana örneği
Ö Kızıldemir, M Sarıışık
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2018
132018
TURİZM ENDÜSTRİSİNİN EKONOMİK ETKİLERİNİN BÖLGESEL KALKINMAYA ETKİLERİ: ADANA'DA YEREL PAYDAŞLAR ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Ö KIZILDEMİR, M SARIIŞIK
Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi 1 (2), 38-58, 2017
122017
Otel İşletmelerinde Kati Atik Yönetimi: Ön Büro Departmanindaki Uygulamalara Yönelik Bir Araştirma
Ö KIZILDEMİR, M SANDIKCI
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi 3 (2), 42-69, 2014
122014
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ MENÜ TASARIMLARININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Ö KIZILDEMİR, GH KADEROĞLU
Journal of Tourism Intelligence and Smartness 4 (2), 296-322, 2021
102021
Cumhuriyet Dönemi Türk Mutfak Kültürünün Özellikleri ve Yaşanan Değişimler
Ö Kızıldemir, E Öztürk, M Sarıışık
VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 2017
82017
Tekirdağ mutfak kültürü üzerine bir değerlendirme
E Şimşek, Ö Kızıldemir
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 2020
72020
Restoranlarda Karekod Kullanımı: Beyoğlu Üzerine Bir Araştırma
E ŞİMŞEK, Ö KIZILDEMİR
ULUSAL-ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ, 874, 2019
72019
Monosodium glutamate: review on preclinical and clinical reports
HM Bayram, HF Akgöz, Ö Kızıldemir, SA Öztürkcan
Biointerface Research in Applied Chemistry, 2023
62023
Use of artificial intelligence in food and beverage business
M Çerkez, Ö Kızıldemir
Journal of Turkish Tourism Research 4 (2), 1264-1278, 2020
62020
Termal Otel İşletmelerinde Katı Atık Yönetimi: Ön Büro Departmanındaki Uygulamalara Yönelik Bir Araştırma
Ö Kızıldemir
Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2013
52013
Edirne mutfak kültürü üzerine bir değerlendirme
Ö KIZILDEMİR
Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi 7 (12), 100-113, 2020
42020
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Böcekler (Edible Insects within the Scope of Sustainable Gastronomy Tourism)
S Egeli, Ö KIZILDEMİR, GH KADEROĞLU
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 10 (3), 2638-2664, 2022
32022
Yerel mutfakların gastronomi turizmi çerçevesinde değerlendirilmesi
GB Torusdağ, E Özkan Önem, F Sami, Ö Kızıldemir
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), 2022
32022
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20