Takip et
Nazan AKTAŞ
Nazan AKTAŞ
selcuk.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip - Ana Sayfa
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Gıda ve beslenme okuryazarlığı
N AKTAŞ, Y ÖZDOĞAN
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi 20 (2), 146-153, 2016
1112016
Tüketicilerin seyahatleri sırasında besin seçimleri, yöresel gastronomi davranışları ve destinasyon seçiminde gastronomi unsurlarının rolü: Konya-Karaman örneği
A Şen, N Aktaş
Sosyal Ve Ekonomik Arastırmalar Dergisi 19 (32), 65, 2017
392017
TÜKETİCİLERİN BESLENME BİLGİLERİNE ERİŞMEDE KULLANDIKLARI KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
N AKTAŞ, AGMA CEBİRBAY
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi, 47-56, 2011
322011
Konya il merkezinde farklı sosyo-ekonomik düzeydeki 9-11 yaş grubu öğrencilerin obezite prevalansı ve bunu etkileyen etmenler
NY Aktaş
Fen Bilimleri Enstitüsü, 2001
212001
TURİZM ÖN LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN GASTRONOMİ TURİZMİNE YÖNELİK TUTUMLARI VE GASTRONOMİ DAVRANIŞLARININ BELİRLENMESİ
H Aslan, N Aktaş
e-Journal of New World Sciences Academy Social Sciences 6 (3), 363-373, 2011
18*2011
A research on functional food knowledge, preference and consumption of unıversity students Üniversite öğrencilerinin fonksiyonel besin bilgi, tercih ve tüketimleri üzerine bir …
G Demir, N Aktaş
Journal of Human Sciences 15 (4), 2387-2397, 2018
172018
A study of the state of knowing the nutritional literacy concept in Turkey
N Aktas, Y Ozdogan
Researchers World 7 (2), 46, 2016
172016
Rekreasyon ve Beslenme
A Şen, N Aktaş
Disiplinler arası Yaklaşım ve Örnek Olaylar, Nobel Yayıncılık, 2021
122021
İlköğretim 1-3. sınıf hayat bilgisi ders programının besin ve beslenme ile ilgili kazanım ve etkinlikler açısından incelenmesi
N Aktaş
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 23-31, 2011
112011
Determination of breakfast habits and knowledge of foreign undergraduates studying at Selcuk University in Turkey
MA Cebirbay, N Aktas, M Calderoni
Progress in Nutrition 13 (4), 276-285, 2011
112011
Besin Rehberleri: Beslenme Eğitiminde Görsel Bir Araç
N AKTAŞ
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 11-16, 2011
102011
The features taken into consideration by the consumers in Konya, Turkey, when purchasing a food product
N Aktas, E Bayrak, D Onay
Pakistan Journal of Nutrition 8 (11), 1734-1738, 2009
102009
A traditional helva in Turkey: Koz helva
N Aktaş, MA Cebirbay
J. Food Agric. Environ 8, 213-215, 2010
92010
Gastronomi Turizmi, I
H Aslan, N Aktaş
Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, 413-418, 2010
92010
Gastronomi Turizminde Yeni Bir Eğilim: Vejetaryen ve Vegan Festivaller
N Aktaş, A Şen, M Çil
VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium …, 2019
72019
Food and nutrition literacy
N Aktaş, Y Özdoğan
Harran J Agric Food Sci 20, 146-153, 2016
72016
Türk Mutfağı’nın Geleneksel Yiyeceği: Döner Kebap
MA Cebirbay, N Aktaş
Uluslararası Asya ve Kuzey Afrika Çalışmaları Kongresi 38, 329-339, 2008
72008
Okulöncesi kurumlara devam eden 4-6 yaş grubu çocukların kahvaltı alışkanlıkları ve ebeveynlerinin beslenme bilgilerinin belirlenmesi
MA Cebirbay, N Aktaş
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi 1, 1-11, 2016
62016
The preschool education web-sites and nutrition education activities: An assessment by prospective teachers
N Aktaş, DE Angın, Ö Karakuş
Scientific Research and Essays 6 (17), 3815-3821, 2011
62011
Developing knowledge level scale of functional foods: Validity and reliability study
H Savurdan, N Aktas
African Journal of Biotechnology 10 (61), 13355-13360, 2011
62011
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20