Duygu işçilerinde işe yabancılaşma: Hizmet sektöründe bir araştırma U Kaya, N Serçeoğlu Çalışma ve Toplum 1 (36), 311-346, 2013 | 230 | 2013 |
Yöre halkının mutfak kültürünü tanıma durumunun tespit edilmesi: Erzurum ili örneği N Serçeoğlu Journal of Tourism & Gastronomy Studies 2 (4), 36-46, 2014 | 147 | 2014 |
Konaklama İşletmelerinde Çalışan İş Görenlerin Kişilik Özelliklerinin Hizmet Verme Yatkınlığı Üzerindeki Etkisi N SERÇEOĞLU Journal of Yaşar University 8 (31), 5253–5273, 2013 | 64* | 2013 |
Örgüt içi iletişim ve iletişim tatmini konaklama işletmelerinde bir uygulama F Geçikli, N Serçeoğlu, Ç ÜST CAN İletişim Kuram ve Araştırma Dergisi, 163-184, 2011 | 63 | 2011 |
Gastronomi turizmi ile şehir markalaşması ilişkisi: Atatürk Üniversitesi öğrencileri üzerine bir araştırma N Serçeoğlu, F Boztoprak, L TIRAK Journal of Tourism & Gastronomy Studies 4 (2), 94-114, 2016 | 55 | 2016 |
Erzurum’un Yenilebilir Otları ve Yemeklerde Kullanım Şekillerine Yönelik Bir Araştırma N Çetinkaya, S Yıldız Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 482-503, 2018 | 48 | 2018 |
Konaklama işletmelerinde çalışan personelin işkoliklik eğilimleri ile hizmet odaklılık ilişkisi: TRA1 bölgesinde bir araştırma N Serçeoğlu, GN Selçuk Turizm Akademik Dergisi 3 (1), 39-55, 2016 | 40 | 2016 |
İşyeri Zorbalığının İşten Ayrılma Niyeti Üzerine Etkisi: Konaklama İşletmelerinde Çalışan Personel Üzerine Bir Araştırma N SERÇEOĞLU, I Zennübe, MY ÇETİNKAYA The Journal of International Social Research 9 (45), 1099-1109, 2016 | 36 | 2016 |
Turizm Sektöründe Nitelikli İşgücü Açığına Yenilikçi Yaklaşım: Kapadokya Örneği G Keskin, C Işık, N Serçeoğlu Girişimcilik ve İnovasyon Yönetimi Dergisi 4 (2), 27-48, 2015 | 33* | 2015 |
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma N Çetinkaya, S Yıldız Gastronomi Zirvesi- 22-25 Mart, Ankara, 2018 | 26 | 2018 |
Somut Olmayan Kültürel Miras Unsuru Erzurum Lavaş (Acem) Ekmeğinin Turistik Ürüne Dönüştürülmesine Yönelik Bir Çalışma N Çetinkaya, S Yıldız Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 2 (Ek1), 430-452, 2018 | 26 | 2018 |
Kişilik özelliklerinin algılanan aşırı nitelikliliğe etkisi: Konaklama işletmeleri çalışanları üzerine bir araştırma EE Karaman, N Çetinkaya Türk Turizm Araştırmaları Dergisi 3 (1), 13-33, 2019 | 18 | 2019 |
Gıda tercihinde duyuların rolü: tat duyusunun tat testi ile demografik özelliklere göre farklılığının tespiti EE Karaman, N Çetinkaya Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 24 (2), 883-898, 2020 | 17 | 2020 |
Mutluluğun İş Tatmini Üzerindeki Rolü: Erzurum İli Palandöken Kış Turizm Merkezinde Yer Alan Konaklama İşletmelerindeki Kadın Çalışanlar Üzerine Bir Uygulama Z Işık, N Çetinkaya, MF Işık Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 21 (2), 457-471, 2017 | 17 | 2017 |
İnovasyonel Turizm: Çin Örneği C IŞIK, N SERÇEOĞLU Journal of Social Sciences Institute/Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi 5 (9), 2015 | 16* | 2015 |
Yavaş Şehir Hareketinin Yaşam Doyumu Üzerindeki Etkisi: Erzurum-Uzundere Halkının Tutum Ve Algıları Üzerine Bir Araştırma MY ÇETİNKAYA, N SERÇEOĞLU, HA UZAN The Journal of International Social Research 9 (45), 1065-1073, 2016 | 15 | 2016 |
YENİLEBİLİR YABANİ BİTKİLERİN GASTRONOMİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: ERZURUM UZUNDERE ÖRNEĞİ N Kökler, Neslihan, Serçeoğlu TurAR Turizm ve Araştırma Dergisi 11 (1), 50-74, 2022 | 14 | 2022 |
Orta Asya'dan Selçuklu'ya Anadolu Mutfağı N Çetinkaya Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, 125-137., 2018 | 12 | 2018 |
Duygu İşçilerinin Perspektifinden Hizmet İnovasyon Davranışı: Yiyecek-İçecek İşletmelerine İlişkin Bir Araştırma N Çetinkaya, A Şimşek, S Aydın VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20-21 Nisan, Hatay, 2018 | 9 | 2018 |
ERZURUM YÖRESEL YEMEKLERİNİN RESTORAN TERCİHİNE ETKİLERİ VE TEKRAR ZİYARET ETME NİYETLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA F BOZTOPRAK, M KURNUÇ, N ÇETİNKAYA Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 6 (4 …, 2017 | 9 | 2017 |