Takip et
SEMA EKİNCEK
SEMA EKİNCEK
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
anadolu.edu.tr üzerinde doğrulanmış e-posta adresine sahip
Başlık
Alıntı yapanlar
Alıntı yapanlar
Yıl
Sakin şehir (Cittaslow) yöneticilerinin sakin şehir hareketine ve sürdürülebilirliğe yönelik değerlendirmeleri
S Ekincek
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014
342014
Gastronominin sanatsal kimliğinin estetik üzerinden incelenmesi
S SİPAHİ, S EKİNCEK, H YILMAZ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (3), 381-396, 2017
292017
GASTRONOMY AND CULINARY ARTS EDUCATION IN TURKEY: DEPARTMENT HEADS’PERSPECTIVE
S Ekincek, MO Gode, S Oncel, M Yolal
Studia Universitatis Babeș-Bolyai Negotia, 23-43, 2017
182017
Gurmeler ve iletişim
H Yılmaz, S Ekincek
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi içinde (115-138). Ankara: Detay Yayıncılık, 2016
152016
Yemeklerin görsel sunumu
AD Arıkan, S Ekincek
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi. Detay Yayıncılık: Ankara, 2016
132016
A recipe for culinary creativity: Defining characteristics of creative chefs and their process
S Ekincek, S Günay
International Journal of Gastronomy and Food Science 31, 100633, 2023
102023
Yöresel yemeklerin ön standart tarifeleri hazırlanarak yiyecek içecek işletmelerinde kullanıma kazandırılması
E ZENCİR, T ÖZOĞUL, MÖ GÖDE, S EKİNCEK
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (2), 387-418, 2018
82018
Sosyal medyadaki restoran tüketici yorumlarının değerlendirilmesi: Foursquare örneği
S Ekincek, S Önçel
72017
Türk Mutfağı İmajının Ürün Odaklı Geliştirilmesi: Turistler Üzerinde Bir Uygulama (Product-Oriented Improvement of the Image of Turkish Cuisine: A Case Study on Tourists)
Ö YAYLA, S EKİNCEK, Ş YAYLA
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (4), 2916-2955, 2020
42020
Müzekart Kullanıcılarının Yarar Algıları Üzerine Bir Araştırma: Ayasofya ve Topkapı Müzeleri Örneği
S Ekincek, R Arıca, B İlbay
42015
Gastronomi Alanındaki Coğrafi İşaretlerin İncelenmesine Yönelik Bir Çalışma
Ö Yayla, S Ekincek, SG Aktaş
VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu. İskenderun …, 2018
32018
Yöresel yemek reçetelerinin derlenmesi: Bilecik Yenipazar örneği
S Ekincek
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 10 (3), 2256-2295, 2022
22022
Yiyecek içecek işletmelerinde menü sertifikasyon sistemi için temel kriterlerin belirlenmesi: Eskişehir örneği
S EKİNCEK, Ö YAYLA, MÖ GÖDE
Turizm Akademik Dergisi 8 (1), 213-229, 2021
2*2021
An Evaluation of Chefs’ Views on the Culinary Arts and Design Processes
S Ekincek, SG Aktaş
Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations: Proceedings of the …, 2020
22020
Cultural landscapes of aviation park in terms of visitors' viewpoint: case of Eskisehir Aviation Park.
SG Aktaş, Ö Yayla, S Ekincek
22019
Evaluation of the Cittaslow Administrators to the Process of Cittaslow Participation and Sustainability
RAS EKİNCEK, EO AKSÖZ
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 16 (4), 171-190, 2016
22016
Global palates: unraveling digital nomads’ culinary journeys and gastro-tourist profiles
Ö Yayla, M Özgür Göde, S Ekincek
Worldwide Hospitality and Tourism Themes, 2024
12024
EVALUATION OF FOOD PRESENTATIONS USING PICTURE FUZZY ANALYTICAL HIERARCHY PROCESS
F Yasli, S Ekincek
International Journal of the Analytic Hierarchy Process 15 (2), 2023
12023
Eco-Gastronomy, Sustainability, and Art: A Design Study With the Chefs of the Future
G Babadağ, S Ekincek
Handbook of Research on Sustainable Tourism and Hotel Operations in Global …, 2023
12023
Yenilebilir sanat: Gastronomide yemeğin sanatsal boyutunun incelenmesi
S Ekincek
PQDT-Global, 2021
12021
Sistem, işlemi şu anda gerçekleştiremiyor. Daha sonra yeniden deneyin.
Makaleler 1–20