The role of selected lactic acid bacteria on organic acid accumulation during wet and spray-dried fish-based silages. Contributions to the winning combination of microbial food … E Kuley, G Özyurt, I Özogul, M Boga, I Akyol, JM Rocha, F Özogul Microorganisms 8 (2), 172, 2020 | 43 | 2020 |
Diet selection and eating behaviour of lactating goats subjected to time restricted feeding in choice and single feeding system M Görgülü, M Boğa, A Şahin, U Serbester, HR Kutlu, S Şahinler Small Ruminant Research 78 (1-3), 41-47, 2008 | 35 | 2008 |
Biotransformation of seafood processing wastes fermented with natural lactic acid bacteria; the quality of fermented products and their use in animal feeding G Ozyurt, AS Ozkutuk, M Boga, M Durmus, EK Boga | 21 | 2017 |
Effect of varieties on potential nutritive value of pistachio hulls. M Boğa, İ Güven, Aİ Atalay, E Kaya | 20 | 2013 |
Effects of feeding regime without roughage on performances and rumen development of calves during preweaning period S Göncü, M Görgülü, F Doran ANKARA UNIV, FAC AGR,, 2010 | 20 | 2010 |
Sosyal medyanın tüketicilerin gıda ürünleri satın alma davranışına etkisi A Seçer, B Mustafa KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi 20 (4), 312-319, 2017 | 17 | 2017 |
A hybrid approach of data envelopment analysis based grey relational analysis: a study on egg yield H Kucukonder, PC Demirarslan, A Burgut, M Boga | 14 | 2019 |
Ruminant hayvanlar için karma yem hazırlama programı M Boğa, KK Çevik XIV. Akademik Bilişim Konferansı Bildirileri 1 (3), 2012 | 14 | 2012 |
Behavioural responses of dairy calves to cafeteria feeding vs. single feeding. M Boga, A Sahin, U Kilic, M Gorgulu Journal of animal and veterinary advances 8 (8), 1573-1578, 2009 | 14 | 2009 |
Daha hızlı bölgesel-evrişimsel sinir ağları ile sığır yüzlerinin tanınması E Dandıl, M Turkan, M Boğa, KK Çevik Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi 6, 177-189, 2019 | 13 | 2019 |
Zeytinyağı yan ürünlerinin ruminant beslemede kullanım olanakları M Boğa Türk Tarım-Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi 2 (3), 137-143, 2014 | 12 | 2014 |
Body condition score (BCS) segmentation and classification in dairy cows using R-CNN deep learning architecture KK Çevik, B Mustafa Avrupa bilim ve teknoloji dergisi, 1248-1255, 2019 | 11 | 2019 |
Ruminantların beslenmesinde kullanılan yem katkı maddeleri Ü Kılıç, M Boğa, M Görgülü Yem Magazin 48, 25-32, 2007 | 11 | 2007 |
Bazı buğdaygil yem bitkilerinin besin madde içerikleri ve in vitro gaz üretimi üzerine toprak tuz düzeyinin etkisi. 7 Ü Kılıç, S Yurtseven, M Boğa, S Aydemir Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, 14-16, 2011 | 10 | 2011 |
Body condition score (BCS) classification with deep learning KK ÇEVİK, B Mustafa 2019 innovations in intelligent systems and applications conference (ASYU), 1-5, 2019 | 9 | 2019 |
Computer-assisted automatic egg fertility control M BOĞA, K ÇEVİK, H Kocer, A Burgut Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi 25 (4), 2019 | 9* | 2019 |
Farklı Mevsimlerde Siyah Alaca Süt İneklerinin Sabah Akşam Süt Kompozisyonunun Değişimi G Filik, M Görgülü, M Boğa Uluslararası Katılımlı I. Ali Numan Kıraç Tarım Kongresi ve Fuarı. Eskişehir, 2011 | 9 | 2011 |
Ruminant hayvan beslemede organik iz minerallerin önemi (derleme) M Boğa, G Filik Lalahan Hayvancılık Araştırma Enstitüsü Dergisi 51 (1), 31-40, 2011 | 8 | 2011 |
Protein İçeriği Farklı Ayçiçeği Tohumu Küspelerinin İn Vitro Gaz Üretim Tekniği ve Enzim Tekniği Sonuçları Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi Ü KILIÇ, B Mustafa Tübav Bilim Dergisi 2 (2), 231-238, 2009 | 8 | 2009 |
Emissions of some greenhouse gases from the manure of ewes fed on pomegranate peel, yucca extract, and thyme oil. S Yurtseven, M Avci, M Çetin, I Öztürk, M Boğa Applied Ecology & Environmental Research 16 (4), 2018 | 6 | 2018 |