Follow
Ziya Gökalp Ceylan
Ziya Gökalp Ceylan
Veteriner Fakültesi Profesörü, Atatürk Üniversitesi
Verified email at atauni.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
The microbiological and chemical quality of Orgu cheese produced in Turkey
H Turkoglu, ZG Ceylan, KS Dayisoylu
Pakistan Journal of Nutrition 2 (2), 92-94, 2003
982003
The microbiological and chemical quality of sikma cheese produced in Turkey
ZG Ceylan, H Turkoglu, KS Dayisoylu
pakistan Journal of Nutrition 2 (2), 95-97, 2003
572003
Some physicochemical, microbiological, and sensory properties of tulum cheese produced from ewe's milk via a modified method
ZG Ceylan, A ÇAǦLAR, S Cakmakci
International Journal of Dairy Technology 60 (3), 191-197, 2007
502007
THE EFFECT OF VACUUM AND MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON GROWTH OF LISTERIA IN RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) FILLETS
M Yilmaz, ZG Ceylan, M Kocaman, M Kaya, H Yilmaz
Journal of muscle foods 20 (4), 465-477, 2009
412009
The effects of fucoxanthin dietary inclusion on the growth performance, antioxidant metabolism and meat quality of broilers
R Gumus, SU Gelen, S Koseoglu, S Ozkanlar, ZG Ceylan, H Imik
Brazilian Journal of Poultry Science 20, 487-496, 2018
272018
Bilecik’te tüketime sunulan yoğurtların kimyasal ve mikrobiyolojik kalitesinin araştırılması
A DEMİRKAYA, Z CEYLAN
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 8 (3), 202-209, 2013
272013
Geleneksel olarak üretilen yoğurtların bazı kimyasal özellikleri
Z CEYLAN, Ö BİBEROĞLU
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 8 (1), 43-51, 2013
262013
INCIDENCE OF LISTERIA MONOCYTOGENES IN RETAIL CHICKEN MEAT AND ESTABLISHING RELATIONSHIP WITH SOME BACTERIA BY LOGISTIC …
ZG Ceylan, AK Demirkaya, G Adigüzel
Journal of Food Quality 31 (1), 121-130, 2008
252008
Erzurum piyasasından temin edilen salamura beyaz peynirlerde Listeria monocytogenes varlığı ve bazı mikrobiyolojik özeliklerinin belirlenmesi
ZG CEYLAN, AK DEMİRKAYA
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 38 (2), 137-141, 2007
232007
Torba yoğurtlarının kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerine bir araştırma
A Çağlar, ZG Ceylan, M KÖKOSMANLI
Gıda 22 (3), 1997
181997
Erzurum’da tüketime sunulan buğday unlarının toplam aflatoksin, aflatoksin. B1 ve okratoksin A yönünden incelenmesi
K ÖZTURAN, C ÜNSAL, Y KARAKAYA, M ATASEVER, ZG CEYLAN, ...
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 2 (4), 172-176, 2007
172007
Civil peynirinin farklı şekillerde muhafazası üzerine araştırmalar. 5
A Çağlar, A Kurt, ZG Ceylan, S Huşit
Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Geleneksel Süt Ürünleri-Milli Prodüktivite …, 1998
171998
Effect of pre-slaughter environment on some physiological parameters and meat quality in New Zealand rabbits (Oryctolagus cuniculus)
N Sabuncuoglu, O Coban, E Lacin, ZG Ceylan, D Ozdemir, A Ozkan
Tropical animal health and production 43, 515-519, 2011
142011
The effect of microbial transglutaminase on microbiological, chemical, textural and sensory properties of yogurt
AK Demirkaya, ZG Ceylan
Australian Journal of Dairy Technology 64 (2), 171, 2009
122009
Effect of barn ventilation on some physiologic and milk traits of dairy cows.
N Sabuncuoglu, O Akbulut, O Coban, E Lacin, A Yildiz, Y Sagsoz, ...
102007
Erzincan Tulum peynirinin baharatlı çeşitlerinin yapılabilirliği üzerine araştırmalar
ZG Ceylan
Fen Bilimleri Enstitüsü, 1998
101998
Kaşar peyniri üretiminde laktik asit, asetik asit, sitrik asit ve glucano delta lakton kullanılması
M ATASEVER, ZG CEYLAN, G ÇANAKÇI, İ ATASEVER
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi 2 (4), 153-158, 2007
92007
De¤ iflik Firmalara Ait Salamlar› n Baz› Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
G Apaydin, ZG Ceylan, M Kaya
Turk J Vet Anim Sci 27, 1299-1303, 2003
92003
Changes in the sensory, microbiological and compositional properties of Turkish white cheese during ripening
M Atasever, ZG Ceylan, M Alisarli
Acta alimentaria 31 (4), 319-326, 2002
92002
Sıkma peynirinin yapılışı ve bileşimi
A Çağlar, H Türkoğlu, ZG Ceylan, KS Dayısoylu
Süt ve süt ürünleri Sempozyumu ‘Geleneksel Süt Ürünleri, 21-22, 1998
81998
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20