Follow
SEMA EKİNCEK
SEMA EKİNCEK
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ
Verified email at anadolu.edu.tr
Title
Cited by
Cited by
Year
Sakin şehir (Cittaslow) yöneticilerinin sakin şehir hareketine ve sürdürülebilirliğe yönelik değerlendirmeleri
S Ekincek
Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2014
332014
Gastronominin sanatsal kimliğinin estetik üzerinden incelenmesi
S SİPAHİ, S EKİNCEK, H YILMAZ
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 5 (3), 381-396, 2017
292017
GASTRONOMY AND CULINARY ARTS EDUCATION IN TURKEY: DEPARTMENT HEADS’PERSPECTIVE
S Ekincek, MO Gode, S Oncel, M Yolal
Studia Universitatis Babeș-Bolyai Negotia, 23-43, 2017
182017
Gurmeler ve iletişim
H Yılmaz, S Ekincek
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi içinde (115-138). Ankara: Detay Yayıncılık, 2016
162016
Yemeklerin görsel sunumu
AD Arıkan, S Ekincek
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi. Detay Yayıncılık: Ankara, 2016
132016
A recipe for culinary creativity: Defining characteristics of creative chefs and their process
S Ekincek, S Günay
International Journal of Gastronomy and Food Science 31, 100633, 2023
112023
Yöresel yemeklerin ön standart tarifeleri hazırlanarak yiyecek içecek işletmelerinde kullanıma kazandırılması
E ZENCİR, T ÖZOĞUL, MÖ GÖDE, S EKİNCEK
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 6 (2), 387-418, 2018
82018
Sosyal medyadaki restoran tüketici yorumlarının değerlendirilmesi: Foursquare örneği
S Ekincek, S Önçel
72017
Türk Mutfağı İmajının Ürün Odaklı Geliştirilmesi: Turistler Üzerinde Bir Uygulama (Product-Oriented Improvement of the Image of Turkish Cuisine: A Case Study on Tourists)
Ö YAYLA, S EKİNCEK, Ş YAYLA
Journal of Tourism & Gastronomy Studies 8 (4), 2916-2955, 2020
42020
Müzekart Kullanıcılarının Yarar Algıları Üzerine Bir Araştırma: Ayasofya ve Topkapı Müzeleri Örneği
S Ekincek, R Arıca, B İlbay
42015
Gastronomi Alanındaki Coğrafi İşaretlerin İncelenmesine Yönelik Bir Çalışma
Ö Yayla, S Ekincek, SG Aktaş
VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu. İskenderun …, 2018
32018
Yöresel yemek reçetelerinin derlenmesi: Bilecik Yenipazar örneği
S Ekincek
Journal of Tourism and Gastronomy Studies 10 (3), 2256-2295, 2022
22022
Yiyecek içecek işletmelerinde menü sertifikasyon sistemi için temel kriterlerin belirlenmesi: Eskişehir örneği
S EKİNCEK, Ö YAYLA, MÖ GÖDE
Turizm Akademik Dergisi 8 (1), 213-229, 2021
2*2021
Cultural landscapes of aviation park in terms of visitors' viewpoint: case of Eskisehir Aviation Park.
SG Aktaş, Ö Yayla, S Ekincek
22019
Evaluation of the Cittaslow Administrators to the Process of Cittaslow Participation and Sustainability
RAS EKİNCEK, EO AKSÖZ
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi 16 (4), 171-190, 2016
22016
Global palates: unraveling digital nomads’ culinary journeys and gastro-tourist profiles
Ö Yayla, M Özgür Göde, S Ekincek
Worldwide Hospitality and Tourism Themes, 2024
12024
EVALUATION OF FOOD PRESENTATIONS USING PICTURE FUZZY ANALYTICAL HIERARCHY PROCESS
F Yasli, S Ekincek
International Journal of the Analytic Hierarchy Process 15 (2), 2023
12023
Eco-Gastronomy, Sustainability, and Art: A Design Study With the Chefs of the Future
G Babadağ, S Ekincek
Handbook of Research on Sustainable Tourism and Hotel Operations in Global …, 2023
12023
Yenilebilir sanat: Gastronomide yemeğin sanatsal boyutunun incelenmesi
S Ekincek
PQDT-Global, 2020
12020
An Evaluation of Chefs’ Views on the Culinary Arts and Design Processes
S Ekincek, SG Aktaş
Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations: Proceedings of the …, 2020
12020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20