Follow
Yeliz Demir
Yeliz Demir
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Verified email at isparta.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
The effects of Industry 4.0 on the food and beverage industry
Y Demir, FI Dincer
Journal of Tourismology 6 (1), 133-145, 2020
192020
Paylaşım ekonomisi kapsamında yemek paylaşma sitelerinin analizi
Y Demir
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi 4 (1), 54-69, 2020
102020
Lisans düzeyinde turizm eğitimi alan öğrencilerin Türkiye kültürel miras unsurları ile ilgili bilgi ve deneyimlerinin tespiti. 16
A Öztürk, D Kılıçarslan, Y Demir, M Caber
Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı, 1-23, 2015
82015
Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) Salgınının Dünya Gıda Sistemi Üzerindeki Etkileri
Y Demir
Aydın Gastronomy 5 (2), 131-141, 2021
72021
BİREYLERİN HANE İÇİ GIDA İSRAFI İLE İLGİLİ ALGILAMALARINI DEĞERLENDİRMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Y Demir
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi, 10-26, 2020
72020
Eğitim mutfaklarında gıda israfını belirlemeye yönelik bir araştırma
Y Demir
İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2022
62022
Geleneksel ekşi mayanın sağlık ve ekmek üzerindeki etkileri
Y Demir
Aydın Gastronomy 5 (1), 63-70, 2021
52021
Şehir Turizminde Y Kuşağı Turistleri İçin Günlük Yaşamın Önemi
Y DEMİR
52019
Restoran atmosferinin tüketici davranışı üzerindeki etkileri
Y Demir
Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2016
52016
İzleyicilerin Televizyon Yemek Programları ve Ünlü Şeflerle İlgili İnanç ve Tutumlarını Değerlendirmeye Yönelik Bir Araştırma (A Research to Evaluate Viewers' Beliefs and …
Y DEMİR, İ KIZILIRMAK
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 7 (3), 1852-1866, 2019
42019
Sığır Eti Üretiminde Su Ayak izi Durumu
Y Demir
Aydın Gastronomy 7 (1), 161 - 171, 2023
32023
X, Y ve Z Kuşaklarının Türk Kahvesi Tüketim Alışkanlıklarına Yönelik Bir Araştırma
Y Demir, K Sağlam
Aydın Gastronomy 7 (1), 57 - 73, 2023
32023
Hedonik ve yararcı tüketim değerinin tüketicilerin fast food restoranlarındaki memnuniyeti ve davranışsal niyetleri üzerindeki etkisini belirlemeye yönelik bir araştırma
Y Demir
DergiPark, 2020
32020
Restoran Atmosferinin Tüketici Davranışı Üzerindeki Etkileri (Master’s thesis) Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
Y Demir
Antalya, 2016
22016
Türk Mutfağında Yenilen Yemeklerin Mutfak Eğitimi Alan Bireyler Tarafından Bilinme Durumunun Tespiti
Y Demir
Uluslararası Beşeri Bilimler ve Eğitim Dergisi 7 (16), 529 - 549, 2021
1*2021
Eğitim Mutfaklarında Gıda İsrafı Sürecinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma
D Yeliz, E Mehmet
AYDIN GASTRONOMY 8 (1), 109-127, 2024
2024
X, Y ve Z Kuşağı Bireylerin Yeme Alışkanlıklarını Etkileyen Motivasyon Faktörlerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
D Yeliz
AYDIN GASTRONOMY 8 (1), 187-200, 2024
2024
Spatial distribution of Türkiye’s local Turkish coffee kinds
D Yeliz, B Serkan
Journal of Ethnic Food 10 (32), 1-14, 2023
2023
Effect of Influencers on the Intention to Taste Local and Beverages
D Yeliz, B Serkan
JOMETR 3 (1), 1-10, 2023
2023
TripAdvisor Ziyaretçi Yorumlarının İçerik Analizi: Eğirdir Gölü Örneği
D Yeliz
1. Uluslararası Göl Turizmi ve Turizmde Güncel Trendler Kongresi, 2023
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20