Türk mutfak kültürünün tarihsel gelişiminde yaşanan değişimler Ö KIZILDEMİR, E Öztürk, M SARIIŞIK AİBÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 14 (3), 191-210, 2014 | 216 | 2014 |
Afyonkarahisar Mutfak Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme (An Evaluation on the Cuisine Culture of Afyonkarahisar) Ö KIZILDEMİR Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (1), 647-663, 2019 | 36 | 2019 |
Yiyecek–içecek işletmelerinde yapay zekâ kullanımı M Çerkez, Ö Kızıldemir Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (2), 1264-1278, 2020 | 20 | 2020 |
Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren beş yildizli otel işletmelerine yönelik yapilan yorumlarin ve e-şikâyetlerin değerlendirilmesi İ Salim, Ö KIZILDEMİR, ÇÖP Serdar Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi 18 (71), 1315-1324, 2019 | 20 | 2019 |
İstanbul’daki Çin restoranlarına yönelik yapılan yorumların ve e-şikâyetlerin değerlendirilmesi S İbiş, Ö Kızıldemir, S Çöp Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2019 | 19 | 2019 |
Göbeklitepe’nin gastronomi turizmi bağlamında değerlendirilmesi Y Sevimli, M TATLI, Ö KIZILDEMİR Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 5 (2), 263-286, 2021 | 18 | 2021 |
Seyahat motivasyonlarının X, Y ve Z kuşaklarına göre farklılıklarının incelenmesi üzerine bir araştırma S Çöp, S İbiş, Ö Kızıldemir | 16 | 2020 |
Turist harcamalarının bölgesel kalkınmaya ekonomik etkileri: Adana örneği Ö Kızıldemir, M Sarıışık Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2018 | 13 | 2018 |
TURİZM ENDÜSTRİSİNİN EKONOMİK ETKİLERİNİN BÖLGESEL KALKINMAYA ETKİLERİ: ADANA'DA YEREL PAYDAŞLAR ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA Ö KIZILDEMİR, M SARIIŞIK Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi 1 (2), 38-58, 2017 | 12 | 2017 |
Otel İşletmelerinde Kati Atik Yönetimi: Ön Büro Departmanindaki Uygulamalara Yönelik Bir Araştirma Ö KIZILDEMİR, M SANDIKCI Turar Turizm ve Araştırma Dergisi 3 (2), 42-69, 2014 | 12 | 2014 |
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ MENÜ TASARIMLARININ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ Ö KIZILDEMİR, GH KADEROĞLU Journal of Tourism Intelligence and Smartness 4 (2), 296-322, 2021 | 10 | 2021 |
Cumhuriyet Dönemi Türk Mutfak Kültürünün Özellikleri ve Yaşanan Değişimler Ö Kızıldemir, E Öztürk, M Sarıışık VI. Ulusal II. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 2017 | 8 | 2017 |
Tekirdağ mutfak kültürü üzerine bir değerlendirme E Şimşek, Ö Kızıldemir Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 2020 | 7 | 2020 |
Restoranlarda Karekod Kullanımı: Beyoğlu Üzerine Bir Araştırma E ŞİMŞEK, Ö KIZILDEMİR ULUSAL-ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ, 874, 2019 | 7 | 2019 |
Monosodium glutamate: review on preclinical and clinical reports HM Bayram, HF Akgöz, Ö Kızıldemir, SA Öztürkcan Biointerface Research in Applied Chemistry, 2023 | 6 | 2023 |
Use of artificial intelligence in food and beverage business M Çerkez, Ö Kızıldemir Journal of Turkish Tourism Research 4 (2), 1264-1278, 2020 | 6 | 2020 |
Termal Otel İşletmelerinde Katı Atık Yönetimi: Ön Büro Departmanındaki Uygulamalara Yönelik Bir Araştırma Ö Kızıldemir Afyon Kocatepe Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2013 | 5 | 2013 |
Edirne mutfak kültürü üzerine bir değerlendirme Ö KIZILDEMİR Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi 7 (12), 100-113, 2020 | 4 | 2020 |
Sürdürülebilir Gastronomi Turizmi Kapsamında Yenilebilir Böcekler (Edible Insects within the Scope of Sustainable Gastronomy Tourism) S Egeli, Ö KIZILDEMİR, GH KADEROĞLU Journal of Tourism & Gastronomy Studies 10 (3), 2638-2664, 2022 | 3 | 2022 |
Yerel mutfakların gastronomi turizmi çerçevesinde değerlendirilmesi GB Torusdağ, E Özkan Önem, F Sami, Ö Kızıldemir Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), 2022 | 3 | 2022 |